- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 37
İnşallah canım çok saol Zaman kaybetmek istemiyorum aynen hemen tekrar bi bebişim olur inşallah...Canım çok üzüldüm. Rabbim hemen tekrar nasip etsin inşallah. Sağlıklı sıhhatli nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok saol Zaman kaybetmek istemiyorum aynen hemen tekrar bi bebişim olur inşallah...Canım çok üzüldüm. Rabbim hemen tekrar nasip etsin inşallah. Sağlıklı sıhhatli nasip etsin.
Yazdıkların o kadar güzel ki çok teşekkür ederim İnan çok üzgünüm dediğin gibi sabrımın mükafatını bir gün alıcam inanıyorum. Rabbim sana da sağlık bir evlat nasip etsin inşallah...Geçmiş olsun canım üzülme bence çok şükür ki gebe kalabiliyomuşsun bu hamileliğimde bunu öğrenmiş oldun arkadaşım üç kez düşüj yaptı yine hamile Rabbim yardmcın olsun bunlar sınav imtihan sabret biliyorum çok zor hele ki hamile olup olmadığını merakla bekleyen sabırsız anne olmak isteyen bi insanım bunları söylemek benim içinde zor ama hepimizin bir durak yeri var Rabbim en kısa zamanda acını dindirsin inşallahh senin bebiş melek oluyo annesi nolur üzülme Rabbm sabrının mükafatı olarak daha hayırlı daha güzelini yaşatır inşallah sen ümidini yitirme olurmu.![]()
Senin yaşadığın kayıplar için çok üzüldüm. Çok zor bir durum gerçekten insan başına gelmeden anlamıyor malasef Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimseye ...Gecmis olsun canım ya cok kötü bir durum bilirimAllah sagliklisini nasip etsin kimyalsal gebelikten sonra tekrar cabuk hamile kalirsin inşallah bende malesef iki defa yasadim Allah kimseye yasatmasin
![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederim ...Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısı böyleymiş demek. Bir daha sağlıklı şekilde gerçekleşir inşallah
Teşekkür ederim, bat 16ydı.. :) dun sondu. darısı bekleyenlere..KOPKoyu 2. Çizgi tabiki bebiş var tebrik ederim hayırlı olsun inşallahhh. Bat günü mü
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallahTeşekkür ederim, bat 16ydı.. :) dun sondu. darısı bekleyenlere..
Teşekkür ederim Sağol , heyecandan ne yazdigimida farketmediiiimm.. :)Kopkoyu 2 cizgi gorupte sizce hamile miyim sorusu baya baya sacma olmus kor degilsiniz heralde hayirli olsun allah kucaginiza almayida nasip etsin
Sagol canimmm.. darisi basina. mide bulantim oldu. en cok kasık ağrısı, belime ve bacagima vuruyordu. Sarimsi akinti vardi. kokulara karsi hassasiyet , göğüs siskinligi ve Uçlarinin acimasi. bide sicak basiyordu durduk yere vallaHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah![]()
benimde bat 9 kasımdı hala olmadi gec dollenmedir diye biraz daha bekliyorum ama her belirtiyi gebeliğe yoruyorum senin ne belirtilerin vardı
Teşekkür ederim darısı bekleyenlere inşallahÖyle görünüyorhayırlı uğurlu olsun canım
Valla kızlar ayıptr sylemesi kasık agrisindan zannettmki adet olcam o yuzden temkinli olup orkid takmistim. günlük degistiriyordum. kokusuz ve sarimsi bi akıntı vardı. islanmis gbi oluyordu neredeysee. Insallah hamişsindir canimakintin cok oluyomudu canim bide kasinti bende 8. gun okdu geciktim goguslerim sisti akintim cok ve bel agrim oluyo ara ara
Amin canım umarım herşey gönlünce oluuurinsallah bende yarin kan vermeye gidicem jnsallah gec dollenmedir icimden bi ses olmasa goguslerim falan sismez diyo ama hayirlisi rabbim istehen herkese versin
Inu anladim zaten hadi hayirli olsunTeşekkür
Teşekkür ederim Sağol , heyecandan ne yazdigimida farketmediiiimm.. :)
Benimki limon sarısına daha yatkındı canimm.. ama dedigin gibi islaniyodu bayabenimde baya islaniyo bembeyaz geliyo akintim seninde oylemi
Gece tuvalete koşarak zor yetişiyorum bir de çok üşüyorum dk başı tuvaletteyim midem bulanıyo her şeydeeenBelirtilerin nedir ..bnm acıdan göğüslere dokunamıyorum