• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

fly0513 fly0513 canim oncelikle lutfen biraz sakin ol karamsar olma iyi dusunucez iyi olacak insallah dun aksamki sonucun cikti mi?

Karamsar olmadim ama uc kere kan verdim 3udu 40-50 artti.dun aksam doktorda yine bole artarsa dis gebelik deyince cok moralim bozuldu.daha cikmadi sonuc internetten acamiyorum ama hastaneyi arayip ogrenicem insallah bosuna uzulmusum bu kadar diyebilirim.

Off biliyo musun bende hamis oldugumu ogrensem sirf bunun icin bir hafta daha beklerim heralde ya alttan muayene edecek diye. Benimde bat 26 kasim arkadasim. Hic ruya falan gordun mu hamis olan arkadaslar ya sizler gordunuz mu ruya

Gamzecannn Gamzecannn canim maasallah bak gecen hafta nasil uzgundun bu hafta bebegin seninle oldugunu ogrendin insallah Allah büyük bin şükür

Doğru diyon Allah büyük gerçekten mucize gibi bişey başka bi açıklaması yok bunun inşallah bide gidip görsem net olarak sonuçlarda var oldugunu daha çok şükür dualarım sizlerle inşallah bozulan morallerinizi bebekleriniz gelerek düzeltir :KK200::anne::dua:

YA EVET IKI KAT ARTMASADA OLUYOMUŞ AMA BURDA OKUDUKCA KORKUYORUM DEGER SONRADAN DÜŞECEK DIYE.. TABIKI HEPSİ ALLAHTAN AMA IKI GUNDUR BULUTLARIN UZERINDEYDIK ŞİMDİ BÖLE KOTU BITERSE YIKILICAZ RESMEN..DOKTOR DAHA BISEY DEMEDI AKSAM GIDINCE DER MUHTEMELEN .. GENELDE HEP EN KOTU OLANI SOYLERLER ZTN,
Canım bak örnek vereyim aynı gün yarım saat bile olmayan bi arayla kan vermiştim tıp merkezinde 150 , aile hekimliğinde 190 çıktı düşün..o yüzden diğer testi aynı yerde yaptırdım muhtemelen sen de hastane farkından dolayı böyle oldun üzme kendini boş yere..ayrıca biz buralarda çok bahsediyoruz ama dış gebelik oluşma yüzdesi toplum olarak çok düşük ben de senin gibi evham yapmıştım ay kimyasal mı ay dış gebelik mi valla Allah kulunu yarattıysa seninledir gerisi imtihan içini ferah tut O'ndan gelene her zaman razıyız

Ben gormustum iki gece ustuste kizim oldugunu gordum..zaten o gecelerde hamile kaldim muhtemelen.. yumurtlama gunlerimdi.. simdi bebegi kaybetme ihtimalim var ama cok guzel bi duygu iki gundur sevincten aglarken bugn uzuntuden agliyorum..alllah hepimize her isteyene nasip etsin saglikli evlatlar..

Karamsar olmadim ama uc kere kan verdim 3udu 40-50 artti.dun aksam doktorda yine bole artarsa dis gebelik deyince cok moralim bozuldu.daha cikmadi sonuc internetten acamiyorum ama hastaneyi arayip ogrenicem insallah bosuna uzulmusum bu kadar diyebilirim.
Diyeceksin Allahin izniyle testi ayni yerde yaptirman onemli. hastaneyi ara iyi haberi al hep birlikte sevinelim insallah. hamile kalamamak cok zor ama bulup kaybetmenin acısısını anca kaybeden bilir. o yuzden hamile kalamadim bu ayda olmadi diye uzulmemeliyiz ama insan kuluyuz iste sabirsiziz. iyi dusunuyorum senin icin dua edelim canim.

Son düzenleme:
Off biliyo musun bende hamis oldugumu ogrensem sirf bunun icin bir hafta daha beklerim heralde ya alttan muayene edecek diye. Benimde bat 26 kasim arkadasim. Hic ruya falan gordun mu hamis olan arkadaslar ya sizler gordunuz mu ruya

Ben ümitlendirmek istemiyom kimseyide ben rüya gördüm kucağımda bi bebek hep ama bu kimin diye sormuyom bakıom bebeğe

D durubebek123 benimde bat 1 aralik ben 1 hafta kadar once hayir olsun ruyamda esimle ikinci kez evlendigimi gordum bembeyaz kabarik bi gelinligim vardi ne diyim umut dunyasi..
Screenshot_2016-11-18-09-42-07-1.webp

Canım bak örnek vereyim aynı gün yarım saat bile olmayan bi arayla kan vermiştim tıp merkezinde 150 , aile hekimliğinde 190 çıktı düşün..o yüzden diğer testi aynı yerde yaptırdım muhtemelen sen de hastane farkından dolayı böyle oldun üzme kendini boş yere..ayrıca biz buralarda çok bahsediyoruz ama dış gebelik oluşma yüzdesi toplum olarak çok düşük ben de senin gibi evham yapmıştım ay kimyasal mı ay dış gebelik mi valla Allah kulunu yarattıysa seninledir gerisi imtihan içini ferah tut O'ndan gelene her zaman razıyız

Evet doktorda kabul etmedi ztn diger hastaneyi ama 117 ve 196 yi ayni hastanede verdim ve biri cuma digeri paZrtesiydi..yolunda gitmeyen bisey var muhtemelen..okuyorum %1 diyor dis gebelik icin o da bni mi buldu diyorum isyanda etmiyorum ne yazildiysa onu yasicaz tabi ama o kadar heveslenmistimki yikildim resmen ya.. dusunme diyorum kendi kndime ama hep aklim orda..insallah Allah bana nasip etmistir onu

Aynen öyle tatlım ya o kadar sıkıntı çektin belki de bunun içinmiş sabır herşeyin ilacıdır eminim bu ay olmasa da çok yakın zamanda bebeğine kavuşursun bana da sürekli dua et olur mu :)
İnşallah canım baksana heyecandan erken uyandım bekliom bide ağrılarım olmasa iyidi ama dolmuşla gider gelirim napim artık :)

Doğru diyon Allah büyük gerçekten mucize gibi bişey başka bi açıklaması yok bunun inşallah bide gidip görsem net olarak sonuçlarda var oldugunu daha çok şükür dualarım sizlerle inşallah bozulan morallerinizi bebekleriniz gelerek düzeltir :KK200::anne::dua:
Icin rahat olsun vardir bebis insallah guzel haberlerle gel tatlim

Evet doktorda kabul etmedi ztn diger hastaneyi ama 117 ve 196 yi ayni hastanede verdim ve biri cuma digeri paZrtesiydi..yolunda gitmeyen bisey var muhtemelen..okuyorum %1 diyor dis gebelik icin o da bni mi buldu diyorum isyanda etmiyorum ne yazildiysa onu yasicaz tabi ama o kadar heveslenmistimki yikildim resmen ya.. dusunme diyorum kendi kndime ama hep aklim orda..insallah Allah bana nasip etmistir onu
Allah yüzünü güldürsün canım inş güzel haberlerini alırız:KK54:

günaydın kızlar nasılsınız. dün doktora gittim yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söyledi hormon değerlerim de normalmış başka da birşeye bakmadı.

D durubebek123 benimde bat 1 aralik ben 1 hafta kadar once hayir olsun ruyamda esimle ikinci kez evlendigimi gordum bembeyaz kabarik bi gelinligim vardi ne diyim umut dunyasi..
Eki Görüntüle 1915194
Gelinlige bebek derler canim ayy insallah malum olmustur sana ruyanda :)) bende bir keresinde suyun icinden yumurta toplamistim yumurta gebelik demekmis. Dunden onceki aksamda ruyamda kucuk bir kiz cocugu bana sen hamilesin dedi

Aynen öyle tatlım ya o kadar sıkıntı çektin belki de bunun içinmiş sabır herşeyin ilacıdır eminim bu ay olmasa da çok yakın zamanda bebeğine kavuşursun bana da sürekli dua et olur mu :)

Aynen canım amin inşallah tabiki ederim canım hepinize bol bol dua ediyorum zaten hepte etmeye devam edicem

Back
X