• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayir bence icme bekle zaten adet olacaksin onunde sonunda benimde bugun tam 10 gun gcti dun kan testi yaptrdim 1.25 cikti bi hafta sonra yine yapicam yukselme varmi diye. ayrica belki gec dollenmedir bu doktorlar her boka ilac yaziyorlar benim doktorum bekle dedi bende senin gibiyim tarlusali icip hormonlarinla oynama belki vardir olusuyodur sabret bekle canim

Cok tesekkur ederim bende icmek istemiyorum zaten ay sonuna kdr bekleyim en azindan diyorum zaten doktorda emin konusmadi o yuzd3n suphelendim umarim rabbim kucagini bos birakmaz tesekur ederim..

cumlemizin canim benimde senin gibi goguslerim sis kasiklarim belim agriyo nice insanlar adetin uzerinden 1 ay gecikiyolar hamile kaliyolar gec dollenmeden sabret hamile degilsen bile ki insallah oylesindir. o adet oylede boylede gelir ilaclara ne gerek var olan swyide kaybettircekler ya

Hamisler seffaf uzayan akinti varmiydi sizde hafif sulu şekilde ama tam anlatamadim sanırım yumurtlamadada oluyor bu ya o zaman yeni yumurtluyorsam adetim 28i olmaz ileri atar:KK43:
Canım sen adetine kadar bırakma çalışmalara devam et. Geç yumurtlamış olabilirsin kaçırma

Alakasız başka bişe sorucam denemeşeri bıraktınız mı yoksa devam mı
Canim biz sıkı takibi biraktik. ben 14. gün koyu cizgiyi gordum 15.gun cizgi silindi. biz bu ay 7. 8. 11. 13. 14. 16. 19. gunler calistik. 19 keyiftendi o zamana kadar yumurtladigimi biliyorum o yuzden 19.gun iliskiden sonra yatmadim. Bugun 22.günüm.

Canim biz sıkı takibi biraktik. ben 14. gün koyu cizgiyi gordum 15.gun cizgi silindi. biz bu ay 7. 8. 11. 13. 14. 16. 19. gunler calistik. 19 keyiftendi o zamana kadar yumurtladigimi biliyorum o yuzden 19.gun iliskiden sonra yatmadim. Bugun 22.günüm.
Aynen benimde 22. Günün bugün. Bu ay ovu testi yapmadım ama diğer 3 ay yaptım ovu o yüzden biliyorum 15. Gün yumurtluyorum. Bazen geç döllenme felan diolarya o yüzden biraz tedirginim ama garip bi şekilde şu an var gibi geliyo hep belirti arama diyorum kendime ama duramıyoruz işte.

Kizlar bn doktoruma gittim ya kist falan yok dedi bi dahs kan yapti negatf tsbi ki ve dktr erknden test yapmayn adete yakin hormonlar farklilik gosteryor dedi ille yapcm dersenz kan testi yspin yada adetinizin 4. Gun geckmesnde yapn dedi testlerin oyununa geldim sukur atlattim o soku simdi ovi test siparis ettim toplu onunla denicm insalkah olur ovi testi ne zaman yapilmaya basliyr 19 kasm sad 17 aralik bat hangi donm uygun

Kizlar bn doktoruma gittim ya kist falan yok dedi bi dahs kan yapti negatf tsbi ki ve dktr erknden test yapmayn adete yakin hormonlar farklilik gosteryor dedi ille yapcm dersenz kan testi yspin yada adetinizin 4. Gun geckmesnde yapn dedi testlerin oyununa geldim sukur atlattim o soku simdi ovi test siparis ettim toplu onunla denicm insalkah olur ovi testi ne zaman yapilmaya basliyr 19 kasm sad 17 aralik bat hangi donm uygun
Keske onuda almasaydin canim..ben aldimda ne oldu stresten baska bisey deil..o teste gore 4 unde yumurtlayip 18 inde hastalanmam gerekirdi 22 sinde yani bugun hastalandim..ve 16 sinda gecen carsmba yine pozitf cikmisti..ben cok stres yaptim o testten dolayi...yap ama cok guvennim strese girme bence canim iliski sirasinda fln

B betulanil yasadiklarini 4 defa yasadim. Her defasinda bidahakini kaldiramam dedim nasilda kaldirdim.. 4 defa ameliyat elbisesini giydirip ameliyathaneye almaları bilmiyorum kelimeler yetersiz rabbim beterinden korusun.. Simdiyse 5.ye hamile kalmak icin çabam umudum sonsuz yaşayacaklarim mi neler?bilmiyorum Allahim birdaha yasatmasin..
İnsan herzamn en kotusunh dusunerek sukretmeli bizlerde oyle yapiyorz Rabbim insallah ayni acilari tekrar yasatmasin

Aynen benimde 22. Günün bugün. Bu ay ovu testi yapmadım ama diğer 3 ay yaptım ovu o yüzden biliyorum 15. Gün yumurtluyorum. Bazen geç döllenme felan diolarya o yüzden biraz tedirginim ama garip bi şekilde şu an var gibi geliyo hep belirti arama diyorum kendime ama duramıyoruz işte.
Yaklasik ayni zamanda yumurtlamissindir canim. Ben her ay bu ay kesin oldu diyorum adete 4 gun kala test yapiyorum negatifse kendimi diger aya hazirliyorum adet olma surecini atlatmasi daha kolay oluyo boylece. Ayyy bilmiyorum yaa aralikta klomen kullanicam buyuk ihtimal.

Back
X