- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
@friendly8584 teste son 5 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvim eklememişsinBende bugün öğrendim sabah silik çıkmıştı doktora gittim kandada çıktı bata daha 7 gün var
Kız sende yap sen bana çok destek oldun inşallah vardır herkese verir doktora da yalan söyledik dundu diye bat :)@friendly8584 teste son 5 gün
O nasıl oluyo bilmiyomkiTakvim eklememişsin
Benim daha bat a 8 gün var ama pazartesi 3 gün kala yapıcam banada dua et nolur inş vardırKız sende yap sen bana çok destek oldun inşallah vardır herkese verir doktora da yalan söyledik dundu diye bat :)
Profil sayfasından ekleniyomuş ben yapmadığım için tam bilemiyorum ama yapmak içinde sabırsızlanıyorum inşallahO nasıl oluyo bilmiyomki
İnşallah eteğindem sizede bulassin Rabbim seninde bütün bekleyenlerin elini boş koymasinBenim daha bat a 8 gün var ama pazartesi 3 gün kala yapıcam banada dua et nolur inş vardır
Bende dün ve bugün yaptım yumuşacık ama daha erken banaBabies16
Canım parmakla kontrol etme anlatmistin ya baktım girisi yumuşakti ilerisinde yukari doğru sertti tam anlayamadım ama sorayım sana dedim![]()
Aminnn canımm aminnnnİnşallah eteğindem sizede bulassin Rabbim seninde bütün bekleyenlerin elini boş koymasin
Nasıl olması lazimmis peki canım sen anladinmi tam cozemedim ben mevzuyuBende dün ve bugün yaptım yumuşacık ama daha erken bana
Benle aynı değil mi batınBenim daha bat a 8 gün var ama pazartesi 3 gün kala yapıcam banada dua et nolur inş vardır
Evet 28 inde yapıcaz inşallahCanım sizdemi 28inde yapicaksiniz
Yok sanırım daha canım
Aşagıda ve yumuşaksa ya yumurtlama yada gebelikmiş. Benimki hem aşagıda baya hemde ucu yumuşakNasıl olması lazimmis peki canım sen anladinmi tam cozemedim ben mevzuyu
1 aralık bat ama ben 15 de yumurtlama oldu senin erken olmuş galibaBenle aynı değil mi batın
Tam olarak neresi ama girisindemi yoksa biraz daha ileri sokmak lazimmi parmagi benimkide yumusakti basinda bir yer ayy ne zormus anlamakAşagıda ve yumuşaksa ya yumurtlama yada gebelikmiş. Benimki hem aşagıda baya hemde ucu yumuşak