• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar lütfen cevaaaapp :KK43: adetime 4 gün var çarşamba günü doktora gittim rahimimde kanlar var dedi ilişki yok dedi istirahat edeceksin dedi ama unutlama bu bebeğe de dönüşebilir adette olabilir dedi. Sizce bilgisi olan varsa yazsın geçen ayda 13 gün gecikti ? Ve çok akintim var

Canım ben bilmiyorum da inşallah bebeğe dönüşür korkma zaten Dr sana ya bebeğe dönüşür yada adet demiş zaten bekle bakalım ne olacak dua et bol bol :)

insallah ama kan degerlerim belli sanmiyorum :( beni hamilelerin arasindan sil artik umutlanmicam kimyasal gebelik pesimi birakmiyor iki ay ust uste oldu :(

bsy soylicem mor sevdam benim bide adete yakin tutmus doktor henuz 24 saat olmus gebe kalali dedi bebek daha tuplerde dedi bugun progestan aldim tutunsun diye acaba ilerleyen gunlerde olusur mu acaba varmi kan degeri dusuk cikip sonradan yukselenler

Evet canısıı çok şükürrr bin şükür :anneadayı::KK200:
Oyhhh yesinler :) daha cok teyze olucam insallah rabbime sükürler olsun binlerce kez bana böyle güzel haberler almayi nasip ettigi icin.. sag salim kavusalim insallahhhh. Taze hamis isirasim geldi cok mutlu oldum yaaa ilk uc ay kendine diklat et gerekmedikce yerinden bile kalkipta kendini hic incitme, cok yavas hareket et cunku bende öyle yaptim :) iyice tutunsun bebisin sana hayirlisiyla

bsy soylicem mor sevdam benim bide adete yakin tutmus doktor henuz 24 saat olmus gebe kalali dedi bebek daha tuplerde dedi bugun progestan aldim tutunsun diye acaba ilerleyen gunlerde olusur mu acaba varmi kan degeri dusuk cikip sonradan yukselenler
Yukselir Allahin izniyle canım icini ferah tut stres yapma hayırlısını iste

Back
X