• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar benim de bu aralar kasık ağrısı bi solda oluyor bi sağda, anlayamadım, yumurta yerleşmeye çalışıyo olsa filan batmalar bi tarafta olmaz mı ki :silah:

bende çok heyecanlıyım 2 aralıkta doğum günümde test yapacağım :KK70: arkadaşlar belirtileriniz nasıldı anlatır mısınız
insaAllah pozitif sonuç alırız canım benim kasiklarda ağrı ve şişlik var arada gaz sancim oluyor cokta bir belirtim yok aslinda sende durumlar nasıl

Kızlar, yarın sabah gebelik testi yapacak olan herkes için güzel haberlerini buraya yazmalarını diliyorum. İnşallah yarın sabah pozitifi görürsünüz.

Benim de bata daha 10 günüm var, o yüzden henüz bekliyorum test için ama çok fena sabırsızım.

Kızlar, yarın sabah gebelik testi yapacak olan herkes için güzel haberlerini buraya yazmalarını diliyorum. İnşallah yarın sabah pozitifi görürsünüz.

Benim de bata daha 10 günüm var, o yüzden henüz bekliyorum test için ama çok fena sabırsızım.
insaAllah canım bencede bekle biraz daha sabırlı olabilsek ah keşke bende zor dayandim şükür geldi test günü şurda sabaha ne kaldı

insaAllah pozitif sonuç alırız canım benim kasiklarda ağrı ve şişlik var arada gaz sancim oluyor cokta bir belirtim yok aslinda sende durumlar nasıl
Canım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğuma

Canım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğuma
Canım sen test yaptın mı? Benim belirtilerime çok benziyo bat 1 aralık benim.

Back
X