- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
Sağ ol canım. İnsaalah meleğin le dua et bizeBilmiyorum canm valla bnde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım. İnsaalah meleğin le dua et bizeBilmiyorum canm valla bnde
Bnde kendimi kaptirdim gibi hissediyorum negatif çıkarsa cok üzülücemValla garip bi duygu kapladı beni
insaAllah pozitif sonuç alırız canım benim kasiklarda ağrı ve şişlik var arada gaz sancim oluyor cokta bir belirtim yok aslinda sende durumlar nasılbende çok heyecanlıyım 2 aralıkta doğum günümde test yapacağımarkadaşlar belirtileriniz nasıldı anlatır mısınız
Hosgeldn canım ekliyorum

Beni de ekler misin canım 25 aralık

Çok iyi bence canımKızlar beta hcg sonuçlarım ayın 18 i 175,8 di 21 i 936,5 nasıl sizce
Dün bendende geldi pıhtı gibi kahverengi sonra durdu ağrımda yoktu. Yerleşti die düşündüö inş öyledirKizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
Nasıl anlaşılıyor allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınkizlar yarin kan sonucumda kimyasal gebelik olup olmadigi anlasilacak ne olur dua edin bana![]()
Hastaneye git bence hemen canımKizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
Kizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
insaAllah canım bencede bekle biraz daha sabırlı olabilsek ah keşke bende zor dayandim şükür geldi test günü şurda sabaha ne kaldıKızlar, yarın sabah gebelik testi yapacak olan herkes için güzel haberlerini buraya yazmalarını diliyorum. İnşallah yarın sabah pozitifi görürsünüz.
Benim de bata daha 10 günüm var, o yüzden henüz bekliyorum test için ama çok fena sabırsızım.
Canım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğumainsaAllah pozitif sonuç alırız canım benim kasiklarda ağrı ve şişlik var arada gaz sancim oluyor cokta bir belirtim yok aslinda sende durumlar nasıl
Canım sen test yaptın mı? Benim belirtilerime çok benziyo bat 1 aralık benim.Canım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğuma
Canım panik yapma hemen kırmızı gibi gelmeye başlarsa acile gitKizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya