• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğuma
Bende belirtilere takilmiyorum artık aslında yaniltiyorlar insanı ama içimi bir heves kapladı negatif çıkarsa üzülucem gerçekten ve bende kolay kolay inanamam gibi geliyor:bicak:

Kızlar yarın test yapacak ve kontrolü olan herkesten müjdeli haber bekliyorum. Allah'ın izniyle yarın güzel bir güne uyanacağız. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :dua:
Amin canım benim insaAllah:KK200:

kızlarrrr friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor
ben erkenden kırmızı kart yedim :duduk::duduk::KK11::KK11::skandal:
niye böyle oldu ki :KK43:(((((((
Canim gec okuyabildim mesajini aa sen adet olmussun bile klomen kullaniyosun ya catlatma ignesinden dolayi sanirim erkene alabiliyo bazen adeti. bende ilk klomen kullandigimda 27.gun adet olmustum normalde 30 gunde olurum. bu ay klomen kullanacak misin?

Son düzenleme:
Bende bu ayi oyle gecirdim ama adet oncesi sendromlarindan farkliydi mesela goguslerde acima olurdu simdi sanki aci biber surmusler gibi yanma oluyo icten acimasinin yaninda akintim asiri cok gun icinde cok kez camasir degistiriyorum reklamlara agliyorum falan :)) dun HCG degerim 20 cikti dr dusuk buldu bi daha test var bana yani cok stresli bi duruum
Canim gozunaydin testi bugun mu tekrarlayacaksin? insallah düzgün olarak artacak degerin

tesekkur ederim canım bu arada benim adetim 6 gun surerdı bu ay 3 gun surdu 4. gundede beyaz akıskan akıntım basladı acaba gecen aydan kalan yumurtadan dolayımı adetm kesildi sendede olmusmuydu boyle cok fazla akıntm var ve yumurtlıklarım agrıyor
Canim akinti durumumu hatirlamiyorum adetim zamaninda bitmisti sanirim. acaba erken mi yumurtlayacaksin calismalara baslayin bence.

Back
X