- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
Aynen canım ovulasyon testi yaptım ağrım olunca kararsız kaldım ama çoğunluk olarak değerlendirme taraftarıyım bende :)ovulasyon testi mi yaptın canım bence bugünü hatta yarını da değerlendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ovulasyon testi yaptım ağrım olunca kararsız kaldım ama çoğunluk olarak değerlendirme taraftarıyım bende :)ovulasyon testi mi yaptın canım bence bugünü hatta yarını da değerlendir
Tsh ve T4 degerlerin iyi canım kendi sonuclarima baktım benim tsh yüksek sınırdn prolaktin 23.3 yazıyor sınırını benim sonucumda oda iyi bence sende fsh ve estradiolda iyi doktorunada göster o daha net bilgi vericektir insaAllah hayırlı zamanda hamis kalırsın
insaAllah canım rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim ilgin için inşallah Allah tez zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla..
Sağlık olsun canım benim Allahim sağlıkla tekrar nasip etsin yeni bat belli olsun o zaman yazarım 24 kasimlari kaldirdim listeden eski tarihler yok yeni bat belli olduğunda eklerim canımmorsevdam kuzum benide batlara yaz 24 kasim artik hamile degilim kimyasalmis yine
Sağolasn canım inşallah sağlıklıdır canlarımzO oluyor bende de korkma stres yapma kendine. Allah'ın izniyle olmaz bişey.
Bugün 29.günüm canım adetim düzensiz o yüzden tam bilemiyorum kac gun kaldığını ama takvimim uygulamasi kullaniyorum orda ortalama alip bir tarih veriyor ona göre 4 günüm var
Canım benim insaAllah vardir bebis bende hormon sonucmu gostermeye gitmedim daha gidesim gelmiyor doktora adam akilli beklediğim ilgiyi yardımı goremedim kacina gittiysem benim destege ihtiyacim var ki sana geliyorum doktorsun ama baslarindan savar gibi davraniyorlar ve bilgi vermiyorlar Allahim iyilerle karsilastirsin insaAllahKızlar selam nasılsınız çok yoğun iki geçirdim cuma günü o andan sonra şaşırdım tabi ki hiç beklemiyordum belli olmasa da silik ikinci çizgi gördüm tabi arkadaşımın gazıyla kan vermeye gittim ne yazık ki başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezdi galiba her ay başka bi enterasan durumlar yaşıyorum :) Sinirden gülüyorum hayla ben kızlar uzatmadan anlatayım 2 gündür giremedim bi kaç arkadaş istekli ne oldu falan yazmış dönemedim gerçekten yazamadım .çok teşekkürler kızlarNeyse ben çıktım gittim devlet hastanesine Lanet gitmez olaydım mı diyim ne diyim bilmiuyorum kalabalık ı tabi neyse ben girdim içeriye adam direk şikayetlerimi sordum söledim muayne etti sözde beni çok şaşıracaksınız film ayakta batın çektir dedi ve idrar testi yazdı düşünün ben ne için gidyorum ne yazıyor ben şok oldum tabi bn film çektrcektm sadı tabi doktor kızım senin böyle belrtin var burda ne işin var çık hemen burdan çık dedi .. idrar istemişti demiştim onu vermiş oldum ama o kadar beklmen belii bişey çıkmadı . sonra o gün öyle ödüm eve tabi eşimn ailesinin haberi yoktu . ve ben dayanamadım cumartesi tekrar yaptım ondada hiçbişey çıkmadı . tabi üzülmediğim desem yalan olur . ve bugün benim kızlar bat günüm henüz gelen giden yok yarına kadar beklemek istiyorum inşallah birşey olmaz ve mutlu son bizde kavuşuruz kızlar 2 oldu bu yaşadığım durum ve artık kime ne güveneceğimi bilmiyorum doktor olmuşlar ama daha ne yapacaklarını bilemiyorum yani düşünün etkisi ni şuan sakinlikle beklemek istiyorum bunlar bana ders oldu ..
![]()
Aynen canım eski testlerimide bir posette sakliyorum (psikolojimin bozuk oldugunu düşünüyorum artık) 4 tanesinde falan silik cizgi var buharlasma çizgisi diyorlar sanırım uzun zaman sonra çıktı digerleri hala tertemiz ikinci cizgi yeri ne zaman gerçek bir çizgi görücez acaba![]()
Evet yoğunluktan öyle oluyor bazende adetmiş gibi hissediyorum benEskisinden fazla yani adetten sonra fazlalasiyo ya oyle. Bazen beyaz kremsi,bazen su gibi geliyo insan kendini altina yapmis gibi hissedebiliyo bi anda![]()
Erken yapma bence canım beklemek daha iyi zor evet ama sabretmek gerekiyorbenimde 26.günüm canım yapsammı yapmasam mı bılemedim son zmanlarda duzensızlestı stresten galıba
Kızlar bhcg 11.32 ye yükselmiş hemde adetime 2 gün varken adet günümde sanırım 40 ları görürüm nasipse 2 gün önce 4.65 ti
Aminn inşallah canım isteyen herkese nasip etsn darısı sıze insallah canım73 hamisimiz var sağlıkla kucağınıza alın insaAllah bizlere de nasip olsun![]()
Canım benim insaAllah vardir bebis bende hormon sonucmu gostermeye gitmedim daha gidesim gelmiyor doktora adam akilli beklediğim ilgiyi yardımı goremedim kacina gittiysem benim destege ihtiyacim var ki sana geliyorum doktorsun ama baslarindan savar gibi davraniyorlar ve bilgi vermiyorlar Allahim iyilerle karsilastirsin insaAllah
Atmayi denedim bende canım ama kiyamadim o degil saydim paralarini falan hesapladim 5-6 tanede erken gebelik gosterenlerden vardi 100tlden fazla vermisim 1 senede diyorum bunu alacağıma 2 ay ovulasyon testi alsaydim diye ama gecti artık ne zaman kiyip atarim bilmiyorum ama şuan ki psikolojimle bugün yaparım gibi moralim cok bozuk hicbirsey yapasim yok iki lokma zor yedim yataktan cikmiyorum hala yatıyorum öyleAyni senin gibi ben de butun testlerimi sakliyordum kisa bir sure oncesine kadar. Ama sonra bunun cok da normal bir durum olmadigini fark ettim. Bir anda da karar verip hepsini kaldirdim cope attim. Attigim anda o kadar ferahladim ki anlatamam. Sana da tavsiye ederim sevgili kaderdasim :)
Amin canım benim insaAllahAminn inşallah canım isteyen herkese nasip etsn darısı sıze insallah canım