• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar iyi aksamlar bisey soracaktım ben 2 hafta once dermoid kist ameliyati oldum dun kontrolum vardi sol tarafimda 21mm yumurtam olusmus iliski onerdi su andada beyaz bi akintim var sizce yumurtam catlamis olabilir mi cevap verirseniz cok sevinirim
Kızlar yatış verdi bana doktordüşük riskinden.hastanedeyim şu an serum iğne ilaçç veriyoar dua edin bişey olmasın inşallah. H hml2829 canım senin nasıl olmuştu

Dinlenmene bak Rabbim korusun sizi inşallah

Insallah saolun cevap icin Allah isteyen herkese nasip etsin bir aydir cok kotu zamanlar yasiyorum insallah olur Allah razi olsun

Canım benim aynı evreleri bende yaşadım pskolojim mahvolmuştu sen kendini sıkma oluruna bırak kafaya çok takmamaya çalış inşallah bu ay yüzün güler

Geçen ayın 26sında adet oldum beşinci günü başla dedi doktor ayın 7sinde kontrole gittiğmde yumurtan çatlamış dedi ama tutmadı okadar sancım olmuştu ki birleşme bile olmadı pek. Bugun doktora gittim yarın yine başlycam klomen verdi. Bakalım bittiği zaman gel dedi kendiliğinden çatlar yine inşallahhhh. Yoksa iğne yapacak galiba hiç bi fikrim yok bu klomende ikinci ayım henüz
Bende bu ay kullandım banada yumurta büyümüş dedi ilişki günleri önerdi canım ağrım oldu benimde sol kasıkta bacağıma kadar ağrıdı. Senin çabuk etki etmiş birlikte olduğu halde olmamış demek Allah büyük

Bnde iyiyim ovulasyn testi aldm 2 gun once koyu cikti ama asiri koyu degil yapmaya devam edyrm silik bile yok artk bnde bklcm bklm
Ay ben bır turlu alamdım ovulasyon testını ya. Internet alışverişi yapamıyorum burda eczaneye de gidemiyorum ne yapıcM bılmıyorum kafama gore denıyorum ıste :(

Ay ben bır turlu alamdım ovulasyon testını ya. Internet alışverişi yapamıyorum burda eczaneye de gidemiyorum ne yapıcM bılmıyorum kafama gore denıyorum ıste :KK43:
Innovita diye bi test gitti gidiyordada var ama kredi kartylaydi ordan adama ulastm kendi sitesinden aldm

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z Dogru da canım ne biliyim kafama cok takılıyor Allah nasip ettikten sonra olur evelAllah korur Rabbim insaAllah aticam bunlari icimden

Canım böyle yaşayamayız ki... Bu düşünceleri şu anki ruh haline bağlıyorum. Normalde bu kadar karamsar olduğunu sanmıyorum :KK66:

Bir hikaye var...

Bir kız çok mutlu bir şekilde evlenmiş. Düğün sonrası eve gelmişler. Kız birden oturduğu yerde ağlamaya başlamış. Ama ne ağlama.. Kocası neyi olduğunu sormuş. Kız dolabın üstündeki baltayı işaret etmiş. Damat anlam verememiş. Ne alakası olduğunu kızdan öğrenmek istemiş. Kız anlatamaya başlamış...

Şimdi bizim bir çoçuğumuz olursa, sonra çocuğumuz bu odada oynarsa, sonra elindeki top dolaba çarparsa, sonra balta çocuğumuzun üstüne düşerse... demiş ve hıçkırıklara boğulmuş...

Bilmem anlatabildim mi??

Seni çok iyi anlıyorum ama, bu kadar uzun vadeli düşünceler insanı içinden çıkılmaz bir hale sokar. Elbette hayatı planlamak, bir hedef amaç edinmek, önlemler almak güzel ama, biraz daha kısa vadeli düşünmek akıl ve ruh sağlığı için daha yararlı emin ol. Mesela bir haftalık planlar... Ödeyeceğin faturalar, gelip gideceğin yerler, günü gelmişsse ovu gününü değerlendirmek, vs... Bunları düşün şu an. Şu an çocuk sahibi olmaya odaklan. Sonrası Allah kerim :KK66:
Evet aslında bu kadar karamsar degilimdir ama Rabbimden sonra bana emanet olan bir canli icin evladim icin daha simdiden endise ediyorum korkuyorum geçecek insaAllah

Benden önce bulmuşsun hoşgeldin:)
Hosbulduk canimmm
Bu gruba baktim da baya eski grup yazip yazmamak arasinda kaldim acaba yenilere yer var mi diye :)
Selam kizlar yeni katildik arkadas sayesinde
5 aydir gebelik calismasi var ve olumsuz
Araniza alip bana da yardimci olur musunuz

Kizlar karbonat ve viks kurunu duydunuz mu ?

Bi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.

Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.:KK70:
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.:110:
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.:anneadayı:
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diye :KK43: korktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.
Ne güzel canim sanslisin masaAllah esin destek güzel birsey Allahim icini doldurucak bebisi nasip etsin hayırlısıyla

O korku bende de var. Ya yeteri kadar koruyamazsam yada çok üzerine düşersem ters teperse. Annelerimiz babalarımız bize yol gösterecek yoksa bende kaybolurum.
Ah canım benim Allahim yardim etsin bize korusun evlatlari kötülerden sen düşünme böyle üzme kendini minnak hisseder

Back
X