- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?
Tebrikler canım kan testiylede onayla hamilesin sağlıkla kucağına alMerhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?
Allah razı olsun Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin. bu arada ben yeniyim :)Hamilesin canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize olur inşallah
Yarin hastaneye gitmeyi düşünüyorum. cok saol cnm Allah razı olsun. isteyen herkese versin.Tebrikler canım kan testiylede onayla hamilesin sağlıkla kucağına al
Cnm ben sana yardimci olabilirim az önce idrar testimi paylastim hamilemiyim tam bilmiyorum arkadaslar öyle diyor ama yarin sonuc aliriz insaallah. ben bu ay çörek otu bal tarçın kullandm sana önerebilecegim tek ve dogal kürYa ben hamile kalamıyorum herşey normal ve uygun bir şekilde hamile kalmak için özel bir şey uygulayıpta olumlu sonuç alan varsa lütfeen :/
Sagol canım insaAllahYarin hastaneye gitmeyi düşünüyorum. cok saol cnm Allah razı olsun. isteyen herkese versin.
nasıl yani :0 nasıl yaptın kiCnm ben sana yardimci olabilirim az önce idrar testimi paylastim hamilemiyim tam bilmiyorum arkadaslar öyle diyor ama yarin sonuc aliriz insaallah. ben bu ay çörek otu bal tarçın kullandm sana önerebilecegim tek ve dogal kür
nereye anlamadımuyhcany buraya da paylaş canım birbirinden değerli arkadaşlarımız var sana yardımcı olabilecek yol gösterebilecek
Adetin 3. günü başlanıyor 15 gün kullanmak lazım 3-4 yemek kaşığı bala 1 tatli kaşığı tarçın ve 1 tatli kaşığı öğütülmüş çörek otu sabah ve aksam ac veya tok karnina alacaksn. tabi hepsi taze olacaknasıl yani :0 nasıl yaptın ki
her gün yeni mi yapacagım yoksa yapıp dolaba koyup her gün yiyecekmiyim ?Adetin 3. günü başlanıyor 15 gün kullanmak lazım 3-4 yemek kaşığı bala 1 tatli kaşığı tarçın ve 1 tatli kaşığı öğütülmüş çörek otu sabah ve aksam ac veya tok karnina alacaksn. tabi hepsi taze olacak
16 aralık canm
Ben bi kavanoza koyup dolaba koydum. her yapmaya vaktim yoktuher gün yeni mi yapacagım yoksa yapıp dolaba koyup her gün yiyecekmiyim ?
Çok teşekkür ederim canim darisi basina inşallahSağlıkla kucağına al canım ekliyorum
tamam sagol deneyecegim bunu ama adet düzensizliğim var kadın doktorum sorun olmadıgını söyledi :/Ben bi kavanoza koyup dolaba koydum. her yapmaya vaktim yoktu