• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yatış verdi bana doktordüşük riskinden.hastanedeyim şu an serum iğne ilaçç veriyoar dua edin bişey olmasın inşallah. H hml2829 canım senin nasıl olmuştu

İnsallah bebisimize hicbirseycikler olmasın canım. Dinlenmeye çalış ;)

Kizlar ya pazar aksamindan beri hic durmayan şiddetli sancilarim var hem rahim hem mide bagirsak dun ve bugun hastaneye gittim doktorum takib ediyor fazla yumurta oldugu icin agri yapiyor ve progestaninda yan etkisi olabilir diye onu birakabilirsin dedi.. Ama tutunabilmesi icin gerekli degilmi icimden hic birakmak gelmiyo agrilari cekerim yeterki hayra vesile olsun sizce birakimmi?
Carsamba catlamaya baslamisti yumurtalar ozaman basladm progestana bugn 6 gün oldu yani..

Yumurtalar çok fazla olduğundandir canım ya. Ama progestani ben hamile kaldıktan sonra kahverengi leke gelince doktor vermişti düşük tehlikesi diye. Sana şimdi niye bu kadar erken vermiş ki anlamadım.

Merhaba kizlar lütfen su teste baksr misiniz adet tarihim 3 gün gecti bugün test yaptm silik cikti hamilmiyim ?

Hamilesin diyor test sana canım :))

İnsallah bebisimize hicbirseycikler olmasın canım. Dinlenmeye çalış :KK66:

Yumurtalar çok fazla olduğundandir canım ya. Ama progestani ben hamile kaldıktan sonra kahverengi leke gelince doktor vermişti düşük tehlikesi diye. Sana şimdi niye bu kadar erken vermiş ki anlamadım.

Hamilesin diyor test sana canım :))

Daha iyi tutunabilsin diye galiba.. Arastirdim biraz rahim duvarini kalinlastiriyomus o yüzden birakmak istemiyorum ama doktorunda bi bildigi vardir heralde arada kaldim ya..

Düşünmemeye çalışıyorum canım. Onun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah ona layık anne baba olabiliriz
Tabiki çok iyi anne olacaksın canımmm hiç böyle şeyleri düşünme sakın o rahmine düşşün diye çok uğraştın kıymetli o beniş ve senin gibi bir annesi olacağı için çok şanslı be mutludur emin ol:KK200::anneadayı:

Daha iyi tutunabilsin diye galiba.. Arastirdim biraz rahim duvarini kalinlastiriyomus o yüzden birakmak istemiyorum ama doktorunda bi bildigi vardir heralde arada kaldim ya..

Evet rahim duvarını kalinlastiriyor tedaviye başlamadan önce hormon testi yapılmıştı progesteron değerim düşük çıkmıştı sende de öyle mi? Kararı sen ver canım doktorun bi bildiği vardır.
Yaa progesteron hapı insanı sarhoş gibi ediyor ya ben kafamı kaldiramiyordum ağır bi ilaç :/

Back
X