- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 39
nım bu bal tarçın çörek otu falan karışımı ne için iyi geliyordu şimdi okudum daBen dün başladım inşallah etkisi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nım bu bal tarçın çörek otu falan karışımı ne için iyi geliyordu şimdi okudum daBen dün başladım inşallah etkisi olur![]()
Kızlar sol kasık ağrım var adet Sancısı gibi ama daha hafif i akıntım var yumurta Akı kıvamında. Adetin 16. Günü
nım bu bal tarçın çörek otu falan karışımı ne için iyi geliyordu şimdi okudum da
Aynen sabır lazım bize canımİçten içe fokurdar insan bilirim :)) biraz daha bekleyelim bakalım. İnşallah beklentilerimiz boş çıkmaz bakalımmmm
Yumurta geliştiriyor olgunlaştırıyor ve catlamasina yardımcı oluyornım bu bal tarçın çörek otu falan karışımı ne için iyi geliyordu şimdi okudum da
çok teşekkürler canım cevp için deniycem bende ozaman :)Yumurta geliştiriyor olgunlaştırıyor ve catlamasina yardımcı oluyor
Sitenin adı ne canımInnovita diye bi test gitti gidiyordada var ama kredi kartylaydi ordan adama ulastm kendi sitesinden aldm
tamam canım çok çok teşekkürler evabınız için bende yarın tam 3. günü oluak başlıycam ozaman bende bir deneyeyim.hemde sevdiğim şeyler. :)Yumurtayı güçlendiriyo kaliteli yumoş oluyomuş bu yöntemle bi çok kişi hamile kalmış çookk araştırdım. Arkadaşta buraya yazmış 3 yıldır bebek yok tedavi yok bu kürü denemiş Allahın izniyle hamile kalmış canım onu konusuyoduk
Sana önerim bu kürü yedikten sonra 2 adet kuru incirde ye sabah ve aksamçok teşekkürler canım cevp için deniycem bende ozaman :)
ayyy valla sevdiğim şeyler hemde tamam canım deniycem gerçekten teşekkür ederim bilgiler için :)Sana önerim bu kürü yedikten sonra 2 adet kuru incirde ye sabah ve aksamAllah yardmcn olsun
Tam zamanıtamam canım çok çok teşekkürler evabınız için bende yarın tam 3. günü oluak başlıycam ozaman bende bir deneyeyim.hemde sevdiğim şeyler. :)
Amin canım hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim. inşallah bu ay olurTam zamanıdene bakalım rica ederım Allah yardımcın olsun canım
rastgeleOlabilir canım en son 27sinde oldu bir daha kac gün sonra olur bilmiyorum adam ne zaman yanasirsa artık rastgele gidiyoruz![]()
rastgele diyoruz sandım yaaarastgeleallah iyiliğini versin çok güldüm ya
Klomen kullanmıştım demekki etki etmiş çok mutlu oldum çok şükür inşallah tutar canım dualarınızda banada yer ayırınYumurtan catlamis canim o zaman
Tüm hızıyla devam ediyorÇalışmalara devamm