• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım benim ya bakalım doktor bol bol istirahat et dinlen korun kollan usutme dedi ne dediyse yaptım ve adette geçiyor gibi iki gün geçti inşallah bebeğe çevirir ama bugün eczanede aldım negatifti işte acaba yenimi oluşuyor da gözükmüyor işte pek de anlamıyorum
Belkide yenidir canım o yüzdende olabilir sen yinede umudunu yitirme kendinide hayal kırıklıgına uğrayacak kadar kaptırma olur mu

Adetim bittiği gün başladım. İki gün arayla hep:oops: belime yastığı ne zamn koycam ben ya :halay:
Ben eşimle birlikte olduktan hemen sonra belime yastık koyuyodu eşim ve iç çamaşırımı vajinaya tıkıyodum geri akmasın diye öyle ayaklarımı dikip bekliyodum buda aklına yatarsa aklında bulunsun :eek::halay:

Bakarmisiniz ya t tarafinda silik kan var sizce nedir adetimde iki gün geçti doktordan rahimde kan var bebekte olabilir adette olabilir demisti. Testte t tarafı hala silike

Eklentiler

• 14805151015371403034376.webp
    14805151015371403034376.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
Bakarmisiniz ya t tarafinda silik kan var sizce nedir adetimde iki gün geçti doktordan rahimde kan var bebekte olabilir adette olabilir demisti. Testte t tarafı hala silike
Canım bence bi tekrar et testi kasete akmış idrar anlasılmıyo varsa elinde bidaha yap

T tarafı kanlı kaldı öyle silik duruyor anlamadım gitti kızlar ya
Canım benım adetime 4 gun vardı yaptım cıft çıktı senın 2 gun geçit dıyosun teste bakınca negatıf görünüyor ama sen 2 gun sonra hasta olmazsan tekrar yap

Öyle yapicam canım eğer iki gün sonrada adet olmazsam cuam günü doktoruma yeniden gidicem cnku adetin geçerse umitlenebiliriz demisti. Bazen testtede gözükmeyeblr dediler

Ca
Canim test bozuk olabilir tekrr dene istersen
Idrar kacinca bu sekilde olabilir

Canım idrar hiç kaçmadı cnku her yaptığında çok dikkatli yapıyorum ama bozuk da olabilir test iki gün snra doktordan kan testini yaptiricam insallah bebektir doktor ne derse onu yaptım cnku ilişki yasak ilaç yasak dedi bol bol yat adet geçerse seviniriz dedi bakalım

Öyle yapicam canım eğer iki gün sonrada adet olmazsam cuam günü doktoruma yeniden gidicem cnku adetin geçerse umitlenebiliriz demisti. Bazen testtede gözükmeyeblr dediler
Aynen geç yumurtlama oldursa 2 günde gorunmez olmadıysan herzaman umıt vardır :)

Canım idrar hiç kaçmadı cnku her yaptığında çok dikkatli yapıyorum ama bozuk da olabilir test iki gün snra doktordan kan testini yaptiricam insallah bebektir doktor ne derse onu yaptım cnku ilişki yasak ilaç yasak dedi bol bol yat adet geçerse seviniriz dedi bakalım
Ayy ıns.canımya valla senın kadar sevınırım

İnşallah yaa bide bisey daha sorcam adet kanamaları genekde yumurtalıklardan mi gelir rahimdenmi ? Benim rmsuan rahimimde kanama varmış cnku

Back
X