- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
Erkekler çok acımasız oluyolar gerçekten. Yaşımdan tut alakasız özelliklerime kadar eleştiriyodu eşim. En sonunda ona herşeyin Allahtan geldiğine gerçekten inanıyor musun diye sordum. Önce sen ne demek istiyorsun dedi. Gayet açık soruyorum dedim eğer inanıyorsan boynunu büküp bekliceksin. Sen istediğin kadar uğraş ol demezse olmaz dedim ve ailesine de aynı şekilde söyledim. Yatak odamıza girmekten vazgeçin Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak dedim. Eşimin tamamen teslim olması lazımmış bana en son adet olduğumda üzülme bakarız bir çaresine ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Ne gerekiyorsa yapmaya başlamıştık ki güzel haberi aldık. Şimdi eziyet ediyorum kendisine.. Utancından ne dersem yapıyor. Üzülme arkadasım senin de zamanın gelecek. İnşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip olur@michie @tugkenmaya_gallo
Sağolun kızlar Gerçekten Allah görüyor kalbim çok kırıldı Allahım bunlarla bizi sınamasın evlatlarımıza bi an önce kavuşalım 6 ay oldu ama korkuyorum etrafımdakiler laf etmeye başlarsa diye kaynanam eltim felan
teşekkür ederim canım