Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende akinti adetime yaklastikca kaybolur. Su anda da oyle maalesef. Senin bata ne kadar var?
İşe yaradı mi ? Kaç yumurta oluştuKlomen kullandigimda bende de cok agri olmustu ama kist filan olmadi cok sukur sonrasinda. Bu agrilar normal icini ferah tut
doktora gittin mi peki canım sadece krem kullanarak mı geçtiBen 3 gun kullandim canim yaklasik 7 8 aydir hic bir sorunum yok tekrarlamado hic
Bir kac gun kullan bisey olmaz :)
ayyyy inşallah morsevdam inşallah burda hamileyiiiiiiiiiiim diye çığlıklarına yazılı olarak şahit oluruzEki Görüntüle 1919476
Uyku tutmuyor bende bunlara bakiyorumAllahim insaAllah vardir bebisim gelmistir ve ben iyi bir anne olabilirm insaAllah duygusala bagladim yine
Allah yardımcımiz olsun canm zor ama sabretmeliyiz insallah vardır bebisEki Görüntüle 1919476
Uyku tutmuyor bende bunlara bakiyorumAllahim insaAllah vardir bebisim gelmistir ve ben iyi bir anne olabilirm insaAllah duygusala bagladim yine
Sorun yokmus cok sukur kuzumF Findikkiran canın dr kahverengi lekelenme için ne dedi
Ahh canim benim insaAllah hayalini kuruyorm bazen ogrendigim gibi burdan paylastigimin mutlulugumu sizlerle cogalttigiminayyyy inşallah morsevdam inşallah burda hamileyiiiiiiiiiiim diye çığlıklarına yazılı olarak şahit oluruz
Büyük ihtimal çıkardı canm geçen ay yumurtlama erken olmuş olabilir o yüzden adetin erken gelmiştir umarm bu ay vardirCanlar birsey sorucam ben gecen ay 26.gunde oldum adet kisa sürmustu ondan onceki sati yazinca 8 haftalik cikiyor eger oyle olmus olsaydi pzt yaptigim testte silikte olsa cikardi dimi ya da elbet belirgin belirtilerim olurdu sacma belki ama acaba diyorum![]()
İyiyim kuzum sorun yokmus cok sukur. Bazen fenalasiyorum ama sana da oluyo muydu kulagm cnliyo basim donuyo yerde miyim gökte mi bilmiyorum o anF Findikkiran nasil oldun cnm ?
insaAllah canim isteyen herkese nasip olsunAllah yardımcımiz olsun canm zor ama sabretmeliyiz insallah vardır bebis
Dimi sacma zaten bir umut iste insaAllah canimBüyük ihtimal çıkardı canm geçen ay yumurtlama erken olmuş olabilir o yüzden adetin erken gelmiştir umarm bu ay vardir
mutlaka bigün bebeğin gelecektir sana belki şimdi seninledir belki daha zamanı vardır annesi ama mutlaka gelecek allah izin verirseAhh canim benim insaAllah hayalini kuruyorm bazen ogrendigim gibi burdan paylastigimin mutlulugumu sizlerle cogalttigimin![]()
Hayirlisiyla saglikla insaAllah canim istiyrum istiyrm ama verincede onunla imtihan etmesin Rabbim saglikla kucagima alayim hamile kalmaklada bitmiyorkimutlaka bigün bebeğin gelecektir sana belki şimdi seninledir belki daha zamanı vardır annesi ama mutlaka gelecek allah izin verirse
İnsallh canmmmDimi sacma zaten bir umut iste insaAllah canim