• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

20-week-copy-2.webp

Ben 3 gun kullandim canim yaklasik 7 8 aydir hic bir sorunum yok tekrarlamado hic
Bir kac gun kullan bisey olmaz :)
doktora gittin mi peki canım sadece krem kullanarak mı geçti
şuan ikinci kez sürdüm sabah akşam dedi eczacı
seninde kaşıntıyla beraber akıntın da geçtimi bu saat oldu sabahtan beri kuruyum
ayy çok soru sordum tatlım cevapların için ayrıca teşekkür ederim

Canlar birsey sorucam ben gecen ay 26.gunde oldum adet kisa sürmustu ondan onceki sati yazinca 8 haftalik cikiyor eger oyle olmus olsaydi pzt yaptigim testte silikte olsa cikardi dimi ya da elbet belirgin belirtilerim olurdu sacma belki ama acaba diyorum:bicak:

Canlar birsey sorucam ben gecen ay 26.gunde oldum adet kisa sürmustu ondan onceki sati yazinca 8 haftalik cikiyor eger oyle olmus olsaydi pzt yaptigim testte silikte olsa cikardi dimi ya da elbet belirgin belirtilerim olurdu sacma belki ama acaba diyorum:bicak:
Büyük ihtimal çıkardı canm geçen ay yumurtlama erken olmuş olabilir o yüzden adetin erken gelmiştir umarm bu ay vardir

Ahh canim benim insaAllah hayalini kuruyorm bazen ogrendigim gibi burdan paylastigimin mutlulugumu sizlerle cogalttigimin :cry:
mutlaka bigün bebeğin gelecektir sana belki şimdi seninledir belki daha zamanı vardır annesi ama mutlaka gelecek allah izin verirse

mutlaka bigün bebeğin gelecektir sana belki şimdi seninledir belki daha zamanı vardır annesi ama mutlaka gelecek allah izin verirse
Hayirlisiyla saglikla insaAllah canim istiyrum istiyrm ama verincede onunla imtihan etmesin Rabbim saglikla kucagima alayim hamile kalmaklada bitmiyorki

Back
X