- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Çok sukur bi sıkıntı çıkmadı bebis gozukuyo 15 gün sonra kalp atışları için gelcemF fatmaelifnur nptn cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sukur bi sıkıntı çıkmadı bebis gozukuyo 15 gün sonra kalp atışları için gelcemF fatmaelifnur nptn cnm
Canim zekai tahir emin olmamakla birlikte yapar diye dusunuyorum. Randevu aldiginda dr.a direk şu şu testleri istiyorum demede bi muayene ol sonra testlerin isimlerini ver şunu yaptirabilirmiyiz size zahmet şu testide yaptirabilirmiyiz falan de.Kızlar ya Ankara'da olup da özelde istenilen tetkikleri devlette yaptıran var mı? Hangi hastaneye gitsem isteyen doktor yapsın diyorlar ama çok pahalı 17 tahlil 500 e geliyor. Devlette yaptıran var mı acilen tahlil yaptırmam gerekiyor
Düşüklerin sebebi sperm kalitesinden dolayı olmuş ve tedavi olmussun zaten canım Endişe etme inşallah yine hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Canim o dedigin hap progestan onu kullandim ama sonuc degismedi. Tabi benim kayiplarimin sebebi sperm dna hasari oldugu 4.kayiptan sonra teshis edildi. Sonra esim tedavi gordu duzeldi bin sükür. Tedaviden sonra 2.deneyisimiz.
Klomeni gecen yil kasimda kullandim pregnly catlatma ignesi oldum o ay hamilelik olmadi kist oldu dr tedaviye ara verdi ve ben klomen kullanmadigim ay aralikta hamile kaldim dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim dr.da klomenin etkisi iki uc ay surer dedi. Bu gebeligimde kurtajla sonuclandi. 3 ay denedik hamile kalamadim. mayis 2016da tekrar klomen kullandim bu kez ovitrelle catlatma ignesi oldum ve ilk kullandigim ay hamileydim. Catlatma ignesinden sonra dr iliski saati verdi ve 1 hafta gunasiri devam ettik. Son kurtajdan sonra esim tedavi oldu. Tedaviden sonra bu ikinci ayimiz ve bugun adet oldum iki denemede olumsuz. Klomen kullanip kullanmamakta kararsizim. Cumartesi dr randevum var.
Ay cok sukur cnm bak bn sana ne dedim kotu bisey olmck diye insallahda olmaz cnm bnm cok sevndm cok guzel ya masallahÇok sukur bi sıkıntı çıkmadı bebis gozukuyo 15 gün sonra kalp atışları için gelcem
Allah Razı olsun Rabbim tüm isteyenlerin elini boş koymasinAy cok sukur cnm bak bn sana ne dedim kotu bisey olmck diye insallahda olmaz cnm bnm cok sevndm cok guzel ya masallah
Çok sukur bi sıkıntı çıkmadı bebis gozukuyo 15 gün sonra kalp atışları için gelcem
Bu konuda bi bilgn var mi cnmKizlar birsey sorabilirmiyimhamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla
Amin cnm insallahAllah Razı olsun Rabbim tüm isteyenlerin elini boş koymasin
Ayy sinirlerim bozuldu her gun aksamustu basliyo aksam 6 ya kadar erkek bebeklerde olur diyoda endiseleniyorum ilacda icmek istemiyorum kafama gore deneyimliler cevap verse cok sevincemÇok isterdim hamiş olupta cvp vermeyi![]()
Canim zekai tahir emin olmamakla birlikte yapar diye dusunuyorum. Randevu aldiginda dr.a direk şu şu testleri istiyorum demede bi muayene ol sonra testlerin isimlerini ver şunu yaptirabilirmiyiz size zahmet şu testide yaptirabilirmiyiz falan de.
tatlım benimde oğlum var 5.5 yaşında ama hamilelik döneminde öyle bişey yaşamadım doktora sordun mu?Ayy sinirlerim bozuldu her gun aksamustu basliyo aksam 6 ya kadar erkek bebeklerde olur diyoda endiseleniyorum ilacda icmek istemiyorum kafama gore deneyimliler cevap verse cok sevincem![]()
Bende iki gün oldu kesildi sızlama Akintim oldu devamlı bata 9 gün kala normal testle yaptım çok silikdi ışığa tutunca anlaşılıyordu ertesi gunu kan testinde çıktı he unutmadan ben bu ay kuru incir yedim kizimdada yemiş ninem demişti hamile kalmak istediğinde hastalıktan başlayarak her gün sekiz on tane incir ye demişti eskiden çok ebelik yapmış 82 yaşında birde eşine bol bol aç karna sabahları pekmez içir demişti dediklerini yaptım.Bu konuda bi bilgn var mi cnm
tatlım benimde oğlum var 5.5 yaşında ama hamilelik döneminde öyle bişey yaşamadım doktora sordun mu?
tansiyonunu kontrol ediyormusun canım yüksek tansiyon gibi sorunun varmı9 aralikta randevum var sorucam o zaman ins ama bi kac kisiden duydugum yasadim diyo bole siddetli bi agri degil ama insani rahatsiz ediyo konsantresini bozuyo. Sinir bozucu yani bende bilen yasayan varmi merak ettim
Bn yedm kuru incir sen soylemistn rahat bi 15 tane yedm hergn bklm beklcz cnm sagol her soruma cvap verdgn icin :))Bende iki gün oldu kesildi sızlama Akintim oldu devamlı bata 9 gün kala normal testle yaptım çok silikdi ışığa tutunca anlaşılıyordu ertesi gunu kan testinde çıktı he unutmadan ben bu ay kuru incir yedim kizimdada yemiş ninem demişti hamile kalmak istediğinde hastalıktan başlayarak her gün sekiz on tane incir ye demişti eskiden çok ebelik yapmış 82 yaşında birde eşine bol bol aç karna sabahları pekmez içir demişti dediklerini yaptım.
Allah saglikla almayi nasip etsin gobusunden kucagina insallah cnmMrb taze hamis adaylaribnde bugun ògrendim 2 haftalik hamileyim
cok mutluyum yaa
![]()
tansiyonunu kontrol ediyormusun canım yüksek tansiyon gibi sorunun varmı
yüksek tansiyon da baş ağrısı yapıyor canımEn son olcturdugumde 11 8 di ama bi kac haftadir olcturmuyorum.s ondan olabilirmi