2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sabah Ankara hastanesi ikizlik var dedi buyk doğma yolladı orasida tek dedi hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi ilk oglm 4.5 kg dedim ikincisini hatırlamıyorm dedim haftasına göre çok iyi dedi ikizlik dedim burda tek dedi
Belki buyuk oldugu icin oyle dusunmustur.kan baktrmadilarmi artislar cok hizli mi diye

İnşallah canım hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz canım sana birşey sorabilirmiyim benim bata 6 gün var birkaçgün önce göğüsümden süt geldi arkadaşıma sordum yelize gebelik belirtiside olabilir prolaktin yükseklide dedi ben hiç duymamıştım. Gebelik belirtisi olduğunu sen böyle birşeyle karşılaştınmı çevrende
Evet oluyor süt gelmesi ama bukadar erken deil normalde.bide sen sıktiysan gelebiliyor hic bisey olmasada.bazen bendende geliyor ama ben sıkınca.kendiliginden deil

Canim insallah 1 yil sonunda bebisin ben geldim anneeeem der. Bende yumurtlama donemindeyim canim dun 13.gunumde koyu cizgiyi yakaladim iliski oldu. Bugunude degerlendiririz. Yarinda olur muhtemelen ve bu ayi kapatir zor olan kısım beklemeye gecerim. Ben bikac aydir surekli uzayan akintiyi yakaliyordum bu ay hic akintim olmadi. Islaklik bile yok. Neden boyle oldu yorum yapamiyorum. Benim bat 31 Aralik.
Benimde gecen ay ovu testinde pozitifi gordukten 3 gun sonra uzayan akintim geldi.ve adetim uzayan akintima gore geldi oyuzden gun asiri devam edin canim 3 5 gun daha belki gelir 2 3 gune seninde.bide bazen strestende o akinti gelmiyor ve gelmeyince gebelikte zor.spremler kuru vajende ilerleyemiyor cunku

Evet canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Canım hamilesin galiba bişey sorucam 4 aylık hamileyim ve burnum kanıyor bacaklarıma kramp giriyor en son dört gün önce bebegimi gördüm çok sağlıklı şükür internettede normal yazıyor bunlar sen kaç haftaliksin yada sendede oluyor mu bunlar

Benimde gecen ay ovu testinde pozitifi gordukten 3 gun sonra uzayan akintim geldi.ve adetim uzayan akintima gore geldi oyuzden gun asiri devam edin canim 3 5 gun daha belki gelir 2 3 gune seninde.bide bazen strestende o akinti gelmiyor ve gelmeyince gebelikte zor.spremler kuru vajende ilerleyemiyor cunku
Sıkınca değil yani hatta ondan sonra sıktım bit daha gelmedi

Kizlar bi arkadas burda bi tarif vermusti erkek icin cevizi falan hepsini ezip karisim yapiliyormus o neydi bilen varmi bu ay esimede ek takviye vermek istyrm kendimde incir denicm bilgisi olan yardmci olsun lutfennn...

Benimde gogsumden süt gibi sıvı geliyodu prolaktinim yükselmiş ve o yüzden hamile kalamiyomusum sonra prolaktinimi dusurdugumuz ay hamile kaldım hamile kalmak istiyorsan ihmal etme
Tamam canım çok teşekkür ederim bakalım batı bekliyorum 6 gün kaldı adet olursam 3 gün tahlillerimi yaptıracağım

Kızlaaaarrrrr 9 gün kaldııı midem fln bulanıyor normal mi yoksa psikolojik mi

Benimde gogsumden süt gibi sıvı geliyodu prolaktinim yükselmiş ve o yüzden hamile kalamiyomusum sonra prolaktinimi dusurdugumuz ay hamile kaldım hamile kalmak istiyorsan ihmal etme
Canım senin prolaktin değerin kaç çıkmıştı birde dosyinex mi kullandın kullandığın ay korundunmu

Kizlar bi arkadas burda bi tarif vermusti erkek icin cevizi falan hepsini ezip karisim yapiliyormus o neydi bilen varmi bu ay esimede ek takviye vermek istyrm kendimde incir denicm bilgisi olan yardmci olsun lutfennn...
ninem bana incir yememi söylemişti eşimede keçi boynuzu tarcın ceviz bal birseyler daha kattı hazırladı verdi kendisi

kizlar ovi testi yapiyorum adetime 10 gun kaldi cift cizgi yeni cikmaya basldi pkodan dolayi gec yumurtluyorum galiba

Nisaberatim Nisaberatim canim ben burda yazanlara bide keciboynuzu tozu ceviz i falanda ekledim.bala karstrdim yiyor esim hergun 1 kasik.hepsinin özünü aldim kendim evimdeki balla karstrdim.15 er gram yarim kilo 850 grm bala yetiyormus

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-14-22-07-48.webp
    Screenshot_2016-12-14-22-07-48.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Back
X