2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım hamilesin galiba bişey sorucam 4 aylık hamileyim ve burnum kanıyor bacaklarıma kramp giriyor en son dört gün önce bebegimi gördüm çok sağlıklı şükür internettede normal yazıyor bunlar sen kaç haftaliksin yada sendede oluyor mu bunlar
burun kanaması normal canım bacak kramplarına gelince ben o ağrıdan ağladığımı bilirim magnezyum eksikliğinden olurmuş doktoruna sor istersen

Offf arkadaslar internette konu okumaktan gözlerim ağırdı. Klomen adet gecikmesi yapıyor diyor bazıları bazıları da düzene sokar diyor 1 gün geciktim sizce yarın test yapayım mi?

Offf arkadaslar internette konu okumaktan gözlerim ağırdı. Klomen adet gecikmesi yapıyor diyor bazıları bazıları da düzene sokar diyor 1 gün geciktim sizce yarın test yapayım mi?
bence yap canım bi gün geçmiş sonuçta silikte olsa gösterir kendini inşallah

ay kızlar ya nasıl özeniyorum size ya ne güzel bu heyecan hüsranla sonuçlansa bile özlüyorum valla
bi an evvel şu lekelenmeler bitsede bende başlasam :-)

Benimde gecen ay ovu testinde pozitifi gordukten 3 gun sonra uzayan akintim geldi.ve adetim uzayan akintima gore geldi oyuzden gun asiri devam edin canim 3 5 gun daha belki gelir 2 3 gune seninde.bide bazen strestende o akinti gelmiyor ve gelmeyince gebelikte zor.spremler kuru vajende ilerleyemiyor cunku
Canim ilginctirki sana yazdiktan sonra afedersin idrarimdan sonra sildigim tuvalet kagidinda akinti vardı iki parmagim arasinda uzuyodu. Bu gecede iliski oldu umutluyum bu aydan. Haftasonu dahil iliskiye devam etmeyi dusunuyorum.

Insallah adeçıkmıştıin klomen kullandigin icin daha bi umut var
Canim olur oyle agrilar benimde oluyordu hata benim aklimdan bile çıkmıştı agrim artmaya baslayinca dank eti sen git bi doktora kese goruncek bunlar daha yeni ayrilar bel agrisi olucak eger karnin ve kasiklarin bicak saplaniyor gibise kesin hamilesin

Ben sadece incir yaptım canım bildiğim kadarıyla havuç eklenince çatlamasına yardımcı olmak için incir yaptım hatta 21 gün olacak sonra 7 gün ara sonra yine 21 gün yapmayı deneyecektim adetin 12. Günü doktora gittim başka sebeple ama o güne denk getirmek istedim gelişiyor mu görmek için yumurtalar çok iyi dedi iğne verdi şükür hamile olmuştum inşallah sana da vesile olur
Hayırlısı olsun bebegini sağlıkla kucagına alırsın inşallah.

Ya bide şu var kist olursa gecikme olur diyorlar ama benim yumurtam Çatladı hissettim yani akıntı dan
Canim klomen kullandigin icin belki bikac yum olusmustur ve kist olmus olabilir dr buna yumurta atığı diyo ve genelde adetle atiliyo. Ama sen aklina olumsuzu getirme bi test yap oncelikle

Canim olur oyle agrilar benimde oluyordu hata benim aklimdan bile çıkmıştı agrim artmaya baslayinca dank eti sen git bi doktora kese goruncek bunlar daha yeni ayrilar bel agrisi olucak eger karnin ve kasiklarin bicak saplaniyor gibise kesin hamilesin
Canim yanlislikla bana yazdin sanirim insallah yazdiklarin gibi bende bu ay bu belirtileri yasayip saglikli bebeģe hamile kalirim:)

Canim klomen kullandigin icin belki bikac yum olusmustur ve kist olmus olabilir dr buna yumurta atığı diyo ve genelde adetle atiliyo. Ama sen aklina olumsuzu getirme bi test yap oncelikle
Aynen aslında öyle sabırsız biri değilim ama kist olmasından çok korkuyorum zaten bu ay hamile kalırsam Zoru başarmış olacağım çünkü klomen sende pek etki etmemiş dedi doktorum :işsiz:

rahim filmi cekildikten sonra 2 3 ay icnde cektirenlerin yarisi hamile kaliyor bunu biliyor muydunuz :)
evet cekimi zahmetli ve rahatszlk verici sonrasi toparlanmak zor olabiliyor.
Ama cekim sirasnda tum tikanikliklar aclp olu dokular temizlendigi icin. Akabindeki 2 3 ay rahim temiz ve gebelige son derece hazir oluyor.
Bilgiler için teşekkür ederim canïm.Benim bir film çekildi fakat tıkanıklık açılmadı . 3 aralıkta ikincisi çekilecek daha gelişmiş bir sistemmiş orada kanallar açılacakmïş aynı zamanda , sonrasında yumurta takibi yapïlıp aşılama yapılacak . inşallah olur .

Back
X