2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar dr a gittim klomen ictim ya gecen ay dr catlatma ignesunden sonra kontrole cagirmadiydi zaten adet oldum.baska dra gittim folilkul duruyo catlamamis dedi.klomenden olabilr dedi adetin 14.gununden itibaren sogan suyu ic dedi progestan verdi .tahlil de istemedi

Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizi :KK43: kurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic :KK43: kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..

Canım yaaa :( Allahım sana sağlık sıhhat versin inşallah

kan pıhtılaşmasından olabilir canım rahme giden damarlardan bebek beslenemiyor belki olabilir canım.

Gecmisolsun canim beniki4 kayip yasadim 1 düşük 3 kürtaj. Ben ilk kayiptan sonra unv hastanesinde pihtilasma genetik testlerini yaptirdim esimde genetik testi yaptirdi. Ikimizden kan alarak yaptilar sonuclar 2 ayda cikiyor. Sukur temiz cikti bizim. Sadece son kayiptan sonra normal sperm testinden farkli olarak sperm DNA HASAR testi yaptirdik hasar orani yuksek cikti tedaviyle duzeldi bin sukur. Benim kayiplarim kalp atisi olmamasindandi. Sana tavsiyem dr ne kadar ilk kurtaj normal bu desede unv hastanesinde pihtilasma ve genetik testlerinizi yaptirmaniz. Sanirim 3.kayiptan sonra yapiyorlar.
Canim allah tekrar yasatmasi, benim bebeklerimin vardi kalp atislari hatta olaydan 1 hafta once de vardi hersey normal denildi. Pihtilasma testi icin genetik boljmune gittim ama doktor 3 dusjk yapmak gerek bakilmasi icin dedi ama benim ailemde pihtilasma sorunu yasayan bir yakonim var diuince sadece tromfoboli paneli diye bir test istedi esime de hocbor sey yapmadi peki sana bie sorum vad pataloji raporunda ne cikmisti? Ve kurtajdan hemen sonra hamile kalavoldin mi

Canim allah tekrar yasatmasi, benim bebeklerimin vardi kalp atislari hatta olaydan 1 hafta once de vardi hersey normal denildi. Pihtilasma testi icin genetik boljmune gittim ama doktor 3 dusjk yapmak gerek bakilmasi icin dedi ama benim ailemde pihtilasma sorunu yasayan bir yakonim var diuince sadece tromfoboli paneli diye bir test istedi esime de hocbor sey yapmadi peki sana bie sorum vad pataloji raporunda ne cikmisti? Ve kurtajdan hemen sonra hamile kalavoldin mi
Rabbim bir daha böyle acıyla imtihan etmesin canım. Gönlüne ferahlık versin inşallah.

gelmucizegelicin post: 49293016 .!.:
canım öncelikle çok geçmiş olsun.yaşadıklarını en iyi hissedenlerden biriyim.benimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı.senin gibi bende kontrole gittiğimde öğrendim.eğer ilk kaybınsa araştırmıyorlar.kromozomal bozukluklar yada kan pıhtılaşması neden olur diyorlar.kalbi duran bebeklerin sağlıklı bebekler olmadığını ve anne bedeninin sağlıklı olmayan bebeği yabancı bir cisim olarak gördüğünü ve vücuttan atmaya çalıştığını söylemişti benim doktorum.Allah yardımcın olsun Rabbim aldıklarının yerine yenisini sağlıklısını gönderir inşallah tez vakitte...
Sagol canim cevabin Icin peki sen kurtajdan sonra hemen hamile kalabimis miydin hic cocugun var mi

Seninle Bat aynı canım. Benim geçen Cuma ovulasyon kitinde kırmızıları gördüm.Kısmet beklemedeyim.
İnşallah bu ay mutlu haberi alırız. HSG çektirmiş olman beni umutlandırdı... İnşallah hamile kalırsın...:KK5:
Cektrmedim canim cektircem bu ay da olmazsa diye.benim hala atesim yukselmedi yani hala yumurtlamadim ama yumurtlama belirtilerim var 1 2 gune tamamlanir heralde canim.ben pek umutlu deilim ama kendimden malesef.olcak olsa 11 qydir olurdu

bilmeden diyorsunuz da ben hastanelerde calistm....
Hastaneyi deil basina bi js geldiginde neden geldigini bilmedigimiz icin dedim canim.tibbi boyutunu bikio giremedigimiz icin.yani bebek susus kalmis ondam cizilmis yuzu diyor inaniyor hasta ne yapsin.bi dr olsa anne olan inanir mi hic boyle biseye.demek istedigim bu

Cektrmedim canim cektircem bu ay da olmazsa diye.benim hala atesim yukselmedi yani hala yumurtlamadim ama yumurtlama belirtilerim var 1 2 gune tamamlanir heralde canim.ben pek umutlu deilim ama kendimden malesef.olcak olsa 11 qydir olurdu

Hakkında hayırlısı olsun canım ama bozma moralini. 11 ay cok uzun biliyorum insan beklemekten ve her seferinde olumsuz sonuç almaktan cok yılıyor bu konuda seni anlayabiliyorum ama biraz daha pozitif olmaya çalış ve zor ama takmamaya çalış.
hiç belli olmuyor biraz nasip kısmet diye bakıyorum bu işe. Çünkü gerçekten hiç bir sorun yokken yıllarca bebek sahibi olmayanlar var. Sonra en umutsuz anlarında bakıyorlar hamileler. Biraz rahat olmakta fayda var. Kötü olumsuz düşünleri kovala canım...
İnşallah en kısa sürede hayırlı bir gebelik yaşarsın.

Pataloji hepsinde 46xx cikti yani bebeklerde bir problem yoktu. Insallah senin patalojide sorun cikar cunku bu sadece bu gebelige ozgu demek oluyo dr.lar patalojide sorun vardir umarim oyleyse diger gebelik cogunlukla saglikli oluyor dediler bana. Ben onlarca dr.a gittim hepsinin soyledigi sey ayni. pihtilasma testinin sadece bi kismini yapiyo unv hastanesi ama pihtilasmanin 7 cesidi var o yuzden ben grecen yil ozelde 400 tlye yaptirdim pihtilasmanin hepsini. Dr bana sende pihtilasma oldugunu sanmam cunku pihtilasmada kalp atisi olur sonra durur dedi. O yuzden senin hemen pihtilasma testini yapmani oneririm. Ben ilk 2014 agustosta hamile kaldim eylulde kurtaj oldum 3 ay korundum aralik 2014te korunmayi birakinca yine hamile kaldim ocak 2015te düsük yaptim ardindan 1 yil hamile kalamadim aralik 2015te hamile kaldim ocak 2016da kurtaj oldum. Bu 2.kurtajimdi. Tabi bu arada 1 yil hamile kalamayinca eylul 2015te hsg cekindim. ekim 2015te klomen kullandim. Diger ay kist yapti diye biraktim ve hamileydim. 1 ay korundum. 3 ay hamile kalamayinca nisanda yine klomen kullandim ve mayis 2016da 4.ye gebeydim. Haziranda kurtaj oldum. Esime sperm tetinden farkli olarak SPERM DNA HASAR TESTI yaptirdik hasar yuksek cikti tedavi oldu. Bende hazirandan eylule kadar korundum. 3 aydir korunmuyoruz.

Benimki de gebelik varken silik çıkıyordu. Adet geçmeden lütfen kendini üzme
3 gün var zaten belli olucak . pazar günü olmazsam test yapıcam dunden beri aşırı gögus hassasıyetım ağrım var
Ablam 3 ay önce doğum yaptı goguslerım sis sut bezesı gibi şiş diyo nasip ya

Merhaba birbirinden guzel anneler :) öncelikle çok şanslısınız Rabbim evlatlarimizin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Siz tecrübeli olduğunuz için bir sorun olacak . Adetime 10 gün var ve bi kaç gundur sürekli ama hafif kaşık ağrım oluyor yalniz eşimle ilişki sırasında dayanilmayacak kadar artıyor.. Sizce hamile olmam ihtimalim varmı ?, çok istiyorum lütfen dua edin..

Geçen ay bende aynısını yaşadım ilişki sırası ağlıyodum ilk defa olmuştu öyle. Hamile değilim ama bu bi belirti mi bilmiyorum hayırlısı olsun hakkında

Doktor mesaj atmış canım "cuma gel bakalım için rahat etsin ücretsiz de bakarım" demiş ben kist olabilir demiştiniz onu sordum boş yumurta vardı 26 milim iğne günü. Bir de bu ilaçlardan dolayı mi ara veriyoruz dedim bir de üç aydan fazla folik asit içtim bitti şu an elimde yenisi alma gerek mi dedim kadın pes etti gel dedi galiba gitsem mi bilemedim:işsiz: eşimle daha konuşamadık ne yapacağımızı. Çocuk var malum anlıyor karnında bebek var kardeşim mi olacak diyor dün kitapların arasında ultrason kağıdı bulmuş mutfakta ydi m unuttum orada olduğunu ben bile koştu geldi yanıma anne bebeğin resmini buldum diye:KK43:
ahh canım benim yaaa.bizde de 2 tane ultrason resmi var kendi odasında çekmecesinde saklıyor resimlerini :( ne zor bir durum olduğunu biliyorum canım.ya acaba başka bir doktora daha mı görünsen bilemedim ki kadının hal ve hareketlerini hastaya yaklaşımını sen daha iyi biliyorsun.ama gideceksen de aklına gelen herşeyi sor hatta bir kağıda yaz not al soracaklarını.sonuçta parasını veripte muayene oldun bu güne kadar.en iyisi eşinle konuşup ortak bir karar alman.ikinizin ortaklaşa vereceği karar en doğrusu olacaktır.

Kizlar cok mutluyum:KK46:4+3 bugun hem keseyi, hemde bebegi gordum cok mutluyum ya:anneadayı::KK73:

Eklentiler

• 20161215_110023.webp
    20161215_110023.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar size bir şey sorucam. Benim göbek deliğimden aşağı hafif kahverengi bir çizgi belirdi yaklaşık 5 gündür bariz belli oluyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Kendimde takip ettiğim şeyleri yazıyosn sende varya :) nette okumuştum o çizgi gebelikte oluyomuş. Ama olmayadabilir. İnşallah bu işaretler bebişi gösteriyodur canm test ne zaman

Back
X