2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende öyle düşünüyorum yumurtanın ne zaman çatladığını bilince diğer günler yapmaya gerek yoktur belki diyorum ama ne olur ne olmaz. Sen gelişi güzel devam et bi zararı olacağını sanmıyorum ama sancılı geçerse ilişkin yapma canım boşuna hem vücudunu hem kafanı yorma

bana da gerek yokmuş gibi geliyor aynen. gün aşırı takibi bırakayım ozaman canım. artık nasıl denk gelirse :))

Kızlar şimdi haber geldi. Bebeğimiz erkekmiş :KK36: çok şükür sağlıklıymış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamişler de sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alsın inşallah :dua:

O pipiden sonra kız beklemiyodum zaten :)) maşallah canım Allah iyiliğini sağlığını devam ettirsin bebişin. Seninde tabi ♡

Hakkında hayırlısı olsun canım ama bozma moralini. 11 ay cok uzun biliyorum insan beklemekten ve her seferinde olumsuz sonuç almaktan cok yılıyor bu konuda seni anlayabiliyorum ama biraz daha pozitif olmaya çalış ve zor ama takmamaya çalış.
hiç belli olmuyor biraz nasip kısmet diye bakıyorum bu işe. Çünkü gerçekten hiç bir sorun yokken yıllarca bebek sahibi olmayanlar var. Sonra en umutsuz anlarında bakıyorlar hamileler. Biraz rahat olmakta fayda var. Kötü olumsuz düşünleri kovala canım...
İnşallah en kısa sürede hayırlı bir gebelik yaşarsın.
Allah razi olsun canim destegin icin.tabi rabbime zorluk yok.illa verir bigun ins.ama bu ay ne bileyim..gecen ay cok cok heveslenip belirti yasamistim.tepetaklak oldum.bakalim belki tedaviye ihtiyacimiz vardir.allah dermansiz dert vermesin hic birimize.en kisa zamanda sana bana herkese nasip etsin ins

ZK_ASK ZK_ASK
Öyle canım kimyasal gebelikten sonraki ayda adetim 3 gün geçmişti. O travmadan sonra hiç hamile olcağım aklıma gelmiyordu. dur ya geçti dedim yapım artık test dedim direk kan testi yaptırdım. 500 küsürlü bişey çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar çağırdı 2. Gittiğimde keseyide görmüştüm. Tabi 12. Haftasında kürtaj olmak zorunda kaldım.
Aslında ilk gebeliğimi öğrenmeyebilirdim. Acele etmeseydim. Şimdi Adetimi bekliyorum hiçbir test yapmıyorum.

Allah razi olsun canim destegin icin.tabi rabbime zorluk yok.illa verir bigun ins.ama bu ay ne bileyim..gecen ay cok cok heveslenip belirti yasamistim.tepetaklak oldum.bakalim belki tedaviye ihtiyacimiz vardir.allah dermansiz dert vermesin hic birimize.en kisa zamanda sana bana herkese nasip etsin ins

Amin canım cümlemize nasip etsin en kısa sürede.
İyi bir dr. destek almakta fayda var. Umarım ciddi bi sıkıntın yoktur. Ben olduğunu da düşünmüyorum. Kafayı bi rahatlatsak hersey güzel olacak buna inanıyorum...

İnşallah güzel haberle gelirsin ben dün gittim 6+2 crl 6.6 cikti çok sukur haftasına göre çok iyi bende 4 ay önce 16 haftalikdi kaybettim diğer arkadasa geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin haber verirmisin merak ettim

lalecik cok merak ediyorm insallah duyarsn hemen bize yaz cikisnda

lale_cik lale_cik bugun dr kontrolun vardi sanirim? iyi haberlerle gel canim.
kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin:dua:

Amin canım cümlemize nasip etsin en kısa sürede.
İyi bir dr. destek almakta fayda var. Umarım ciddi bi sıkıntın yoktur. Ben olduğunu da düşünmüyorum. Kafayı bi rahatlatsak hersey güzel olacak buna inanıyorum...
Ay bende inanoyrmda rahatlatmiyrm deli gibi 4 koldan yumurtlama takibi yapiyrm

Back
X