2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sagol canim cevabin Icin peki sen kurtajdan sonra hemen hamile kalabimis miydin hic cocugun var mi

tatlım gecmıs olsun allahım nır daha yasatmasın ınsallah bende gecen yıl kalp atmı durması sonucu kurtaj oldum dr bana 3 ay yasak dedı sonra ben baska sebeplerle yıne ıstemedım ıstedıgımın 3. ayında yıne hamıleyım cok sukur bnm patolojı temızdı ınsallah hayırlısı neyse o olsun

Kızlar yumurtlama belirtim hiç yok .. merak ettiğim şu ben geçen ay yumurtlama gününden sonra doktora gittim ve folikul var adetle dusmezse kist olur dedi bnde kontrole gitmedm hiç ve şuanda hiçbir belirtm yok acaba kist var diye yumurtlama olmadimi buay yada yumurtam catlamiyormu ?

Veee kahverengi akıntım geldi arkadaslar maalesef klomen ile ilk ay başarısız:KK12: bu tedavi Süreci beni yıpratıyor ama bu ay da klomen kullanacağım ve bol bol incir yiyeceğim artık. Kontrole ancak pazartesiye randevu alabildim :KK34:

ZK_ASK ZK_ASK
Öyle canım kimyasal gebelikten sonraki ayda adetim 3 gün geçmişti. O travmadan sonra hiç hamile olcağım aklıma gelmiyordu. dur ya geçti dedim yapım artık test dedim direk kan testi yaptırdım. 500 küsürlü bişey çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar çağırdı 2. Gittiğimde keseyide görmüştüm. Tabi 12. Haftasında kürtaj olmak zorunda kaldım.
Aslında ilk gebeliğimi öğrenmeyebilirdim. Acele etmeseydim. Şimdi Adetimi bekliyorum hiçbir test yapmıyorum.
Acı bi şekilde öğrenmişsin canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin inşallah. Onlar bi imtihandı Rabbm yardm etsin bak hamile kalabiliyomuşsun bi sorunun yokmuş. İnşallah tabi

Düzenlidir canım gerek kalmadı çünkü regl oldum :KK12:
Salı günü de tekrar klomene başlarsın o zaman. Benimde bu ikinci ayım. Bu ay ekstra çatlatma iğnemi de oldum. Daha da gitmem zaten bitkisel kürlere ağırlık vercm bu ayda olmadı biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah senin ikinci deneyişinde olur.

Salı günü de tekrar klomene başlarsın o zaman. Benimde bu ikinci ayım. Bu ay ekstra çatlatma iğnemi de oldum. Daha da gitmem zaten bitkisel kürlere ağırlık vercm bu ayda olmadı biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah senin ikinci deneyişinde olur.

Pardon bugun başladıysa pazartesi başlarsın. 5.günü başlanıyo malum.

Babies16 Babies16 canim sen hem vajinal kontrol hemde atesle takip yapiyordun demi..
Sen hamileligi oyle ogrenebiliriz demistin adete yakin meraktan vajinal bakmistim sertti zaten adet olmustum.
Ates olcumu yapiyorum adet gunu 36.4 ve suan 11. Gunum hep 36.2 takip etti bugun birden ates 35.9 a dustu aklima geldi vajinal olarak baktim daha onceki sertligi bildigim icin baya yumusak geldi .
Simdi deneyimlerine gore ne zaman olabilir ki yumurtlama.

Evt cnm 4 haftalik 3 gunluk..Valla bnde sasirdim, keseyi bile gormem diyordum:KK48:Ama cok sukur bebegide keseyide gorduk:KK73:
Ayy canım çok şaşırdım valla Allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin ben daha keseyi gördüm de Yeni bana bebek için erken daha dedi doktor sizin usg cihazı baya iyi galiba

Veee kahverengi akıntım geldi arkadaslar maalesef klomen ile ilk ay başarısız:KK12: bu tedavi Süreci beni yıpratıyor ama bu ay da klomen kullanacağım ve bol bol incir yiyeceğim artık. Kontrole ancak pazartesiye randevu alabildim :KK34:
Hayırlısı olsun canım üst üste gördüm mesajları. Bence de incir le takviye edelim bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek iki ay ara demişti ilaç için dediyse zaten incir yapacaktım desem mi bilemedim sonuçta alternatif tıp;)

İnşallah canım bende öyle düşünüyprum bu ay da gideceğim sonra ara vereceğim eşimde gitmemi istemiyor. Acaba diyorum doktoruma çatlama iğnesi de vermesini istesem mi ?

Back
X