- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Masallah canim rabbim nazarlardan korusun saglikla kucagina al insallahkızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canim rabbim nazarlardan korusun saglikla kucagina al insallahkızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin![]()
Sagol canim cevabin Icin peki sen kurtajdan sonra hemen hamile kalabimis miydin hic cocugun var mi
Evt cnm 4 haftalik 3 gunluk..Valla bnde sasirdim, keseyi bile gormem diyordum4+3 derken canım 4 haftalık mı bebeği nasıl görüyoruz ben sadece keseyi gördüm de merak ettim
Amin canim sagolasin :)Ne mutlu sana bize de nasip olur inşallah canım sen de sağlıkla kucağa alırsın inşallah
Sagol cnm bnmGözünüz aydın olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .![]()
Sagol cnmmşükür rabbime canım benim. inşallah sağlıkla gelişsin bebeğimiz![]()
Düzenlidir canım gerek kalmadı çünkü regl oldumŞu testler kalbimiz gibi bembeyaz tertemiz çıkıyo ya deliriyorum. Adetin düzenli midir canım normalde? Değilse doktora git bi istersen.
Acı bi şekilde öğrenmişsin canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin inşallah. Onlar bi imtihandı Rabbm yardm etsin bak hamile kalabiliyomuşsun bi sorunun yokmuş. İnşallah tabiZK_ASK
Öyle canım kimyasal gebelikten sonraki ayda adetim 3 gün geçmişti. O travmadan sonra hiç hamile olcağım aklıma gelmiyordu. dur ya geçti dedim yapım artık test dedim direk kan testi yaptırdım. 500 küsürlü bişey çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar çağırdı 2. Gittiğimde keseyide görmüştüm. Tabi 12. Haftasında kürtaj olmak zorunda kaldım.
Aslında ilk gebeliğimi öğrenmeyebilirdim. Acele etmeseydim. Şimdi Adetimi bekliyorum hiçbir test yapmıyorum.
Salı günü de tekrar klomene başlarsın o zaman. Benimde bu ikinci ayım. Bu ay ekstra çatlatma iğnemi de oldum. Daha da gitmem zaten bitkisel kürlere ağırlık vercm bu ayda olmadı biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah senin ikinci deneyişinde olur.Düzenlidir canım gerek kalmadı çünkü regl oldum![]()
Salı günü de tekrar klomene başlarsın o zaman. Benimde bu ikinci ayım. Bu ay ekstra çatlatma iğnemi de oldum. Daha da gitmem zaten bitkisel kürlere ağırlık vercm bu ayda olmadı biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah senin ikinci deneyişinde olur.
Ayy canım çok şaşırdım valla Allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin ben daha keseyi gördüm de Yeni bana bebek için erken daha dedi doktor sizin usg cihazı baya iyi galibaEvt cnm 4 haftalik 3 gunluk..Valla bnde sasirdim, keseyi bile gormem diyordumAma cok sukur bebegide keseyide gorduk
![]()
Olmazsın inşallah canım adet. İstersen cumartesi sabah yap inşallah vardırBelki de. Yarın sabah da mi yapayım yani![]()
Hayırlısı olsun canım üst üste gördüm mesajları. Bence de incir le takviye edelim bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek iki ay ara demişti ilaç için dediyse zaten incir yapacaktım desem mi bilemedim sonuçta alternatif tıpVeee kahverengi akıntım geldi arkadaslar maalesef klomen ile ilk ay başarısızbu tedavi Süreci beni yıpratıyor ama bu ay da klomen kullanacağım ve bol bol incir yiyeceğim artık. Kontrole ancak pazartesiye randevu alabildim
![]()
İnşallah canım bende öyle düşünüyprum bu ay da gideceğim sonra ara vereceğim eşimde gitmemi istemiyor. Acaba diyorum doktoruma çatlama iğnesi de vermesini istesem mi ?Salı günü de tekrar klomene başlarsın o zaman. Benimde bu ikinci ayım. Bu ay ekstra çatlatma iğnemi de oldum. Daha da gitmem zaten bitkisel kürlere ağırlık vercm bu ayda olmadı biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah senin ikinci deneyişinde olur.
Aldim cnm aldim esimede soyledim adam yapda yiyim diyo isine geldi heralde cikmadim disari disari cikinca alcm hepsini sagol cnm:)))Akşam tarif isteyen arkaddas aldimi tarifi