2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım bende öyle düşünüyprum bu ay da gideceğim sonra ara vereceğim eşimde gitmemi istemiyor. Acaba diyorum doktoruma çatlama iğnesi de vermesini istesem mi ?
Bu ay iste canım bide yumurta takibi yaptır boyutlarını falan öğren kaliteli mi değil mi sor. İncir ye sürekli zaten belirli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapar geçen ay yumurta kendi çatlamıştı bu ay iğne vurdular garanti olsun diye. Sende dene bakalım. Benim eşimde istemiyo gitmemi. Niye acele ediyosun vs diyo işte

Selam kızlar. Ben de Kasım ayında hamile kalmıştım. Sok şok şok benimkiler ikiz çıktı. :eek::KK49: S selifor benimkine ikiz yazar misin? İnşaAllah hayırlısı olur her şeyin. Rab bizimle.
Ayy ne güzel. Maşallah süphanallah ♡♡♡ kendiliğinden mi oldu ilaçla tedavi vs mi canım? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Tek yumurta ikizi mi? Şimdiden belli olurmu ki bilmiyorum hiç

Kızlar yaa sizce incir işini doktora sorsam mi? Eğer bu ay ilaç vermek istemiyorum derse kontrol e gidebilmek için? Vücudun mu dinlenmesi gerek yoksa bilemedim ki sabah gideceğim ama dünden beri kafamda deli sorular. İki ay klomen kullandım çatlatma iğnesi artı. Nasip olmadı. İki ay ara verelim demişti doktor

Kızlar yaa sizce incir işini doktora sorsam mi? Eğer bu ay ilaç vermek istemiyorum derse kontrol e gidebilmek için? Vücudun mu dinlenmesi gerek yoksa bilemedim ki sabah gideceğim ama dünden beri kafamda deli sorular. İki ay klomen kullandım çatlatma iğnesi artı. Nasip olmadı. İki ay ara verelim demişti doktor

Niye ara veriyoruz diye sormadın mı canım? İnciri niye söyleyesin ki :) ben söylemedim ama sen bilirsin

Selam kızlar. Ben de Kasım ayında hamile kalmıştım. Sok şok şok benimkiler ikiz çıktı. :eek::KK49: S selifor benimkine ikiz yazar misin? İnşaAllah hayırlısı olur her şeyin. Rab bizimle.
Allah gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin kaç haftalık dün kontrole gittim hastanede ikiz dedi başka yere gönderdi orasida tek dedi doktor sen hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi sasdim ninem sabah pekmez ile elma suyunu karıştırıp ic dedi iciyip su yerinede kaysı ile üzüm hoşafı iciyon dedi güldü Ne varsa eskilerde var dedi bugün sordum pekmez demir ve kana iyi gelirmiş üzüm ila kaysı suyuda kabızlığı önler kese yi buyturmus

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Dr karindan bakmadi, direk vajinadan bakti..
Bana da vajinadan baktı canım karından zaten değer küçük görünmez sesi 2728 di beta hcg baktırdı sonra vajinadan baktı 4.43 mm dedi kan değerine göre normal dedi ben bebek görünüyor mu dedim daha erken dedi yolk bile 20 mm olunca belli oluyormuş ondan sonra embriyo oluşuyor dedi daha erken dedi de bana o yüzden şaşırdım canım

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:
Kan testi yaptırırsan kesin sonuç çıkar ayrıca zevk suyundan hamile kalınacağını şahsen hiç düşünmüyorum

Back
X