2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pek sanmiyrm canim ya olcak olsa 11 aydir olurdu..belli var biseyler artik hayirlisi bakalim.onumuzdeki ay ins basliycaz arastrmalara
öyle düşünme canım.tabiki takip etmekte fayda var fakat benimde bir evladım var ve ikinciyi istiyoruz 1 yıla yakın oldu korunmuyorum dr. gittim bir problem yok fakat olmuyor.Rabbim en iyisini en hayırlısını verir.Dilerim en kısa zamanda verir..

öyle düşünme canım.tabiki takip etmekte fayda var fakat benimde bir evladım var ve ikinciyi istiyoruz 1 yıla yakın oldu korunmuyorum dr. gittim bir problem yok fakat olmuyor.Rabbim en iyisini en hayırlısını verir.Dilerim en kısa zamanda verir..
Amin canim saolasin hepimize ins :KK200:

Yarın gideceğim canım birkaç soru daha var sorulacak o yüzden cuma gel dedi. Yumurta takibi için incir i söylesem mi diyorum çünkü yapmayacak
İnciri söyleme hiç. Sen evde incirdi havuçtu kürlerini yap. Yumurtlama günün gelince kontrole git. Bi bakın de bu ay ilaçsız deniyoruz nasılmış bakın vs de. Oyle baktır canım. Aynen sorularını sor kafanda kalmasın ben her eve geldiimde tüh şunu soracaktım diyorum

Allah gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin kaç haftalık dün kontrole gittim hastanede ikiz dedi başka yere gönderdi orasida tek dedi doktor sen hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi sasdim ninem sabah pekmez ile elma suyunu karıştırıp ic dedi iciyip su yerinede kaysı ile üzüm hoşafı iciyon dedi güldü Ne varsa eskilerde var dedi bugün sordum pekmez demir ve kana iyi gelirmiş üzüm ila kaysı suyuda kabızlığı önler kese yi buyturmus
maşallah iyi beslemişsin kendini :) buraya da yazarmısın neler yiyip içtiysen. Çünkü ben artık ilaç kullanmayı bırakıp bitkisel denycem. Belki vesilem olursun canım, inşallah

Yok canim gec cevap vermedin bi basladin herkese sirayla cevaplamaya ondan dedim :KK48: sira bana geldi diye..
Benimde 7 .ayim bakalim ne olacak. :KK51:
Son iki ay biraz daha rahatladim sanki biraz daha oluruna biraktim GİBi .
Hakkimizda hayirlisi insallahh..tamam hamile kalmak istiyorum bazen o testte cift cizgi gorecegim diyede korkuyorum:KK17:
Ya yine kotu seyler yasarsam yine kaybedersem diye..
Korkma canim ya düsük hikayesi olan cok kadin bar ama saglikli evlatlarida var cok sukur..niye dustugu belli mi troid falan baktrdin mi

inşlh bu ay sevinenlerden oluruz bende aynı şekilde dün bitirdim.benimde 11-13-14-15-16 üstüste denk geldi yani şansım nedir bilmiyorum ama umarım bizde bu ay sevinenlerden oluruz canm.bugün ayaklarım inanılmaz üşüyor hiç ısınmadı ve kasılmalarım var ilk defa bu zamanlarda böyle bişey yaşıyorum birşeyler oluyorda ondanmı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi.kendimi falanda dinlemiyorum.burda hamiş arkadaşlara sordum böyle bişey yaşayan oldumu hiç diye ama cvp çok gelmedi...:dua::dua::dua:
Bolbol calistik gerisi kismet canim. Usume hamilelik belirtisi olabiliyo ama en ufak enfeksiyonda da usuyo insan.. bu ay gercekten belirti aramamaya calisicam bakalim basarabilecekmiyim.

İnciri söyleme hiç. Sen evde incirdi havuçtu kürlerini yap. Yumurtlama günün gelince kontrole git. Bi bakın de bu ay ilaçsız deniyoruz nasılmış bakın vs de. Oyle baktır canım. Aynen sorularını sor kafanda kalmasın ben her eve geldiimde tüh şunu soracaktım diyorum
Günaydın canım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için geldim doktor kapısına güneş doğmadan. Hayırlısı olur insaalah

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Gebelik testi yaptırdın mı ?

Hayır yaptırmadım:110:

canım gebe olma olasılığın pek yok gibi ama gecikmiş bir adetin ve korunması bir ilişkin var.
6 hafta dır adet olmamışsan eczaneden idrarla bakılan gebelik testi al yap bence. Zaten gebelik değilse başka bir sıkıntı var kadın doğum dr. git.

canım gebe olma olasılığın pek yok gibi ama gecikmiş bir adetin ve korunması bir ilişkin var.
6 hafta dır adet olmamışsan eczaneden idrarla bakılan gebelik testi al yap bence. Zaten gebelik değilse başka bir sıkıntı var kadın doğum dr. git.
Canım 6 haftalık gecikme yok. İlişki olalı 6 hafta oldu ve hiçbir belirtisi yok. İlişkiden 2 hafta sonra adetim zamanında başladı. İkinci aydaki adetim 14 aralıkta başlaması gerekiyordu ve hala başlamadı. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi

maşallah iyi beslemişsin kendini :) buraya da yazarmısın neler yiyip içtiysen. Çünkü ben artık ilaç kullanmayı bırakıp bitkisel denycem. Belki vesilem olursun canım, inşallah
Sabah yemekden hemen önce pekmezi elma suyunu karıştırıp 1 çay bardağı iciyon si yerine mümkün olduğunca kaysı ile üzüm kaynattim onu iciyon sabah yumurta pekmez yoğurt tarhana çorbası zorlada olsada yiyorum öğlen akşam normal günlük yiyecekler

Canım 6 haftalık gecikme yok. İlişki olalı 6 hafta oldu ve hiçbir belirtisi yok. İlişkiden 2 hafta sonra adetim zamanında başladı. İkinci aydaki adetim 14 aralıkta başlaması gerekiyordu ve hala başlamadı. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi

kusura bakma yazıklarından öyle anlamışım bişey yoksa yoktur. :KK54:

Back
X