Haklısın günler geçmiyo canım yaInsallah vesilen olur btç kürü. Ben ovu test haricinde ozel bisey yapmadim bu ay. 25 aralik gelmek bilmez simdi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın günler geçmiyo canım yaInsallah vesilen olur btç kürü. Ben ovu test haricinde ozel bisey yapmadim bu ay. 25 aralik gelmek bilmez simdi:)
Amin inşallahhhOlsun kuzum aramiz yakın insallah 13 ocakta da senden iyi haberi aliriz. Bu ayPariskizim @ayllllliiiin35 O Ozlmugr ile batlarimiz yakin hep birlikte mujdeyi vermek nasip olur insallah. Sonrada sen insallah.
canım günaydın.ne yaptın gittin mi doktora ? dün bende sana yazacaktım ama tepki olur belki diye yazmadım.mutlakaki iyi kadın doktorlarda vardır ama benim ilk doğumumu bayan doktorda yapmıştım o kadar acı çektim ki bir daha hamile kalırsam erkek doktora gidicem onlar daha anlayışlı oluyor demiştim.şuanda da gittiğim doktor erkek ve çok anlayışlı sen sormadan herşeyi anlatır içii rahatlatır tedavi süreci hakkında bilgi verir.sana da diyordum ya gel derse gidiyorum git derse gidiyorum diye.Allah bozmasın çok seviyorum doktorumu.belki bir iki doktor daha araştırabilirsin.Öyle canım ortak karar en doğrusu. Gidelim dedi eşim hatta izin alayim bende geleyim dedi. Benim merak ettiğim ilaçlar için mi ara diyor doğal olmadığını biliyor çünkü hem kasık ağrısı var hala inşallah kist falan değildir o boş yumurta çatlamış mi ona da baksın istiyorum. Zaten bu ay klomen kullanmak istemiyordum geçen ay da öyleydi biliyorsun kist olabilir diye incire başlamamıştım bu ay incir yapıp gidecektim büyürse buyur büyümezse kısmet diye. Bakalım ne diyecek eşim de dedi başka doktora gidelim istersen içine sinmiyorsa erkek doktorlar var birkaç tane çok iyi diyorlar onlara da gitmek istemiyorm pek kadın doktor önerisi duymadım burada foruma da başlık yazdım cevap veren olmadı sanırım devam edeceğiz bununla mecburen hayırlısı diyorum bakalım
oyy maşallah ne güzel bir kırmızı çizgi o öyle.tebrik ederim arkadaşım bebiş yolda :) hemen kan testi yaptır.neden umudun yoktu ki bu ay için ?arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
Tebrikler maşaallah. Hayırlı olur inşallaharkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
Tebrikler maşaallah. Hayırlı olur inşallah
Yok canım ne tepki çekecek. Evliliğin ilk ayında acil gitmiştim erkek doktora devlet hastanesiydi bana resmen mal gibi davrandı. Sonra yıl geçti kürtaj için acil hastaneye gittiğimde yine erkek doktor vardı ve o yaptı utanma sıkılma işlerini geçtim erkekler bende kötü his uyandırıyor. Psikolojik yani. Atamıyorum. Bu doktorla 5 yıl oldu yoğunluğu dışında bir şikayetim yok şükür gebzede de kadın olarak bir numara gösteriliyor. Bugün de çok ılımlı konuştu benimle ben kasmıştım kendimi sağ olsun güzel konuştu. Hatta çok bekledim bilsem senin geldiğini bekletmezdim falan dedi şaşırttıcanım günaydın.ne yaptın gittin mi doktora ? dün bende sana yazacaktım ama tepki olur belki diye yazmadım.mutlakaki iyi kadın doktorlarda vardır ama benim ilk doğumumu bayan doktorda yapmıştım o kadar acı çektim ki bir daha hamile kalırsam erkek doktora gidicem onlar daha anlayışlı oluyor demiştim.şuanda da gittiğim doktor erkek ve çok anlayışlı sen sormadan herşeyi anlatır içii rahatlatır tedavi süreci hakkında bilgi verir.sana da diyordum ya gel derse gidiyorum git derse gidiyorum diye.Allah bozmasın çok seviyorum doktorumu.belki bir iki doktor daha araştırabilirsin.
Canım adını yanlış girmişim cevabı okursan sevinirim; )Canım benim Allah razı olsun
oyy maşallah ne güzel bir kırmızı çizgi o öyle.tebrik ederim arkadaşım bebiş yolda :) hemen kan testi yaptır.neden umudun yoktu ki bu ay için ?
aminn aminn şu cuma vakti okadar umutsuz olduğum bi ayda geldiki inan çok şaşkınım gördüğümden beri ağlıyorum.Ayy Ne güzel bir görüntü Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Gözün aydın canım hayırlı olsun. Tez zamanda tüm bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah. Çok sevindim :)
Aaaaa canım çok sevindimçok dua etmiştim sana
Allah devamını getirsin, hayırlı haberler al...
E hadi kan testine hemen![]()
iğnenin 14.gününden sonraki sonuçlar doğrudur hala adet olmadın sanırım canımm. hadii inşallah :)) kan testi yaptır hemen :))
Gunde 3 kere aliyorum ikisi uyudugum saatlere denk geliyo bir tanesi gun icinde cok rahatsiz etmiyo ama deneyebilirim. Ilaci ne kadar kullandiktan sonra hamile kaldin canimÇok başdönmesi yapıyorsa vajinadan da alabilirsin. Ama ilacı bırakma bende gebelikten önce kullanmıştım çok faydasını gördüm
Yok canım ne tepki çekecek. Evliliğin ilk ayında acil gitmiştim erkek doktora devlet hastanesiydi bana resmen mal gibi davrandı. Sonra yıl geçti kürtaj için acil hastaneye gittiğimde yine erkek doktor vardı ve o yaptı utanma sıkılma işlerini geçtim erkekler bende kötü his uyandırıyor. Psikolojik yani. Atamıyorum. Bu doktorla 5 yıl oldu yoğunluğu dışında bir şikayetim yok şükür gebzede de kadın olarak bir numara gösteriliyor. Bugün de çok ılımlı konuştu benimle ben kasmıştım kendimi sağ olsun güzel konuştu. Hatta çok bekledim bilsem senin geldiğini bekletmezdim falan dedi şaşırttışimdilik buna devam galiba. Doktora karşı rahatlık en önemlisi nasıl olsa. Sağ ol canım
İlişki olduktan sonra adet olduysan hamile değilsindir. Havalardan stresten gecikmiştirCanım 6 haftalık gecikme yok. İlişki olalı 6 hafta oldu ve hiçbir belirtisi yok. İlişkiden 2 hafta sonra adetim zamanında başladı. İkinci aydaki adetim 14 aralıkta başlaması gerekiyordu ve hala başlamadı. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi
Haftasonu gecerde pazartesinden cuma olmak bilmez artik. Rahat olmaya calisicam bu ay. Gecen ay surekli agliyodum bu ay takmamaya gayret edicem. Ne kadar umut olursa o kadar yıkım oluyo. Sen nasilsin canim?friendlyfriendly bekleki gelsin bat zamanı şimdi :)