2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amiin canım iyi haberler alalım artık kayseride patlama oldu ben erciyes üniversitesinde okudum hatta tedavi için ordaki prof a gidiyorum. Her zaman gittiğim geçtiğim yer için çok açıyor :KK43:

Evet sabah habere düşmüş her hafta bi patlama oluyo doğu tehlikeli derdik eskiden şimdi şehirdeler içimizdeler. Kim ne halt bilmiyosun çok kötü Allah ailelerine sabır versin gerçekten silahsız savunmasız erler halk otobüsünde onca insan o adiler bukadar alçak, bukadar hainler işte. Korkaklar.... Kendime gelemedim dışarı çıktım bi başıma yalnız kafayı yiyecektim yoksa

Aslında değerlendirmek istiyorum ama çatlama sorunu var diye havuç kürü de yapmak lazım onun nasıl yapıldığı her yerde ayrı yazıyor süresi miktarı emin olamadım bakınıyorum hâlâ bakalım inşallah vesile olur. Belki de oruç var tutmam gereken onu yaparım bu ay kafa dinlerim eşimle konuşamadım kendi başına verilecek karar değil doktora git demişti ama konuşamadık bir türlü
Ben biliyorum eğer yapma kararı alırsan bana yaz canım. Eşinlede konuş. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Bende bu ay olmazsa planlarım var orucu hatırlattığın iyi oldu ben tamamen unutmuşum çocuk sevdasına gidiyorum. Bakalım Allah yardmcmz olsun

Evet sabah habere düşmüş her hafta bi patlama oluyo doğu tehlikeli derdik eskiden şimdi şehirdeler içimizdeler. Kim ne halt bilmiyosun çok kötü Allah ailelerine sabır versin gerçekten silahsız savunmasız erler halk otobüsünde onca insan o adiler bukadar alçak, bukadar hainler işte. Korkaklar.... Kendime gelemedim dışarı çıktım bi başıma yalnız kafayı yiyecektim yoksa

Allah büyük diyebiliyorum sadece değişik duygular içindeyim canım. İnşallah daha da kötüye gitmeden ülkemiz iyi günler görür. Hamile kalamaya çalışıyoruz geleceği de düşünüyorum bol bol dua ediyorum hepimiz için.

Eklentiler

• IMG_20161217_180725.webp
    IMG_20161217_180725.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20161217_180725.webp
    IMG_20161217_180725.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 57
E cnm bunda golge var sanki bnami oyle geliyo ya ay hadi insallah
Bana da öyle geldi ama 6buçukta gördüm kaçta böyle oldu bilmiyorum normalde hep atardım beş dakka sonrasında çöpe giderdi. Bu sefer dedim dursun bakim nolacak. Böyle oldu. İğnenin etkisi mi acaba. Gebelikten değildir kız çok erken daha çokkk. Ama inşallah demekten alıkoyamıyorum kendimi :)

Gel sen beni dinle ve yarin degil sonraki gun sabah ilk idrarla yap bklm testini cnm bu arada bnm sabh kahve lekeden sonra daha gelmedi tik yok
Aynen iki gün sonrasını bende düşünüyorum yapim diye. Ayyy inşallah sende vardır ya sadece bir kere mi geldi ne zaman dan beri gelmiyo kaç saattir yok

Bana da öyle geldi ama 6buçukta gördüm kaçta böyle oldu bilmiyorum normalde hep atardım beş dakka sonrasında çöpe giderdi. Bu sefer dedim dursun bakim nolacak. Böyle oldu. İğnenin etkisi mi acaba. Gebelikten değildir kız çok erken daha çokkk. Ama inşallah demekten alıkoyamıyorum kendimi :)
Cnm cok kucuktr daha gec algiliyoda olabilir ama yinede umut baglamayalim ustunden zamn gecms ignenin etkusi olsa hmn cikardi bnm dedigi dinle 2 gun sonra yap bitanm insallah bebistir insallah simdidn heyecn yaptm

Aynen iki gün sonrasını bende düşünüyorum yapim diye. Ayyy inşallah sende vardır ya sadece bir kere mi geldi ne zaman dan beri gelmiyo kaç saattir yok
Sabah geldi bn normalde 28. Gun olurum oglen ezanina yetsmm ordan biliyrm hic ogleni kilamiydm oluyodum takvimede bktm ordada hep 27. 28 kac aydr aksamadi sabah cok hafif leke geldi simdi hic bisey yok sgrim var o kadar ama 4 gun once kan 0 di o yuzdn umut sifir bnde sitres yapmiyrm adet bkldgm icin

Bu gece bol bol dua etcm umarim kabul buyursun Rabbim nasip etsin herkesede sanada cnm bnm hersey dua onu bilir onu soylerm

Kızlar ben hic ovılasyon testi yapmadım bebek istediğim için aldım ki yapayım diye az önce aldık eşimle bende merak dan bi tanesini yaptım regl 5. Günüm sizce de cok koyu değil mi acaba regl oldugundan mı oyle cıktı merakdan yapmıştm sadece pco var ondan mı acaba

Ben biliyorum eğer yapma kararı alırsan bana yaz canım. Eşinlede konuş. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Bende bu ay olmazsa planlarım var orucu hatırlattığın iyi oldu ben tamamen unutmuşum çocuk sevdasına gidiyorum. Bakalım Allah yardmcmz olsun
Tamam canım paylaşacağım mutlaka

Back
X