- 13 Temmuz 2016
- 1.415
- 2.147
- 63
Görünüyor mu?
Eki Görüntüle 1926507
Evet canım çok silikte olsa bir çizgi var. Hadi inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyor mu?
Eki Görüntüle 1926507
Çıkarsa etiketlerim canım çizgi var ama çok sonra çıktı işte doğru sonuç olmayabilir.Yarın benide etiketle canımokeanoss00
Ben kanda öğrendim de içimde kalmasın idrarda da koyuyu göreyim dedim nasip olmadı. Hep silik çıktı. Bu markaydı canımEvet canım miratech. Belki 2 saatten önce oluşmuştur ama ben o zaman baktım :/ Eşime söyledim sabah test getirecek gelirken. Sende mi bu testle öğrenmiştin?
Yukarı tekrar resmi koydum canım baksana belli oluyor değil mi?Ben kanda öğrendim de içimde kalmasın idrarda da koyuyu göreyim dedim nasip olmadı. Hep silik çıktı. Bu markaydı canım
Evet görebiliyorum canım. İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorumYukarı tekrar resmi koydum canım baksana belli oluyor değil mi?
Allahım inşallah tek korkum çok geç çıkmış olması. Yanlış olma ihtimali varsa çok üzülücemEvet görebiliyorum canım. İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum![]()
Migrenim tuttu bugün ilişki olmaz ama inş bugün değildir uaGeçen ay bendede oldu 14. Gün yumurta çatlamış seninde şimdi öyle olmuş olabilir değerlendir bence testlere güven olmaz
Kız hem o var ya hemde ben şehit haberleri varya çok üzülüyorum video felan izleyince çok içime atıyorum ondan oluyoBesiktaskim yenildi ya ondan tutmuştur migren.
Ben gordum canım var çok silik bir çizgiGörünüyor mu?
Eki Görüntüle 1926507
Evet canim var ama 2 saat sonra cikti gecerli olur mu ki?Ben gordum canım var çok silik bir çizgi
İşte markadan markaya değişir canım genelde en fazla 10 dkka sonrakiler geçerli olmayabiliyor umudunu kırilmaz inş yarın yine al tekrarla inş güzel bir haber verir işin iki saat olması biraz sıkıntı ama çizgi var görüyorumEvet canim var ama 2 saat sonra cikti gecerli olur mu ki?
Sabah tekrar yapicam canim insallah vardır.İşte markadan markaya değişir canım genelde en fazla 10 dkka sonrakiler geçerli olmayabiliyor umudunu kırilmaz inş yarın yine al tekrarla inş güzel bir haber verir işin iki saat olması biraz sıkıntı ama çizgi var görüyorum
Aah ah zor iş beklemek ama olsun kısmet. İşallah dedğn gibi olur kucaklarımız dolar :)))Kiyamm sana cnm ya gerci bnm esimde gece vardiyesi 2 haftadr bnde yanlizim seneye bu zsmnlar bebislerimuxle yatarz bkrsn (biz birbirimize destek olmak icin bir aradayz bizi baska kim anlar ki)
Canım adetim beşinci günündeyimyeni bat 10 ocak S selifor@Gamzecannn 13 Aralık
@Ruling girl 13 Aralık
@Esr02 14 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
Masalll92 16 Aralıkse
@kafamdasorular_ 16 Aralık
Frida1kahlo 16 Aralık
@purki90 16 Aralık
@Helena 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@Nisaberatim 17 Aralık
Canlar güzel haberleri olan var mı?![]()
Canim benim testimi gördün mü?Aah ah zor iş beklemek ama olsun kısmet. İşallah dedğn gibi olur kucaklarımız dolar :)))
@Zehra ungrms canim ben gecen yil ilk defa ekim ayinda klomen cat ignesi oldum o ay hamile kalamadim. Kist oldugu icin diger ay klomen kullanmadim ve 1 y cabadan sonra hamileydim. Sabirla denemeye devam canim yeterki sagligiyla gelsin bebeklerimiz.Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarımfriendlyfriendly @SUU @Nisaberatim @Htckbrysl
Kızlar iyi akşamlar bi sorum var benim hamilelikte FMF hastalığıniz varsa ilaç kullanmaya devam ettiniz mi ?
Kızlar iyi akşamlar bi sorum var benim hamilelikte FMF hastalığıniz varsa ilaç kullanmaya devam ettiniz mi ?