2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım miratech. Belki 2 saatten önce oluşmuştur ama ben o zaman baktım :/ Eşime söyledim sabah test getirecek gelirken. Sende mi bu testle öğrenmiştin?
Ben kanda öğrendim de içimde kalmasın idrarda da koyuyu göreyim dedim nasip olmadı. Hep silik çıktı. Bu markaydı canım

Geçen ay bendede oldu 14. Gün yumurta çatlamış seninde şimdi öyle olmuş olabilir değerlendir bence testlere güven olmaz
Migrenim tuttu bugün ilişki olmaz ama inş bugün değildir ua
Besiktaskim yenildi ya ondan tutmuştur migren.
Kız hem o var ya hemde ben şehit haberleri varya çok üzülüyorum video felan izleyince çok içime atıyorum ondan oluyo :(

Ya kizlarrr benim pembe kanamamm vardı söylemiştim şimdi baya kan geldi avuçiçi kadar bugün adetimin 14 üstelik neler oluyo ya ben anlamadım birşey reglm mi oluyorum ya :((((

İşte markadan markaya değişir canım genelde en fazla 10 dkka sonrakiler geçerli olmayabiliyor umudunu kırilmaz inş yarın yine al tekrarla inş güzel bir haber verir işin iki saat olması biraz sıkıntı ama çizgi var görüyorum
Sabah tekrar yapicam canim insallah vardır.

Kiyamm sana cnm ya gerci bnm esimde gece vardiyesi 2 haftadr bnde yanlizim seneye bu zsmnlar bebislerimuxle yatarz bkrsn (biz birbirimize destek olmak icin bir aradayz bizi baska kim anlar ki)
Aah ah zor iş beklemek ama olsun kısmet. İşallah dedğn gibi olur kucaklarımız dolar :)))

Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarım friendlyfriendly friendlyfriendly @SUU @Nisaberatim @Htckbrysl
@Zehra ungrms canim ben gecen yil ilk defa ekim ayinda klomen cat ignesi oldum o ay hamile kalamadim. Kist oldugu icin diger ay klomen kullanmadim ve 1 y cabadan sonra hamileydim. Sabirla denemeye devam canim yeterki sagligiyla gelsin bebeklerimiz.

Back
X