- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
Degisir cnm gec yumurtlamsdan dolayi degisir yerlesme kanamasi olmus olabilirInsallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 gune
Bencr bi kan daha ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisir cnm gec yumurtlamsdan dolayi degisir yerlesme kanamasi olmus olabilirInsallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 gune
Bilmiyorum canim tuvaletten cikamiyorum. Sari renk bazen sulu bazen yapiskan akinti geliyor. Goguslerimin ucu kapkara olmus :/ Regl olacaksam biran önce gelsin istiyorum cok moralim bozuk.Aklını karıştırmak istemiyorum ama arkadaşımın adrti düzenli değil tahmini olması gereken zamanlarda olamayınca test yaptı baktı tek çizgi çöpe attı sonra çöpe bişey atarken 3 saat sonra tekrar bi bakıyım demiş çok ince silik çizgi görmüş foto attı bana sonra tekrar yaptı onda çıkmadı 2 gün sonra kan verdi 147 çıktı sonuç daha çok küçük demiş dr 1 hafta geçti şimdi yarın kontrolü var yani şunu diyorum ki hiççç belli olmaz sabırla bekle biraz
Doğru hatrlıyosun canımBilmiyorum ki bi ara sanki öyle bi muhabbet Döndü bende çok merak etmiştim o zmaan ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Nekadar kaldı regliyeBilmiyorum canim tuvaletten cikamiyorum. Sari renk bazen sulu bazen yapiskan akinti geliyor. Goguslerimin ucu kapkara olmus :/ Regl olacaksam biran önce gelsin istiyorum cok moralim bozuk.
Bilmiyorum canim tuvaletten cikamiyorum. Sari renk bazen sulu bazen yapiskan akinti geliyor. Goguslerimin ucu kapkara olmus :/ Regl olacaksam biran önce gelsin istiyorum cok moralim bozuk.
Bugun regl gunumdu olmadim hala.Nekadar kaldı regliye
Yok canim hic ates olcmedim.Ateşini ölçtün mü bide öyle bişy varmışya hani
Stres yapmamani oneririm gevse cunku stres olcagi varsada engel oluyoBugun regl gunumdu olmadim hala.
Stres yapmamani oneririm gevse cunku stres olcagi varsada engel oluyoBugun regl gunumdu olmadim hala.
Lütfen belirtilere takılma kurmada ben mesela geçen ay hiç olmayan şeyler yaşadım ve kesin var bebek dedim ama hüsran o yüzden bu ay hiç takılmıyorum çünkü belirti dediklerimiz bizi çok yanıltıyorBugun regl gunumdu olmadim hala.
Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..
Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum
Stres yapmamani oneririm gevse cunku stres olcagi varsada engel oluyo
Lütfen belirtilere takılma kurmada ben mesela geçen ay hiç olmayan şeyler yaşadım ve kesin var bebek dedim ama hüsran o yüzden bu ay hiç takılmıyorum çünkü belirti dediklerimiz bizi çok yanıltıyor
Kullandiginiz ilaca bagli prospektusunu okuyun yada doktorunuza sorun bence.bende 29 yasinda evlendim ama ona ragmen 8 ay esimin baskilarina rahmen korundum evliligi biraz oturtmakta fayda var ama tabii siz bilirsinizKızlar cevap vermediniz arada kaynadi sanırım mesajım. Çok yeni evliligim bir de çocuk düşüncesi çıktı şimdi.. sizden öğreneceğim çok şey var bana yardimci olun lütfen![]()
Bu ates mevzusu nedir ben bilmiyorumdaAteşini ölçtün mü bide öyle bişy varmışya hani
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Çocuk sahibi olmayı öyle çok istiyorum kiKullandiginiz ilaca bagli prospektusunu okuyun yada doktorunuza sorun bence.bende 29 yasinda evlendim ama ona ragmen 8 ay esimin baskilarina rahmen korundum evliligi biraz oturtmakta fayda var ama tabii siz bilirsiniz
Bende kucuk evlensem dortlerdim de 29 da evlenince rabbim ikinciyi nasip etse cok sukur de 3. Yu gozum kesmez suan 34 yasindayim kizim 3 yasindaÇok teşekkür ediyorum cevap için. Çocuk sahibi olmayı öyle çok istiyorum kiAllah nasip ederse üç çocuk istiyorum o yüzden bu acele
ben yarin bi aile hekimime ugrayayim en iyisi
Bende daha birinciyi görmeden üçüncünün hayalini kuruyorum Allah ne nasip ederse artık. . HayirlisiBende kucuk evlensem dortlerdim de 29 da evlenince rabbim ikinciyi nasip etse cok sukur de 3. Yu gozum kesmez suan 34 yasindayim kizim 3 yasinda
Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..
Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum