2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aklını karıştırmak istemiyorum ama arkadaşımın adrti düzenli değil tahmini olması gereken zamanlarda olamayınca test yaptı baktı tek çizgi çöpe attı sonra çöpe bişey atarken 3 saat sonra tekrar bi bakıyım demiş çok ince silik çizgi görmüş foto attı bana sonra tekrar yaptı onda çıkmadı 2 gün sonra kan verdi 147 çıktı sonuç daha çok küçük demiş dr 1 hafta geçti şimdi yarın kontrolü var yani şunu diyorum ki hiççç belli olmaz sabırla bekle biraz
Bilmiyorum canim tuvaletten cikamiyorum. Sari renk bazen sulu bazen yapiskan akinti geliyor. Goguslerimin ucu kapkara olmus :/ Regl olacaksam biran önce gelsin istiyorum cok moralim bozuk.

Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..

Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum

Kızlar cevap vermediniz arada kaynadi sanırım mesajım. Çok yeni evliligim bir de çocuk düşüncesi çıktı şimdi.. sizden öğreneceğim çok şey var bana yardimci olun lütfen :KK68:

Stres yapmamani oneririm gevse cunku stres olcagi varsada engel oluyo

Lütfen belirtilere takılma kurmada ben mesela geçen ay hiç olmayan şeyler yaşadım ve kesin var bebek dedim ama hüsran o yüzden bu ay hiç takılmıyorum çünkü belirti dediklerimiz bizi çok yanıltıyor

Ben normalde de cok sabirsiz bir insanim o yüzden kafama cok takiyorum bir rahatlayabilsem ama rahatlayamiyorum. O testte ikinci cizgi cikmasaydi yok deyip rahatlayacaktim simdi neden çıktı ki diye düşünüyorum. Ama bugun yaptigim testte hicbir sey cikmadi olsa cikardi. Yok biliyorum ama olmasini da cok istiyorum. Karamsar bir ruh halindeyim iste.

Kızlar cevap vermediniz arada kaynadi sanırım mesajım. Çok yeni evliligim bir de çocuk düşüncesi çıktı şimdi.. sizden öğreneceğim çok şey var bana yardimci olun lütfen :KK68:
Kullandiginiz ilaca bagli prospektusunu okuyun yada doktorunuza sorun bence.bende 29 yasinda evlendim ama ona ragmen 8 ay esimin baskilarina rahmen korundum evliligi biraz oturtmakta fayda var ama tabii siz bilirsiniz

Kullandiginiz ilaca bagli prospektusunu okuyun yada doktorunuza sorun bence.bende 29 yasinda evlendim ama ona ragmen 8 ay esimin baskilarina rahmen korundum evliligi biraz oturtmakta fayda var ama tabii siz bilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Çocuk sahibi olmayı öyle çok istiyorum ki :anneadayı::KK37: Allah nasip ederse üç çocuk istiyorum o yüzden bu acele :KK22: ben yarin bi aile hekimime ugrayayim en iyisi

Çok teşekkür ediyorum cevap için. Çocuk sahibi olmayı öyle çok istiyorum ki :anneadayı::KK37: Allah nasip ederse üç çocuk istiyorum o yüzden bu acele :KK22: ben yarin bi aile hekimime ugrayayim en iyisi
Bende kucuk evlensem dortlerdim de 29 da evlenince rabbim ikinciyi nasip etse cok sukur de 3. Yu gozum kesmez suan 34 yasindayim kizim 3 yasinda

Bende kucuk evlensem dortlerdim de 29 da evlenince rabbim ikinciyi nasip etse cok sukur de 3. Yu gozum kesmez suan 34 yasindayim kizim 3 yasinda
Bende daha birinciyi görmeden üçüncünün hayalini kuruyorum Allah ne nasip ederse artık. . Hayirlisi :anneadayı:

Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..

Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum

Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim hala bebeğim olmadı ama iki düşük tecrübem var. Ona istinaden söylüyorum kullandigin ağrı kesici bile yumurta gelişimine etki edebiliyor hele ki antibiyotik daha etkili bi ilaç. Kişiye göre değişir belki etkisi ama ayrıca düşük tehlikesi yaratabilir. Bir de çocuk denemelerine başlamadan iyi bir kadın dogumcuya gidip muayene olup gerekli bilgileri ondan da almani tavsiye ederim. İnşallah sağlıkla bi bebisin olur :)

Back
X