- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Kızlar adetime bir hafta kaldı. Yine testler geçiyo gözümün önünden:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetime bir hafta kaldı. Yine testler geçiyo gözümün önünden:)
Erken gebelik testlerinde çıkabiliyor . Ben önceki gebeliğimde 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım . Çok koyu çıkmıştı . Akşama verdiğimiz kan tahlilinde 130 ü görmüştük .İnşallah çıkar canım:) ama benim dha 1 hafta var adetime
normal gebelik testinde de Silikti ama onda da çıkmıştı :) inşallah hamilesindir .İnşallah çıkar canım:) ama benim dha 1 hafta var adetime
Adet oldun mu? Eğer olmadıysan gecikme olmadan yapma. Benim 6. Gün geçmişti çok silik çıkmıştı.BarSer ,
Pariskizim ,
Babies16 ,
friendlyfriendly
neseliii34 , O Ozlmugr .. batdaslarm ve diğer arkadaşlar test yaptm negatif
ümitler önümüzdeki aya yumurta takibi ve catlatma iğnesi düsünüyorumm.... sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
![]()
Evet canın su gibi akıntı oluyor normal bir durumİyi geceler arkadaslar birsey soracaktim hamile olan arkadaslar su gibi akintiniz oluyor mu?Normal mi bu gebelikte?
Yaptm gitti yapmasaydm keşke canm zaten kasık agrim başladı bugn akşama kadr olmazsam yarn sabah olurum hiç sanmıyorum son ilişki üzerinden 14 geçti bu durumda negatif Se yokturAdet oldun mu? Eğer olmadıysan gecikme olmadan yapma. Benim 6. Gün geçmişti çok silik çıkmıştı.
Canım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yokBarSer ,
Pariskizim ,
Babies16 ,
friendlyfriendly
ümitler önümüzdeki aya yumurta takibi ve catlatma iğnesi düsünüyorumm.... sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
![]()
canım yas kac, ne kadardır deniyorsunuz, herhangi bir sorunun var mı pko gibi?BarSer ,
Pariskizim ,
Babies16 ,
friendlyfriendly
![]()
Dediklerini yaptim ayriyettende incirle havucu kaynatip suyunuda ictim bi yandan incirde yedim adetin 9. Gunu ve dun yani 10. Gunu kasiklarimda agri vardi akintimda geldi degerlendrdm bu agri onun etkisi diyorum bn yumurtalar zenginse agri oluyo dyolar hadi insallah cnmDediklerimi yapiyonmu
Evet suan herkes isbasinda canm full mesaiiiiiiiKizceler nasilsinz hic sesinz cikmiyo ya)) herkes yumlara gömülmüş galiba
)
kesinliikleeEvet suan herkes isbasinda canm full mesaiiiiiii![]()
Kırmızı gelmeden umutsuzluk yok canım. Naçizane tavsiyem sadece yumurtlama zamanını değerlendirip bırakma. Adete kadar devam et. Benim kasıklarımda ağrı başlardı yumurtlamam 5 günü bulurdu. Stresten soğuklardan geç yumurtlama oluyor. Koca 1 ay boş geçmemiş olurYaptm gitti yapmasaydm keşke canm zaten kasık agrim başladı bugn akşama kadr olmazsam yarn sabah olurum hiç sanmıyorum son ilişki üzerinden 14 geçti bu durumda negatif Se yoktur![]()
Bnm 9. Gunu vardi hatta bi arkadasa burda dedimki inan kendimi bilmesem hamilelik derim ama yum. Gunum bile degil dedim o gun hafif akinti geldi sonraki gun akintida agrida cogalinca yuksek ihtimal yumurtlama dedim cnm dun gece iliski oldu bnm takvime gore yumurtlma yilbasi yada 2 si ama esim yok o zamnda eger bu yumurtlmaysa degerlndrdmkesinliikleebenim de 2-3 gündür kasık da ağrı vardı akıntı vardı 2 gündür sanırım çatladı :))
Kacinci gunn bu gunkesinliikleebenim de 2-3 gündür kasık da ağrı vardı akıntı vardı 2 gündür sanırım çatladı :))
Bata 14 gn var daha,canım ama,pazar pazartesi günü çatlamış olması lazım takip ettim ben ovu ileKacinci gunn bu gun
Himm insallah tutmustr cnm bn gecen ay ovi testi kullndm cok sitres yspti ve yum. Catlamadi bnde cnm o yuzdn adetmde geckti ve adetim kisa surdu yani o yuzdn ovi test kullnamiyrm bn sitresliyim biraz o yuzdnBata 14 gn var daha,canım ama,pazar pazartesi günü çatlamış olması lazım takip ettim ben ovu ile Eki Görüntüle 1931827 boyle idi,cumartesi pazar,bakamadım test bitmişti ama değerlendirdim o günler pazartesi yaptım boyle cıktı onu da değerlendirdm salı günün de değerlendirdm silikleşti zaten bakalım nasip,herşey