2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben rüyalarımda görüyorum artık stresfen takmamaya,çalışıyorum ama zor
Zor tabi gelde takma safak sayiyoruz resmn yum. Sonrasi biz askerlik gibi ama biz naparsak yapalim Rabbm ne zamn verrse o zamn olck o yuzdn sitresi sadece kendimize yapiyrz

Kırmızı gelmeden umutsuzluk yok canım. Naçizane tavsiyem sadece yumurtlama zamanını değerlendirip bırakma. Adete kadar devam et. Benim kasıklarımda ağrı başlardı yumurtlamam 5 günü bulurdu. Stresten soğuklardan geç yumurtlama oluyor. Koca 1 ay boş geçmemiş olur :KK39:
Tahmini yumurtlama günü 15 idi ve ondan sonra bn vajinal tablete başladım bu yüzden olmadı o tarihten sonra dediğin gibi yoksa gün aşırı devam ediyoruz yumurtlama öncesi ve sonrası ihtimal yüksel olduğu ay ortası boş geçmiyor kolay kolay .. ;) teşekkür ederim önlerin için keşke dediğin gibi olsa da şaşırsam ama hc sanmıyorum :63:

canım yas kac, ne kadardır deniyorsunuz, herhangi bir sorunun var mı pko gibi?
Eşim de sperm hareketliliği problemi vardı çok şükür geçti suanlik ikimizde sapasaglamiz adetlerm düzenli kontrollerm yapıldı bn 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düsünüyoruz iki düsügm var 4 aydır tekrar denemeye başladım ama bu ayda yokmuş kısmet ocak ayına.. senn???

Eşim de sperm hareketliliği problemi vardı çok şükür geçti suanlik ikimizde sapasaglamiz adetlerm düzenli kontrollerm yapıldı bn 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düsünüyoruz iki düsügm var 4 aydır tekrar denemeye başladım ama bu ayda yokmuş kısmet ocak ayına.. senn???
canım ben 1 bucuk yıldır evliyim. istedikten 6 ay sonra hamile kaldım tesadüf ikiz bebek olmuştu, ama düşük yaptım maalesef :( 25 yaşındaymm.

Tahmini yumurtlama günü 15 idi ve ondan sonra bn vajinal tablete başladım bu yüzden olmadı o tarihten sonra dediğin gibi yoksa gün aşırı devam ediyoruz yumurtlama öncesi ve sonrası ihtimal yüksel olduğu ay ortası boş geçmiyor kolay kolay .. :KK66: teşekkür ederim önlerin için keşke dediğin gibi olsa da şaşırsam ama hc sanmıyorum :63:
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah. Meleğin bekletmeden gelsin inşallah.

canım ben 1 bucuk yıldır evliyim. istedikten 6 ay sonra hamile kaldım tesadüf ikiz bebek olmuştu, ama düşük yaptım maalesef :KK43: 25 yaşındaymm.
Nasip kısmet canm ne güzel ikizde olmuş inşallah bir daha olur yaa ikiz gebelik zor diyorlar ama bn çok isterdm.. bn hamile kalırsam 9 ay iğne olacağım pıhtılaşma varms bnde bu arada bnde 21 yasindaym

Melegim suan Rabbimin yaninda biliyorum ki birgun Rabbim ona hazirsin annene gidiyorsun diyecek annesinin onu herseyden koruyacagini ve annesine guvenip korkmamasini soyleyecek.. ve melegim nasip olursa annesine gelecek
Kucagima aldigimda cennetin kokusunu verecek bana yavrum o kucucuk ellerini yanaklarima surecek ve ben ne kadar sansli oldugumu anlayacagim...
Minik bir tebessum edisinde bn kahkaha atacgm cunku benim yavrumun tek bir gulusu butun dunyanin sikintilarina bedel gelecek
Canimla kanimla butun omrumu ve varligimi sana adayarak bekliyorum bebegim gel artik annem....

Back
X