2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yasamadim ama bence kendinide yavrunuda üzme öyle testler çokta doğru çıkmıyor arastirma hastanesine git birde ama gönlünü ferah tut ve bol bol dua et birçok kişiye diyorlar bunu ama bebekler sapa sağlam maşallah inşallah senin bebegindede yoktur.. bna sorarsan hiç birşey yaptırma yaptırsan ne yapacaksın ki ilaçla tedavi edilebiliyor mu bu ??
Hayir tedavisi yok . Ama oyle birsey varsa da hazirlikli olmak istiyorum. Doktor cok onemsemiyor aslinda bu sorunu. Internetden okuyup korkuyorum ben.

:KK43: öncelikle çok geçmiş olsun 15.12.2015 tarihinde aynı durumdaydım. maalesef:KK43: bn hep özel hastaneye gidiyorum kürtajı da özel hastanede oldum . önce bi fitil ve 2 tane küçük tablet veriyorlar. ve beklemeye başlıyorlar . önce sen kendin düşürmeye çalışıyorsun ara ara sancı giriyor sızı halinde herşeyi hissediyorsun fakat çok ağır agrılar değil. 3-4 saat sonra renkli utrason eşliğinde kürtaj yapıyorlar . bn şeker hastası olduğum için tam uyuttular . .
aynı gün başka bir tanıdığımda kürtaj oldu devlet hastanesinde. onun anlattığına göre uyutmamışlar ve herşeyi çok acılı bir şekilde hissetmiş. uzun zaman da eşiyle birlikte olamadı.2 gün hastanede kaldı.

ben operasyon bittikten 2 saat sonra kontroller yapıldı taburcu oldum . 2 gün yattım evde tedbir amaclı. ağrı sızı olmadı. piskolojini anlıyorum ama dayan ve sabret Allahım birini alır birini verir. Allah kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım evet dün araştırma hastanesin de kürtaj oldum senin dediğin gibi bir fitil ve 2 tablet verdiler kanamanın olmasını beklediler kanama başlayınca beni Doğum masasına aldılar uyutmadılar uyuşturmadılar da çünkü o ağrı kesici iğneye de alerjim olduğu için her şeyi acısını çektim Canımın içi bebeğim giderken hissettim onu Allah'ım inş bir daha göstermez bebeğim melek oldu

Cok tesekkur ederim. Evet o test fiyati da o civarda. Doktor mutlaka yaptir da demiyor. Bebegin saglikli eger gelirin cok cok yuksekse yap diyor. O kadar kararsizim ki. Bosuna o kadar para da vermek istemiyorum malum dogum yaklasiyor. Pazartesi baska bir doktora daha gidicem acibadem hastanesine. O kesin bisey soylerde yaptiririm .
Evet 2.bir doktorun görmesinde fayda var. Doktorun önemsemiyorsa ona güven Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alacaksın. Ben biraz pimpirikli olduğum için ikili üçlü test yaptırmadım hiç. Direk bu testi yaptırdım

Evet 2.bir doktorun görmesinde fayda var. Doktorun önemsemiyorsa ona güven Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alacaksın. Ben biraz pimpirikli olduğum için ikili üçlü test yaptırmadım hiç. Direk bu testi yaptırdım
Insallah . Ben zaten simdi diyorumki keske direk o dna testini yaltirsaydim. Cok dogru karar vermişsin.

ayy cook cook geçmiş olsun canım :dua: zor bir durum . Ama her şey Allah dan dua edelim. İnşallah sağlık bir bebeğin olur tez zaman da. ..2 ay dinlen daha sonra yine başla çalışmalara canım... Allahım yüzüne gülsün.

Çok garip bi durum içerisin de yaşıyoruz biz evlat için yanıptutuşuyoruz. her şeyi yapıyoruz . kürler uyguluyoruz. dr kapılarını geziyoruz.. Bazı kendini bilmeyen şehıslar bebeklerini terkediyor. :( tuhaf bi dünya

Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteye girmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın

Hayir tedavisi yok . Ama oyle birsey varsa da hazirlikli olmak istiyorum. Doktor cok onemsemiyor aslinda bu sorunu. Internetden okuyup korkuyorum ben.
Yani sonuçta ihtimal den söz etmiş doktorunuz bnce araştırıp kafani bulandırma canm bir bebeğin olduğunu unutma .. takma dua et bak gör sapa sağlam gelecektir bebeğin yada başka bir hastanede tekrar baktir belki bir an yanildi faln doktorun bence endiselenmemelisin..

Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteye girmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Can'ım benim çok geçmiş olsun .

Ah canım çok geçmiş olsun bende canlı canlı oldum çok zordu Allah yardımcın olsun gerçekten tez zamanda toparlanirsin inşallah yaa sıkma canını verende rabbim alanda :KK43:

Cok tesekkur ederim. Evet o test fiyati da o civarda. Doktor mutlaka yaptir da demiyor. Bebegin saglikli eger gelirin cok cok yuksekse yap diyor. O kadar kararsizim ki. Bosuna o kadar para da vermek istemiyorum malum dogum yaklasiyor. Pazartesi baska bir doktora daha gidicem acibadem hastanesine. O kesin bisey soylerde yaptiririm .
Siz daha kapsamlı araştıma yapan bir hastanede kontrol yaptırın içiniz rahat etsin hatta şu anki doktorunuzdan kontrol sonuçlarınızıda götürün incelesinler sonra o pahalı tahlili yaptırırsınız.

Merhaba canım evet dün araştırma hastanesin de kürtaj oldum senin dediğin gibi bir fitil ve 2 tablet verdiler kanamanın olmasını beklediler kanama başlayınca beni Doğum masasına aldılar uyutmadılar uyuşturmadılar da çünkü o ağrı kesici iğneye de alerjim olduğu için her şeyi acısını çektim Canımın içi bebeğim giderken hissettim onu Allah'ım inş bir daha göstermez bebeğim melek oldu
Çok geçmis olsun canım . Acıyı veren rabbim sabrınıda verir .

Sağolasın canım ilk bir kaç gün pıhtı geliyor muydu
Gelir canım benim 1 hafta yoğun kanamam olmuştu sonra 3 gün durdu 3 4 günde lekelnmem oldu ama kürtaj günunden sayinca 25.gun tekrar adet oldum ve hersy yoluna girdi hiç merak etme sende inşallah yoluna girer herşey ama keşke anestezi alsaydin bn kurtajdan beri 2 yıllık evlilik sonrası ilişkiden bile korkmaya başladım umarm snde durum aynı olmaz... Bana kürtaj bittikten sonra ağrı kesici iğne yapmışlardı 15 dk daha cektm sonra ağrı kalmadı ama ilaçlarını ihmal etme düzenli kullan antibiyotigi özellikle..

Gelir canım benim 1 hafta yoğun kanamam olmuştu sonra 3 gün durdu 3 4 günde lekelnmem oldu ama kürtaj günunden sayinca 25.gun tekrar adet oldum ve hersy yoluna girdi hiç merak etme sende inşallah yoluna girer herşey ama keşke anestezi alsaydin bn kurtajdan beri 2 yıllık evlilik sonrası ilişkiden bile korkmaya başladım umarm snde durum aynı olmaz... Bana kürtaj bittikten sonra ağrı kesici iğne yapmışlardı 15 dk daha cektm sonra ağrı kalmadı ama ilaçlarını ihmal etme düzenli kullan antibiyotigi özellikle..
Yok canım kullanıyorum antibiyotiği biraz pıhtılar geliyor da acaba parça mı kaldı diye korktum valla Benim o işlem esnasında verdikleri ağrı kesiciye alerjim olduğu için vermediler işlem sonrası parol içtim

Yok canım kullanıyorum antibiyotiği biraz pıhtılar geliyor da acaba parça mı kaldı diye korktum valla Benim o işlem esnasında verdikleri ağrı kesiciye alerjim olduğu için vermediler işlem sonrası parol içtim
İşlem esnasında yapiyorlarmi ki yatağıma geçince yaptılar bna şuan agrin varmi bnde braz olmuştu ilk iki gün ama sonra toparliyorsun..

canım nedeni ile ilgili bir yorumda bulundular mı? çooooook geçmiş olsun, maalesef aynı durumu ben de yaşadım. Alllaah bir daha göstermesin inşallah.

C

cok tesekkur derim. Allah razi olsun. Kalpdekini hic onemsemedi ama bobrekle ayni zamanda oldugu icin biraz subhelendi doktor . Yani bobrek maksimum 4 olmasi lazim bizde 4.7 cikti. zamanla duzelir insallah. Sonucta ne olursa olsun bebegime kiyamam
İnşallah iyi olur herşey canım. Sen iyi ol ki meleğin de iyi olsun

Allah şifa versin canım. Sabır versin gönlüne. İnşallah dua ile.

canım nedeni ile ilgili bir yorumda bulundular mı? çooooook geçmiş olsun, maalesef aynı durumu ben de yaşadım. Alllaah bir daha göstermesin inşallah.
Amin canım hiç kimseye göstermesin canım kromozom bozukluğu olma ihtimali bebekte daha yüksek dedi o yüzden olmuş olabilir dedi

Back
X