2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sagolasn canim benim
ben de tam sana yaziyodm tatlim.
Bu geceyi bos gecrme ha yeni yil bebisi olsun:anneadayı::deli:
Dun gece oldu cnm muhtmlen bu gecd gtmezsse olur bklm bu gun almanyadan esimn amcasi geliyor e 1 hafta bizde cok matrak adam 1 hafta onunla muhabbetle rahat rahat gecer safak sayiyym artk bn dunden beri akintim yok cnm yani yum isi oldu bitii bnce

Simdi siz bana kizcksnz ama bnm gogusler bugun 3 gun olck agriyor ya bugun sudyen bile takmadim yaniyolar bide ya acaba adetmi olcm hic iki adetin arasi 14 gun olurmu hani adetim kisa surmustu ya devamimi gelck acaba olabilir mi yaniyor ya soguksu serpiyrm bu sogukta uclari resmen batiyo

sagolasn canim benim
ben de tam sana yaziyodm tatlim.
Bu geceyi bos gecrme ha yeni yil bebisi olsun:anneadayı::deli:
Bide dun gece enisten bana dediki bu sefer tutturdum tam 12 den vurdum dedi bysefer oldu dedi ne varsa gitti merkezine dedi cok emindi bilmiym:-)
Ama bnde bu aydan bisey hissedyrm boyle icim rahat kafam rahat ama bu ay yoktur yoktur demicm yoksada bn pozitif dusunup tadini cikarcm:KK8:

Kızlar bugün 21. Gün benim adetten bu yana. Sabah erken gebelik testi yaptım ilk anlamadim 10 dakkada birsey çıkmadı yok diye bıraktım kenara biraz gec cikiyo heralde çizgiler sonra bi baktım böyle çıkmış doğru mu acaba kaldım öyle

Eklentiler

• 2016-12-31 10.35.58.webp
    2016-12-31 10.35.58.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bugün 21. Gün benim adetten bu yana. Sabah erken gebelik testi yaptım ilk anlamadim 10 dakkada birsey çıkmadı yok diye bıraktım kenara biraz gec cikiyo heralde çizgiler sonra bi baktım böyle çıkmış doğru mu acaba kaldım öyle
Markasi ne canm kagidiginda yazar ne kadar sureye bakacagin bu test pozitif gorunuyo cnm ama o sure zarfi onemli

Cunku bnm bi gun erken gebelik testinde koyu gordm kosarak kana gittm eve gelince kagitta 15 dakikadan sonrasini dikkate almayn yaziyodu bnmki 30 dakikada cikmisti o yuzdn kanda negatifti

Markasi ne canm kagidiginda yazar ne kadar sureye bakacagin bu test pozitif gorunuyo cnm ama o sure zarfi onemli
Comfort days diye bir marka canım 30 dakikadan sonra dikkate almayın yazıyor. Ama ilk 10 dakika hiç çizgi çıkmayın bozuk diye bıraktım kenara kahvaltıdan sonra bi baktım böyle çizgiler çıkmış zamanını kestiremiyorum işte. 10 gündür kasik ve bel ağrısı var bi yapıyım dedim ama bilemedim işte

Bence bir iki güne tekrarlamalısın, çok silik çıkmış, test beklediğinden de hcg değerin henüz çok az olduğundan da olabilir, erken sevinip hüsrana uğrama canım.

Kişisel bilgilerinde hamileleik takvimi satırı var canım oraya tahmini doğum tarihini yazıyorsun.
Bu arada benim 4+3 bugün, belki alttan görünür ama biraz daha bekliycem karından görünsün, çünkü kötü anılarım var :110:
Insallah o kotu anilari unuttursun sana bebisin cnm

Comfort days diye bir marka canım 30 dakikadan sonra dikkate almayın yazıyor. Ama ilk 10 dakika hiç çizgi çıkmayın bozuk diye bıraktım kenara kahvaltıdan sonra bi baktım böyle çizgiler çıkmış zamanını kestiremiyorum işte. 10 gündür kasik ve bel ağrısı var bi yapıyım dedim ama bilemedim işte
Anladm cnm bncede tekrarla her ihtimal var iki gun sonra yine cikarsa mucizen sennledir ;)

Insallah o kotu anilari unuttursun sana bebisin cnm
Tek temennim bu canım, Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, çok üzücü bir durum, insan sokakta gördüğü çocuklara bile imrenerek bakıyor. Bir de kolay bulup kıymetini bilmeyen anneler var :sinirli: biz burda her ay umutla bekleyip birbirimize destek oluyoruz, hepinizin duacısıyım :KK200:

Tek temennim bu canım, Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, çok üzücü bir durum, insan sokakta gördüğü çocuklara bile imrenerek bakıyor. Bir de kolay bulup kıymetini bilmeyen anneler var :sinirli: biz burda her ay umutla bekleyip birbirimize destek oluyoruz, hepinizin duacısıyım :KK200:
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Hepimize de güzel haberler almayi nasip etsin inş.

Onlari tvde faln girunce direk gozlerimden yas akiyr deli oluyrm canlarinin bi parcasi ama tabi onlar insan degillerki napcn cnm herkes anne olamiyor

Günaydınnnn canım evet yaklaşınca oluyor değişik haller banada:) bugün bat günü henüz gelmedi ama gelecek hayırlısı olsun herşey için bizde çift çizgiyi paylaşıcaz burdan
Benmde daha gelmedi bekliyorum yok ;)hayırdır inşallah 2 aydır birgün geç oluyor kış var diyeceğim daha 10 gün önce gittim tertemizdi anlam veremedm kurtajdan sonra 26 günde bir oluyordum normalde 29 günde bir ama iki aydır 30 gün arası..

Cnm bisey sorcm bnm gogus agrim var gebelik olamaz kesinlikle yum. Olsa gecer hmn dyolar su prolaktinmidir neyse artik acaba o mu yuksek o yuksek olunca agri yaparmi devmli

Back
X