- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
Ben de şüpheliyim canım aklıma da geldi ikiz olabileceği, gerçi erken döllenme de olabilir diye düşünüyorum.Degerler konusinda bilgim yok cnm da gercktn yuksek acaba ikiz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şüpheliyim canım aklıma da geldi ikiz olabileceği, gerçi erken döllenme de olabilir diye düşünüyorum.Degerler konusinda bilgim yok cnm da gercktn yuksek acaba ikiz mi
Canim hayit TSH yi yukseltiyomus gecen bi kaç kişi yazmisti sen arastr bence biO zaman ben hayıta devam, hamileyken kullanan da çokmuş okudum da. Aman benim hormonlarım düzene girsin de ilaçsız bi şekilde... Sağol canım![]()
Bulanti bazen dura bilir erken kesilebilir..korkulacak bisey yok iki gorumcem 9 ay hic bulanti gormediler cok saglikli gebelikti icini rahat tutMerhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim nasip etsin sizede sana tek diyceğim o değerleri hiö kafana takma beni hatırlasana fsh ilk 20 çıktı sonra 15 ama hiç büyütmedim kabullenmedin yumurtalarım oluyor büyüyor çatlıyordu doktprumda sen hamile kalcan yakında değerler sana uymuyor dedi bak hamileyim düşünsene rabbim vermek istedikten aonra fsh amh falan boşHepinize Hayırlı sabahlar canlar. Bayadır uzaktan takip ediyordum giremiyordum çok sık. Yeni yeni hamislerimiz var maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Inşallah sağlıcakla kavusun bebislerinize.myzt senin adına da çok çok sevindim canım bak bir tane istedin Rabbim iki tane birden gönderdi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrularını.
Canlar beni bilen arkadaşlar vardır yeni gelen çok arkadaş da olmuş. benim haziran ayında bir düşüğüm oldu. sonrasında regl düzenim bozuldu Erken geldi bir kaç ay. son 3 aydır da hep 34-35. günler oluyorum yumurtamı çatlıyor ama içe doğru kanıyor bu da sürekli kist oluşturuyor. iki aydır da fsh değerim hep 9.9 gibi sınırda bir değer çıkıyordoktorum kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama yine de AMH(yumurta rezervi) değerine Bakalım dedi ankaraya kan gönderdik. sonuçları umarım ıyi çıkar başına böyle bir şey gelen var mi nasıl bir yöntem izledi anlatabilir mi bitkisel çözümler kullanan var mi yardımcı olursanız çok sevinirim dünden beri çok moralim bozuldu
![]()
Canım senin bebişler ikizdi di mi? Benim regli 5 gün geçti değerim 4295 olmuş, senin nasıldı bu dönemlerde. Ayy benimki de mi ikiz acabaaaaaTeşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim nasip etsin sizede sana tek diyceğim o değerleri hiö kafana takma beni hatırlasana fsh ilk 20 çıktı sonra 15 ama hiç büyütmedim kabullenmedin yumurtalarım oluyor büyüyor çatlıyordu doktprumda sen hamile kalcan yakında değerler sana uymuyor dedi bak hamileyim düşünsene rabbim vermek istedikten aonra fsh amh falan boş
Bende pko var canım pkolulara çok iyiymiş bu hayıt. Ama yinede kafam karışık. Şimdi demledim birazdan içerim. Akşamda içerim daha da içmem ozaman canım napimCanim hayit TSH yi yukseltiyomus gecen bi kaç kişi yazmisti sen arastr bence bi
Yenmiyo zaten :)) yumurtlama dönemime girdim yaptığım kürleri bıraktım sende yum dönemindeysen yapma bırak sirkeli suyla yıkasan yeter inşallah şifan olur geçerSağ ol canım iltihap kurtucu etkisini biliyorum da direk yiyemiyorum onu da ya
Bide karbonatlı su canım :)Sağ ol canım iltihap kurtucu etkisini biliyorum da direk yiyemiyorum onu da ya
Rahim kalınlığı kaç mm canm 8 mm ile 12mm arası normal kabul ediliyormuş .. gonalf ne için kullanıyorsun aşılama mı yaptiracaksn ?herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum
uzun zamandır giremiyordum. şimdi gonal f iğnesi vurunuyorum bugün 10.günü. yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar gelişmiş mi :)
kontrolde doktor rahim inceliğin var dedi estrofem kullanmaya devam et dedi. ama çok inceymiş hamileliğe engel olur mu ya. bir de yumurtaların solda gelişiyor sağda gelişmiyor dedi kürtaj dolayı mı sağda gelişmiyor acaba.
Nasibinde o adamdan çocuk sahibi olmak yokmuş demekki canım... Neden üzüyosun kendini. Onlar ne yaptılarsa Allah gördü biliyo sen Alalha bırak. Kafa dinle boşanmışsın madem. Nice boşanamayan insan var yani. Ben bekarken kist falan yoktu evlendikten sonra pko çıktı. Bebek için hastaneye gittiimde doktor eşinin sperm testi lazm demişti. Eşime söylemiştim. Zoruna gitti. Sanki ona sende sorun var dedik. Aptal, test bu. Bende bişey yok ki sorun sende, senden kaynaklı olmuyo bebek dedi sağolsun. Öyle mi dedim hastaneye gitmedim. Hiçte korunmadım. Bebekte olmadı. Çok geçmedi boşandık zaten istemeyerek evlenmiştim cahillik etmiştim... Benim alnıma ikinci nikah yazılıymış şuan evliyim. Hastaneye gittğmzde her adet oldğmda üzülüyorum. Eşimin dediği şey hatun niye üzülüyosun belki bende sorun var belki benim çocuğum olmuyo ne biliyosun dedi, oda önümüzdeki ay görünecek doktora. Yani demem o ki Rabbim bi kapıyı kapatıyorsa yeni bi kapı açıyodur. Hani bi söz varya her bitiş yeni bi başlangıçtır diye. Kesinlikle çok doğru. Bişeylerin başlaması için bazı şeylerin bitmesi lazım. Ben şimdi diyorum ki bazen, Allahım iyiki bende pko vardıda hamile kalamadım. Yoksa korunmak nedir bilmezdim ben şimdiye kaç kez hamileydim Allah bilir. Eşimde bekar hiç evlilik yapmadı daha önce. Düşün çocuğum olsa ne boşanabilirdim nede başka bişey olurdu. Şimdi ot cer çöp ne bulursam içiyorum doktora gidip geldim bebek için mesela. O yüzden Bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır belki, sen tevekkülünü et. Kimseye de sakın ah etme. Sen affetsen zaten Allah affetmez .. Ve unutma imtihan dünyasındayız . Kul, kul ile sınanır. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı kapılar açsın Rabbim sana...Öyle canım. Nasip kadar herşey.. hepsi nasip![]()
İkizZz :)) ilaçsız mı oldu minnaklar canımTeşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim nasip etsin sizede sana tek diyceğim o değerleri hiö kafana takma beni hatırlasana fsh ilk 20 çıktı sonra 15 ama hiç büyütmedim kabullenmedin yumurtalarım oluyor büyüyor çatlıyordu doktprumda sen hamile kalcan yakında değerler sana uymuyor dedi bak hamileyim düşünsene rabbim vermek istedikten aonra fsh amh falan boş
Hoşgeldin canım :) estrfome devam et ben hâlâ kullanıyorum bir kutu bitmek üzere. K cm diye sordun mu ki? Rahim duvarımızı nasıl kalınlaştıracakmışız ama değişik vücudumuz var :) inşallah o şekildeyken tutar bebişin. Allah nasip ettikten sonra gerisi boş malumherkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum
uzun zamandır giremiyordum. şimdi gonal f iğnesi vurunuyorum bugün 10.günü. yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar gelişmiş mi :)
kontrolde doktor rahim inceliğin var dedi estrofem kullanmaya devam et dedi. ama çok inceymiş hamileliğe engel olur mu ya. bir de yumurtaların solda gelişiyor sağda gelişmiyor dedi kürtaj dolayı mı sağda gelişmiyor acaba.