• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oooooohhh vallahı kendıme geldım kurban olduğum Rabbım sana bın şukur ayyyy yerım senı bnnnnnn gırdnmu aşkım bak hiç bişey olmadı @Biravucmutluluk once halay cekelım bız sonra doverız bu hatuncagızıııı:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Deprem içinde hiç korkma Rabbıme sığın şuan meleğin sennle ve Rabbımın korumasındasın sen Allah kazdan beladan korusun sızlerı ordakı herkesı canm ailecek uzun omurler nasp etsn:KK200::KK200:
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim sagolasin yaaa okadar cok agrim oluyo ki normal regl sancisi gibi degil icim sökuluyo kanama da cogalinca dedim bebis gitti. Allah yardmcmz olsun kiz deprem aksam saatlerine kadar bekleniyo devami. Arkadaslarla toplanacagiz eslerimiz gidiyo malum. Rabbim kimsenin basina vermesin Allahm hepsni korusun canina zarar gelmesin insallah hic birinin

Cok kanamam var ama zarari olmaz mi kuzum
hayır söyleyimde için rahatlasın. en yakın arkadaşım iki aylıkken gebeligini öğrendi o da şans eseri halsizlikten kan tahlili yapmaya gitmişti değeri tavan çıkmış tabi.doktor demiş ki geçen ay kanaman nasıldı normalden biraz azdı demiş.
adet oldugnu sanmış ama cok az farklıymış onu da anlayamamış adet sanmış düşünün . ve 15 gun önce doğurdu maşallah

Al benden de o kadr valla içim hep kıpır kıpır sanki guzl cikack sonucu inslh seninde birşey olacak bu ay :)
ZK_ASK ZK_ASK patlattı haberı canısı oh oh oh
İnşallah bnde verrm müjdeli haberı bu ay
Bu ay olmasada sonrakı aylar
Hayırlısı yaradandan suan keyıflıym zehram verdı mujdeyı

Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim sagolasin yaaa okadar cok agrim oluyo ki normal regl sancisi gibi degil icim sökuluyo kanama da cogalinca dedim bebis gitti. Allah yardmcmz olsun kiz deprem aksam saatlerine kadar bekleniyo devami. Arkadaslarla toplanacagiz eslerimiz gidiyo malum. Rabbim kimsenin basina vermesin Allahm hepsni korusun canina zarar gelmesin insallah hic birinin
İnşallah canm bnm bak ınternette senn için bakındm bı sayfada kadın ustune bıldıgın adet gormş tek farkı cok sancısı varmş hastaneye agrı kesıcı için gitmş doktr tahlıl yapmış hamıle 3 ay her adet gunu adet olmş bıtane saglıklı bı oğlu olmuş

Rabbıme emanetımsın gulum bu gece mubarek gece bol bol dua edcm senn için herkes için canm

ZK_ASK ZK_ASK patlattı haberı canısı oh oh oh
İnşallah bnde verrm müjdeli haberı bu ay
Bu ay olmasada sonrakı aylar
Hayırlısı yaradandan suan keyıflıym zehram verdı mujdeyı

Hic olmaz demeyin bak ben canli ornegim Allah nasip etti durumumuda biliyosunuz. Insallah guzel haberler vermek nasip olur sizlere hep. Sizlerde bana hayirli mutlu haberler verin insallah. Dualarimdasin hep kuzum inan çıtayı senin icin yukseltiyoruz artk :KK37:

İnşallah canm bnm bak ınternette senn için bakındm bı sayfada kadın ustune bıldıgın adet gormş tek farkı cok sancısı varmş hastaneye agrı kesıcı için gitmş doktr tahlıl yapmış hamıle 3 ay her adet gunu adet olmş bıtane saglıklı bı oğlu olmuş
Gece bende okudum bunu yasayan bi cok kadin varmis kuzum aynen benimde insallah saglikli olur bugun sabaha kadar ruyamda bi dua ve bi isim sayikladim. Oglum olursa ismi simdiden hazir yani :) Allah hayr etsin

hayır söyleyimde için rahatlasın. en yakın arkadaşım iki aylıkken gebeligini öğrendi o da şans eseri halsizlikten kan tahlili yapmaya gitmişti değeri tavan çıkmış tabi.doktor demiş ki geçen ay kanaman nasıldı normalden biraz azdı demiş.
adet oldugnu sanmış ama cok az farklıymış onu da anlayamamış adet sanmış düşünün . ve 15 gun önce doğurdu maşallah
Masallah Rabbim nasip ettikten sonra hic bisey engel degil iste. Bakalim benimki ne zaman kesilecek. Yarin dr.a giderim ayrintili konusurum. Kac gundur yerlerde olan umudum bugun zirvede. Insallah Allahim korktugumuza ugrastmasin hic birimizi

ZK_ASK ZK_ASK canım çok geçmiş olsun Rabbim Felaketten kötülüklerden kotusun..
Bebeğin için çok sevindim umarım sağlıklı gelişir ve kuçağına alırsın. :KK36::KK36:

Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi ya:anne: hergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim :KK70: @Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde:KK37: @yanne @fatmasecret19 @sher33 birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum @osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Ay çok sevindimm . Hadi hayırlısı canım benim . Senin ki artık baya üstüne görme olmuş . Tutunuyor demekki kıyamam ya .

Selam kızlar bende bu ay çaya devam ( testere dişli aslan pençesi, civanperçemi,çoban çantası) denedim balkalım bu karşımı yemekten 2 saat içiyorum akşam sabah inşallah şifa olur diyerekten .. Şimdilik iyi gibi ilk içtiğimde çok agrı yapttı kasıklarıma bi an ne oluyor falan dedim şuan hiçbişey yok .İNşalllah kızlar bu ay umut olur bize mart sonu kontrol gidicem sevinçli haberle giderim eşimin doğum günüde bu ayın sonunda bizim ayımız olur inşallah yarın yumurtlama günüm değerlendirmek istiyorum tabi ki ama mutlaka bişey çıkıyor bilirsiniz kızlar umarım herşey yolunda gider . Allah gönlümüze göre versin inşAllah :anne:
Ben de o çayı yaptım ocakta işe yaradı, allah gönlüne göre versin inş, herkesin de

ZK_ASK ZK_ASK canım çok geçmiş olsun Rabbim Felaketten kötülüklerden kotusun..
Bebeğin için çok sevindim umarım sağlıklı gelişir ve kuçağına alırsın. :KK36::KK36:

Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim sizin dualariniz varya Allahim kalbinizden geceni alniniza yazsin hayirlica insallah. Hep dua ediyodum ama Artk yatip kalkip burda sizlere edcm dua

Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim sizin dualariniz varya Allahik kalbinizden geceni alniniza yazsin hayirlica insallah. Hep dua ediyodum ama Artk yatip kalkip burda sizlere edcm dua
Çok sevindim senin değere :) artık sakin ol bence bak seninleymiş

Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi ya:anne: hergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim :KK70: @Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde:KK37: @yanne @fatmasecret19 @sher33 birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum @osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Kuzum çok sevindim maşallah büyüyor o minnak annesini birakmaya da niyeti yok. Ayy cok buyuk gecmis olsun deprem için de canim. Insallah ben de gorecegim minigimi guzel gunler yakin.

Dur canım sana atayım gerçi bir arkadaş benim için resmî daha da koyulaştırmıştı ilk gönderdiğim 5 dakika da çıkan sonraki 1 saat sonra olan hali ama dikkatli bak canım ancak görülüyor mercekle bakılsa yeri yani :) umut dünyası
Canım merhaba daha yeni girebildim tel bozuldu ama ben görüyorum çizgiyi inş.tekrrla bende o şekil yapıp tekrarlamıştım ilk iki gün daha sonra kan vermeye gitmiştim inş.sende hamişsindir ya çok sevindim

Back
X