Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bu durum seni zorlar gebelikte keşke gitseydn .Yanı suanı bılmyrm ama bırakırm zaten oyle bı durymda şimdi sık sık tansıyınum dusunce saglık ocagından bana dahiliyete gtmemi soyledşler umursamadım acıkcası tuzlu ayran falan uyumayla gecryrm ama hamıle kalırsam tansıyon sanırım sıkıntı cıkarcak
Ama bırakcm can sıgarayı
Yumurtlama olabilir canm bol bol değerlendir bu gunleriinşaAllah canım 3-4 gündür kasık ağrım var şiddetli muhtemelen yumurtlama zamanımdayım bu kadar erken belirti olmaz hamileysemde
Ağzına sağlık gülüm.. bnada aynen böyle dediler bel yokki çocuk ola da dura dediler duser dediler düstüİnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberını
Bu arada bak sana bı ornek verım bı tanıdıgım bana dedıkı sen zayıfsın hamıle kalamıyosun kalsanda duser dedı onunda ıkı oğlu var bana bı geldıler gulerek cevap verdım sen bu zekayla ıkı tane doğurduysan bn bu fızıkle 10 tane doğururum dedım oyle aptal aptal baktı yuzume arada yapıştr gıtsn cnm
Askım bısey sorcam senn oğlan varya hiç vc de falan kendı kendıne konuşuyrmu sankı bırı varmış gıbı ya ablam fark etmiş oğlu 7 yasnda vc ye grdgı zmn yarımsaat cıkmıyr dıyor kendı kendıne konuşuyrmş
Ya yemin ederim o kadar sevindim ki şuan anlatamam
Vallahi benim içinde zor oldu ama evlat için ne zor ki hayatta
Gtmedm vallahı cok kızyrm kndımeCanm bu durum seni zorlar gebelikte keşke gitseydn .
Cok bılıyolar ışte bunlar hp kucukkn kafaya aldıkları darbelerın sonucu oluyo kafa tunneAğzına sağlık gülüm.. bnada aynen böyle dediler bel yokki çocuk ola da dura dediler duser dediler düstüama pıhtılaşmadan kaynaklı haklı çıkmalarına üzüldüm geneden
Benim ki hiç susmuyor ki :) oyun oynuyor sürekli tuvalet kağıdından bişeyler yapıp onlarla oynuyorAskım bısey sorcam senn oğlan varya hiç vc de falan kendı kendıne konuşuyrmu sankı bırı varmış gıbı ya ablam fark etmiş oğlu 7 yasnda vc ye grdgı zmn yarımsaat cıkmıyr dıyor kendı kendıne konuşuyrmş
=Bu gun okulda öğretmn ceza verdı bana bılıymusun
=sen bı sus ben konuşm bı
=yaramazmışım bn aslında degılım
=sana masalmı anlatım tamam dıyıp masal anlatyrmuş falan bunları vc de tek basınaykn yapıyr ya
Gtmedm vallahı cok kızyrm kndıme
Bazen kendımı umursamyrm bnde boyle bı manyakııııım işte
Haklisin :)) bna kaynanam derdi birdeCok bılıyolar ışte bunlar hp kucukkn kafaya aldıkları darbelerın sonucu oluyo kafa tunne
2 haftadr varmş bnde götür dedım cnm norml glmyr bnaBenim ki hiç susmuyor ki :) oyun oynuyor sürekli tuvalet kağıdından bişeyler yapıp onlarla oynuyor
Hayali oyun arkadaş dönemi mi acaba dicem ama sanırım o 4-5 yaş oluyor dinlesin biraz daha ablan ne kadar devam ediyor belki ablana duyurmak için dikkat çekmek için yapıyordur bi süre sadece dinlesin bişey sormasın duymuyormuş gibi davransın hala devam ederse pedagogla görüşsün
Gıderm canm merak etme zaten su k.v. ayar oluyorum bn artık mıllete bal gıbısı gelr bıze zehır gıbısı bana hp evın tek oğluyla evlnme derlerdı evın tek oğluyla evlndm hanı bıtek bn sıkıntı etmyrmkı bazen eşim odada uzanyr içeri grmyr nıye dıyorum annm yıne acacak agzını dyr bn ıdadan cıkınca bnı sıkayet edyr sankı eşim beni blmyrHaklisin :)) bna kaynanam derdi birdedoktoruna git aksatma canm tansiyon önemli bak bnm halam tansiyon hastalığı yükseliyordu sürekli ve karnındaki bebeğin bobreklerine vurdu çocugn br böbreği büyümedi dusuk tansiyonun etkisi oluyormu bilmiyom ama onemse kendini ..

Canim ben gec yumurtladim bat 13 martBATLAR
S selifor 17 Mart
Babies16 2 Mart
@EceCigdem 8 Mart
@Ruling girl 8 Mart
@Yalnizkus05 9 Mart
@Bebe58 10 Mart
Nisaberatim 14 Mart
@ezott 19 Mart
@egul1989 22 Mart
@Selinokay 3 Nisan
HAMİLELER
@Dontsay KIZ
@Sup3risi ERKEK
@Frkzhd KIZ
@madame wuu KIZ
@Gunayfur ERKEK
@Misk-i amber KIZ
@onurumbenim KIZ
@lucccck KIZ
@er_sev KIZ
@angelina 34 ERKEK
@ladys_girl ERKEK
@coffee84 ERKEK
@Bekayyy ERKEK
@Zuzu minnos
@Beklenencanim ERKEK
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal KIZ
@smy11
@Morenam KIZ
@snesrn
@Esraerol
minikkuala KIZ
@Princess91 ERKEK
@zuhrealam KIZ
@Lovepinkbm ERKEK
@tontis76
@cgdmkrks ERKEK
@Sb12345 ERKEK
@sevilan KIZ
Mina sevde
@Mangetsu ERKEK
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@Nonipo KIZ
@ummulurve
@yesilbalon KIZ
@nothinggg
@melegini_bekliyor ERKEK
@bulut29 KIZ
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@tuctuc ERKEK
@Pembegelin01
@Mrvmdpl ERKEK
@Senur94 KIZ
meyis pelin
@Missyiru
@Balcicekk33 İKİZ
gri penguen
@ferishhh KIZ
@bebem88 KIZ
@nazlieylul
@elmol KIZ
@sensiz__asla123
@Prenseslale
@xecexeza
@siyahinci021
@fly0513 ERKEK
@Mrsbicak
@Tugceilker
@fatmaelifnur ERKEK
Ayla ak
@derya6129
@Ceylin04
@Selinisko
@zeran
serhalask ERKEK
@bote86
@Aschil07
biraqedere
Ruken Akrep
@Aynur5656
@lale_cik
@Popliteal
@melegim05
@OguzGencay
la rosa
bitanecikk
zyekici
mavs 24
@hande234
yb13
K Kevser k
@Lovelymom
@fatossey
@Rabiak
SUU
Cadiilknur
Ezmu0810
Kombim
midwife09
Vegabund ERKEK
sakyuz
Myzt İKİZ
michie
Elifsami
Yagmur2013
Poncito
Denizin Tahasi
Goforlife
Hafsa nil
_Unicorn_![]()
sweett_ KIZ
neseliii34
Pariskizim
Lionirossii
nesnes88
2miracles
asya061106
Emineeemm
minikk35
evkusu55
ayyalniz
Tugken![]()
Zanamm174
Biravucmutluluk
Seymadeniz
angelicna
beste09
Maliyecm
yasocapar35
ciceksiz
Cennet irmagi
ojelibonbenim_ KIZ
Denizkizi2425
okeanoss00
gelmucizegel
friendlyfriendly
Eccoomm
hazan46
Vaveyla38
gulii7
THEY-
Asyahasret
izel2508
manolyammmm ERKEK![]()
Aynen canım ya bazen ağızlarının payını alsınlar da susmayı öğrensinlerValla arada yapıtrcan lafı densız ınsanlara ya
Canim görmüyorumdur. YazicamSlm canım nasılsın yazdıklarıma cevap vermiyorsun etiketlememe rağmen umarım bu keZ görürsün :)
Keseyi ne zaman gördün canım battan kaç gün sonraydı

Ah canm bnm bıtanem kıyamam ya cok uzuldum kedıne ınsallah bısey olmazBaşıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi
friendlyfriendly @Zehra ungrms
yanne
Nisaberatim ve diger kizlar...