• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yanı suanı bılmyrm ama bırakırm zaten oyle bı durymda şimdi sık sık tansıyınum dusunce saglık ocagından bana dahiliyete gtmemi soyledşler umursamadım acıkcası tuzlu ayran falan uyumayla gecryrm ama hamıle kalırsam tansıyon sanırım sıkıntı cıkarcak
Ama bırakcm can sıgarayı
Canm bu durum seni zorlar gebelikte keşke gitseydn .

İnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberını
Bu arada bak sana bı ornek verım bı tanıdıgım bana dedıkı sen zayıfsın hamıle kalamıyosun kalsanda duser dedı onunda ıkı oğlu var bana bı geldıler gulerek cevap verdım sen bu zekayla ıkı tane doğurduysan bn bu fızıkle 10 tane doğururum dedım oyle aptal aptal baktı yuzume arada yapıştr gıtsn cnm
Ağzına sağlık gülüm.. bnada aynen böyle dediler bel yokki çocuk ola da dura dediler duser dediler düstü:( ama pıhtılaşmadan kaynaklı haklı çıkmalarına üzüldüm geneden

:KK46::KK200::KK46::KK200::KK46::KK200::KK19::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Ya yemin ederim o kadar sevindim ki şuan anlatamam
Vallahi benim içinde zor oldu ama evlat için ne zor ki hayatta
Askım bısey sorcam senn oğlan varya hiç vc de falan kendı kendıne konuşuyrmu sankı bırı varmış gıbı ya ablam fark etmiş oğlu 7 yasnda vc ye grdgı zmn yarımsaat cıkmıyr dıyor kendı kendıne konuşuyrmş
=Bu gun okulda öğretmn ceza verdı bana bılıymusun
=sen bı sus ben konuşm bı
=yaramazmışım bn aslında degılım
=sana masalmı anlatım tamam dıyıp masal anlatyrmuş falan bunları vc de tek basınaykn yapıyr ya

Ağzına sağlık gülüm.. bnada aynen böyle dediler bel yokki çocuk ola da dura dediler duser dediler düstü:KK43: ama pıhtılaşmadan kaynaklı haklı çıkmalarına üzüldüm geneden
Cok bılıyolar ışte bunlar hp kucukkn kafaya aldıkları darbelerın sonucu oluyo kafa tunne

Askım bısey sorcam senn oğlan varya hiç vc de falan kendı kendıne konuşuyrmu sankı bırı varmış gıbı ya ablam fark etmiş oğlu 7 yasnda vc ye grdgı zmn yarımsaat cıkmıyr dıyor kendı kendıne konuşuyrmş
=Bu gun okulda öğretmn ceza verdı bana bılıymusun
=sen bı sus ben konuşm bı
=yaramazmışım bn aslında degılım
=sana masalmı anlatım tamam dıyıp masal anlatyrmuş falan bunları vc de tek basınaykn yapıyr ya
Benim ki hiç susmuyor ki :) oyun oynuyor sürekli tuvalet kağıdından bişeyler yapıp onlarla oynuyor
Hayali oyun arkadaş dönemi mi acaba dicem ama sanırım o 4-5 yaş oluyor dinlesin biraz daha ablan ne kadar devam ediyor belki ablana duyurmak için dikkat çekmek için yapıyordur bi süre sadece dinlesin bişey sormasın duymuyormuş gibi davransın hala devam ederse pedagogla görüşsün

Gtmedm vallahı cok kızyrm kndıme
Bazen kendımı umursamyrm bnde boyle bı manyakııııım işte
Cok bılıyolar ışte bunlar hp kucukkn kafaya aldıkları darbelerın sonucu oluyo kafa tunne
Haklisin :)) bna kaynanam derdi birde :( doktoruna git aksatma canm tansiyon önemli bak bnm halam tansiyon hastalığı yükseliyordu sürekli ve karnındaki bebeğin bobreklerine vurdu çocugn br böbreği büyümedi dusuk tansiyonun etkisi oluyormu bilmiyom ama onemse kendini ..

Benim ki hiç susmuyor ki :) oyun oynuyor sürekli tuvalet kağıdından bişeyler yapıp onlarla oynuyor
Hayali oyun arkadaş dönemi mi acaba dicem ama sanırım o 4-5 yaş oluyor dinlesin biraz daha ablan ne kadar devam ediyor belki ablana duyurmak için dikkat çekmek için yapıyordur bi süre sadece dinlesin bişey sormasın duymuyormuş gibi davransın hala devam ederse pedagogla görüşsün
2 haftadr varmş bnde götür dedım cnm norml glmyr bna

Haklisin :)) bna kaynanam derdi birde :KK43: doktoruna git aksatma canm tansiyon önemli bak bnm halam tansiyon hastalığı yükseliyordu sürekli ve karnındaki bebeğin bobreklerine vurdu çocugn br böbreği büyümedi dusuk tansiyonun etkisi oluyormu bilmiyom ama onemse kendini ..
Gıderm canm merak etme zaten su k.v. ayar oluyorum bn artık mıllete bal gıbısı gelr bıze zehır gıbısı bana hp evın tek oğluyla evlnme derlerdı evın tek oğluyla evlndm hanı bıtek bn sıkıntı etmyrmkı bazen eşim odada uzanyr içeri grmyr nıye dıyorum annm yıne acacak agzını dyr bn ıdadan cıkınca bnı sıkayet edyr sankı eşim beni blmyr :KK76:
Senn o canını sıkıp kalbını kıranlar varya:sinirli::sinirli::sinirli:

Canim
BATLAR
S selifor 17 Mart:KK31:
Babies16 Babies16 2 Mart
@EceCigdem 8 Mart
@Ruling girl 8 Mart
@Yalnizkus05 9 Mart
@Bebe58 10 Mart
Nisaberatim Nisaberatim 14 Mart
@ezott 19 Mart
@egul1989 22 Mart
@Selinokay 3 Nisan

HAMİLELER
@Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi ERKEK
:anneadayı:
@Frkzhd KIZ:anneadayı:
@madame wuu KIZ:anneadayı:

@Gunayfur ERKEK :anneadayı:
@Misk-i amber KIZ:anneadayı:
@onurumbenim KIZ :anneadayı:
@lucccck KIZ:anneadayı:
@er_sev KIZ:anneadayı:
@angelina 34 ERKEK :anneadayı:
@ladys_girl ERKEK :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim ERKEK:anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal KIZ:anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam KIZ:anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:

minikkuala KIZ:anneadayı:
@Princess91 ERKEK:anneadayı:
@zuhrealam KIZ:anneadayı:
@Lovepinkbm ERKEK:anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks ERKEK :anneadayı:
@Sb12345 ERKEK :anneadayı:
@sevilan KIZ:anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu ERKEK :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@Nonipo KIZ
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon KIZ:anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor ERKEK :anneadayı:
@bulut29 KIZ:anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@tuctuc ERKEK:anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl ERKEK :anneadayı:
@Senur94 KIZ :anneadayı:
meyis pelin:anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 İKİZ :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh KIZ :anneadayı:
@bebem88 KIZ:anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol KIZ:anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 ERKEK :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur ERKEK:anneadayı:
Ayla ak :anneadayı:
@derya6129 :anneadayı:
@Ceylin04 :anneadayı:
@Selinisko :anneadayı:
@zeran :anneadayı:
serhalask ERKEK :anneadayı:
@bote86 :anneadayı:
@Aschil07 :anneadayı:
biraqedere:anneadayı:

Ruken Akrep :anneadayı:
@Aynur5656 :anneadayı:
@lale_cik :anneadayı:
@Popliteal :anneadayı:
@melegim05 :anneadayı:
@OguzGencay :anneadayı:

la rosa:anneadayı:
bitanecikk :anneadayı:
zyekici :anneadayı:
mavs 24 :anneadayı:
@hande234 :anneadayı:
yb13 :anneadayı:
K Kevser k :anneadayı:

@Lovelymom :anneadayı:
@fatossey :anneadayı:
@Rabiak :anneadayı:

SUU :anneadayı:
Cadiilknur :anneadayı:
Ezmu0810 :anneadayı:
Kombim :anneadayı:
midwife09 :anneadayı:
Vegabund ERKEK:anneadayı:
sakyuz :anneadayı:
Myzt İKİZ :anneadayı:
michie :anneadayı:
Elifsami :anneadayı:
Yagmur2013 :anneadayı:
Poncito :anneadayı:
Denizin Tahasi :anneadayı:
Goforlife
Hafsa nil :anneadayı:
_Unicorn_ :anneadayı:
sweett_ KIZ:anneadayı:

neseliii34 :anneadayı:
Pariskizim :anneadayı:
Lionirossii
nesnes88 :anneadayı:
2miracles :anneadayı:
asya061106 :anneadayı:
Emineeemm :anneadayı:
minikk35 :anneadayı:
evkusu55 :anneadayı:
ayyalniz :anneadayı:
Tugken :anneadayı:
Zanamm174 :anneadayı:
Biravucmutluluk :anneadayı:
Seymadeniz :anneadayı:
angelicna :anneadayı:
beste09 :anneadayı:

Maliyecm :anneadayı:
yasocapar35 :anneadayı:
ciceksiz :anneadayı:
Cennet irmagi :anneadayı:
ojelibonbenim_
KIZ:anneadayı:
Denizkizi2425 :anneadayı:
okeanoss00 :anneadayı:
gelmucizegel :anneadayı:
friendlyfriendly :anneadayı:
Eccoomm
hazan46 :anneadayı:
Vaveyla38 :anneadayı:
gulii7 :anneadayı:
THEY- :anneadayı:
Asyahasret :anneadayı:
izel2508 :anneadayı:
manolyammmm ERKEK :anneadayı:
Canim ben gec yumurtladim bat 13 mart

Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis :KK43:(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi

friendlyfriendly friendlyfriendly @Zehra ungrms yanne yanne Nisaberatim Nisaberatim ve diger kizlar...

İyi geceler baci canlar, bende lekeleme seklinden akinti hala devam ediyor. Rahim testindede rahim agzi sanki alta ve acik gibi, adet olacaksamda sabaha olurum herhalde:(( erkenden yatacam ki yarin olsun. doktora gidip guzel şeyler duyarim insAllah.:dua::dua:

Kızlar hepimiz için duamı ettım annelerede anne olmak isteyenlerede su mubarek gecenın yuzu suyu hurmetıne acılan butun ellerın dualarını kabul etsın içindede benimkini...
Peygamber efendımız (s.a.v.) yuzu suyu hurmetıne her ne sıkıntımız varsa gıdersın teslımıyetımızı ona bırakmayı nasıp etsın inşallah kurban olduğum Rabbım...:KK200::KK200:

Dualarımı bı fatıha ile amınlermisiniz..
Allah kabul etsın AMIN..:anneadayı::anneadayı::dua::dua::KK5::KK5:

okeanoss00 okeanoss00 gecmis olsun canim ya kedinin ne zoru vardida atladi asaya?? Cok sukur kalbini duymussun, insAllah birsey olmicak

Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis :KK43:(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi

friendlyfriendly friendlyfriendly @Zehra ungrms yanne yanne Nisaberatim Nisaberatim ve diger kizlar...
Ah canm bnm bıtanem kıyamam ya cok uzuldum kedıne ınsallah bısey olmaz
Doktorun bişey olmayacak demiş bak ne guzel vesıle oldu ama gecen bebek yok demişlerdi bugun kalbını bıle duymuşsun çok şükür Ya Rabbım
Korkma bıtanm tamm mı sakın ol bak anne karnındakı bebegı dogana kadar Rabbım korurmuş dış etkenlerden doğduktan sonra annesı korurmuş yanı bebek bu dunyada sensiz ne yaparım Allah ım demiş bebege demiş ki sana bı melek verdım o senı hep koruyacak
Şuan o Rabbımın hımayesınde hiç korkma

Back
X