• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnde bi uzaklasaydıımmmm
Anam anam anam
Ama bu seferde acıyrm sankı napacak tek dyrm sonrada banane ne yapyrsa yapsn dyrm faln
Ay bırak boşver onlar aciyormu sanki valla fazla iyi niyette iyi değil yani. Acıma sna acimayana boşver gitsin bu zamana kadr naptysa onu yapsn evinde.

Elbette canm. Hayirlisini istiyoruz ondan Rabbim vermiyor demk ki hayırlı zaman dgil yani . :) Rabbim duyar sni elbet canm ne kadr istediğini içini kalbini bilir O olacak inslh. Başkasına dua ederken inslh hamile kalmissindir diyoruz ama biz oturup dua ettigimzde hep hayirliysa ver diyoruz . Birde canm br insanım başka br insana ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş özellikle yabancı kişilerde . Bn burda gördm yani bunu :KK200:
Evet mumının mumıne duası en makbul duadır ve tarafımca denenmiş onaylanmıştr inşallah
Sizlerın duaları ile de bırtek bn degıl herkese nasıb etsın...
Allah kalbımızdekını hayırlı
Hayırlısınıda kalbımıze kabul etmeyı nasıb etsın inşallah...
Aşkımmmmmm

@gelmucizegel ZK_ASK ZK_ASK @gulii7 Nisaberatim Nisaberatim B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z ve diğer arkdaslar. Nasılsınız? Benim durum değişmedi. Hala adet olmadım 18. Gün yeniden idrar testi yaptım yine negatif gördüm. 10 şubatta vuruldum iğneden bekliyorum işte. Ağrım oluyor yorulduğum hatta biraz ayakta durduğum zaman. Kasıkta patlayacak gibi ağrı var solda. Dolgunluk gibi birşey var. Belim ayakta mutfağı toplayana kadar ağrıyor. Doktora gitmek istemiyorum. Kaç gündür rüyamda bile rahim tıkalı görüyorum. Sürekli iltihap vardı zaten bende adet miktarında azalma da vardı kaç aydır. Akıntım var sürekli oldum diye koşuyorum ama yok henüz gelen giden normal mi bilmiyorum. Ama bıktım doktora gitmekten. Of ben böyleyim işte bu günlerde
Canm ZK_ASK ZK_ASK tan pay biç adet günü 7 ide bhgc o yüzden snde bir kan tahlili yaptr artk da rahatla. Ya bu senin enfeksiyon olayına ne çare bulsak acep soğan kürü denedn mi? Ne kadardır deniyordunz ?? Allahım inslh snada nasip eder umarm vardır bebegn şuanda sebinledir inslh :)) bizde iyiyz bebisle çok şükür Allahım diğer anne adaylarına da nasip etsn.

Son düzenleme:
Zannetmiyorum canım ya. Böyle mucizeler beni vuramayacak kadar bahtsızım
ZK_ASK ZK_ASK bı umutsuz daha vaaaaarrr..
Zehrada aynn boyle dedı 200 kadından bırınde goruluyr o bırıde benmi olcam sankı demişti canm
Mucizeler hiç ummadığın anda olan ve agzını bır karış acık bırakıp aaaaaa detırten seydr canm.
Rabbım ol der olur hersey bahane
İnşallah ol demiştr tek temennim o canm hayırlısı olsun inşallah

Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi ya:anne: hergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim :KK70: B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim Nisaberatim acitmayin canimi :) @okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde:KK37: @yanne @fatmasecret19 sher33 sher33 @birmucizeistiyorum osay3 osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..

Valla bugun isyerinde aksam cikmadan okudum deprem haberini demisim ki cok siddetliymis zehra ne yapti acaba diye. Yanimdaki de soruyo o kim arkadasin mi diye. Rabbim seni ve bebegini korusun canim iyi olmana vee kan degerine cok sevindim. Mucizeler yasiyoruz resmen rabbime bin sukur devaminda da hersey guzel olsun insallah basinda cekecen belki ilerisi iyi olacak canim benim :*

Evet mumının mumıne duası en makbul duadır ve tarafımca denenmiş onaylanmıştr inşallah
Sizlerın duaları ile de bırtek bn degıl herkese nasıb etsın...
Allah kalbımızdekını hayırlı
Hayırlısınıda kalbımıze kabul etmeyı nasıb etsın inşallah...
Aşkımmmmmm
İnslh canımın içi Rabbim sanada nur topu gibi bir oğlan çocuğu nasip etsn en yakın zamanda :) (hangisi istiyorsun bilmiyorum ama içimden öyle dua etmek geldi :))

Canm ZK_ASK ZK_ASK tan pay biç adet günü 7 ide bhgc o yüzden snde bir kan tahlili yaptr artk da rahatla. Ya bu senin enfeksiyon olayına ne çare bulsak acep soğan kürü denedn mi? Ne kadardır deniyordunz ?? Allahım inslh snada nasip der umarm vardır bebegn şuanda sebinledir inslh :)) bizde iyiyz bebisler çok şükür Allahım diğer anne adaylarına da nasip etsn.
Allah razi olsun canım. Yok soğan denemedim geçen ay incir denemiştim bu ay olmazsa soğan denerim diyordum. Evet test yaptırsam rahatlayacağım biliyorum ama yoruldum doktor kapısından. En uzak artık cumartesi gideceğim. Hayırlısı bakalım ne olacak Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepinize

Valla bugun isyerinde aksam cikmadan okudum deprem haberini demisim ki cok siddetliymis zehra ne yapti acaba diye. Yanimdaki de soruyo o kim arkadasin mi diye. Rabbim seni ve bebegini korusun canim iyi olmana vee kan degerine cok sevindim. Mucizeler yasiyoruz resmen rabbime bin sukur devaminda da hersey guzel olsun insallah basinda cekecen belki ilerisi iyi olacak canim benim :*

Sagolasin canim ya eksik olma kuzu bugun zor bi gundu suan bile salliyo inanirmisin esime soyledim senin yazdignin bildirimi geldi yani. nice insanin nice duasi dilegi var. Rabbm hepsinin yardmcisi olsun. Yarin gidiyorum dr.a kac gundur yol ettm zaten. Hayrlisi olsun bakalim insallah guzel degerlerle gelrm

Zehrada aynn boyle dedı 200 kadından bırınde goruluyr o bırıde benmi olcam sankı demişti canm
Mucizeler hiç ummadığın anda olan ve agzını bır karış acık bırakıp aaaaaa detırten seydr canm.
Allah razi olsun canım. Aynen bende o karamsarlığa düştüm ama Görelim Mevla neyler. Neyler se güzel eyler inşallah Allah razi olsun

osay3 osay3 ROSE-MOON ROSE-MOON kızlar benim iğneden sonra testler negatif ama hala gelen giden yok. 10 şubat ti iğne günüm normal mi diye aradım doktoru olsa idrarda çıkması gerekiyordu dedi en kötü cumartesi gideceğim artık

Canm biz polyanna mıyız? :dondurma: ay millettekii umutsuzluğa bak .. :işsiz: esimin %5 hareketli spermine rağmen umut goklerdeydi bende bir zamanlar ve bn o kötü değerle hamile kaldım zamanın da neyleym ki zamanı değilmiş :KK51:

:KK11: Nisaberatim Nisaberatim

Evet bebek bana cok kotu kapak yapti :KK70: tmm be yuzume vurmayin aldm agzimin payini :) o mucize bana geldyse sana ona buna şuna coook kolay gelir Htckbrysl Htckbrysl ciğim :)

Canm ZK_ASK ZK_ASK tan pay biç adet günü 7 ide bhgc o yüzden snde bir kan tahlili yaptr artk da rahatla. Ya bu senin enfeksiyon olayına ne çare bulsak acep soğan kürü denedn mi? Ne kadardır deniyordunz ?? Allahım inslh snada nasip eder umarm vardır bebegn şuanda sebinledir inslh :)) bizde iyiyz bebisle çok şükür Allahım diğer anne adaylarına da nasip etsn.
Ben o enfeksiyona sarimsak derim baska bisey dememmmmm..... :)

Allah razi olsun canım. Yok soğan denemedim geçen ay incir denemiştim bu ay olmazsa soğan denerim diyordum. Evet test yaptırsam rahatlayacağım biliyorum ama yoruldum doktor kapısından. En uzak artık cumartesi gideceğim. Hayırlısı bakalım ne olacak Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepinize
Aminnnnn... Ya doktor bunaltiyor ama gerçekten değer yani bn umutla giderdm hep ne bilim koşa koşa yani.. emek olmadan yemek olmuyor malesf hemen hamile kalamiyoruz bizlerde belli ki sınavımz bu yorulmak yok yola devam kızlar umutlu olun inslh olacak eğer hamile değilsen soğan kürü fayda eder enfeksiyona denersn

Ben o enfeksiyona sarimsak derim baska bisey dememmmmm..... :)
Valla bnde tek gecerm :)) ama koyamamıştır arkadaş çok yandı demişti çıkarmıştı bn şuanda mantar olmaya başladım ya :( koysam ne olur ki yarm saatcik?? Sonuçta doğal brsey hem ileri koymazsam bebeğe ancK kokusu gider :olamaz:

B Biravucmutluluk kendımde hep bıseyı farkedıyodum demiştim ya hanı bn bırı ıçın dua ettıgımde hep kabul oluyor bunun coook farkındayım Ham olsun Rabbıme
Ama kendım için ettiğim olmuyor dıye dusunuyrdum ama bişeyi kaçırmışım hayırlısıyla olsun fıyorum ya hep bugun dusundumde olmadıgına gore Rabbım vermıyorsa hayırlısı degıl demekkı illada olsun desem olacaktı dyrm
Bnm kndim için ettgm dyalarda kabul oluyrmş demekkı:KK200::KK200::KK200:
Balım bende dua isterim ki o zaman. ❤️❤️❤️

Valla gerçekten oylesiniz? 2 buçuk yıllık evliym kistlerle varikosellerle uğraştık eğri rahim dogrulttuk hc bu kadr umutsuz olmadm .. ustelik 1 düşuk br kurtaja rağmen hc gene olurmu demedm ertesi ay basladm tam hız devammmm:KK55:

Back
X