Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi ya

hergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim
B
Biravucmutluluk
merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok
Nisaberatim
acitmayin canimi :)
@okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde
@yanne @fatmasecret19
sher33
@birmucizeistiyorum
osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..