• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

B Biravucmutluluk kendımde hep bıseyı farkedıyodum demiştim ya hanı bn bırı ıçın dua ettıgımde hep kabul oluyor bunun coook farkındayım Ham olsun Rabbıme
Ama kendım için ettiğim olmuyor dıye dusunuyrdum ama bişeyi kaçırmışım hayırlısıyla olsun fıyorum ya hep bugun dusundumde olmadıgına gore Rabbım vermıyorsa hayırlısı degıl demekkı illada olsun desem olacaktı dyrm
Bnm kndim için ettgm dyalarda kabul oluyrmş demekkı:KK200::KK200::KK200:
Sen bize et biz sana o zaman kuzu :KK48: günaydın bu arada :KK200:

Evet demedi yarin gel dedi. Ama ben bir kadin dogum aciline gittim duramayip. Hicbir sey olmaz dedi. Bebeğe bakti ve kalp atisini duyduk yavruma sevinemedim bile oysaki dun bebek neden gorunmedi diye uzuluyordum. Kalbi gup gup atiyordu kiyamam.
Panik yok kuzum, kediciğine de çok geçmiş olsun. Sen o hayvana merhamet ediyorsun Allah da senin yavruna eder hiç korkun olmasın

Yumurtlamayi tespit ettikten sonra sen elinden geleni yapmis oluyosn canim Allahm insallah gayretini cabani bosa cikarmaz hayirli haberler almani burdada mujdelemeni nasip eder insallahhh
İnşallah canım inşallah hayırlı sağlıklı gebelik ve bebekler versin Allahım hepimize şu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine :dua::anneadayı:

Dualarimdasiniz hep canim. Insallah rabbim en hayirlisini nasip edecek bize:KK66: bende hala adet olmadim testler negatif catlatma ignesi vurunmadim olanlar oldu bana da. Inat ettim gitmiyorum doktora senin gibi..biraz kafa dinliyorum.adet olunca gidecem :KK66:
Aynen. İnat değil de bıkkınlık. Ha oldum ha olacağım bekliyorum olmuyor:( Allah hayr etsin

Sanki ben hergun olağandışı seyler yasiyorum :KK70: kiz bu nasip isi. Insallahhhh gelmistir bebissss. Bu kadar karamsar olma en son ne zamn test yaptn?
18. Gün yaptım canım iğneden sonra. Olsun her güm yaşamıyorsun ama bu hayatının olağan dışı mucizesi olacak inşallah

9 şubatta da benim iğne günümdü adetlendim bitti yeni döneme basladim bile. Sen kan testi verdin mi niye öyle gecikmis ki haydaaa
10 şubat ta vuruldum walla işte biliyorsun bekliyorum hala kan testi vermedim ağrım çok oldum olacağım diye bekliyorum en son 18. Gün evde test yaptım negatif çıktı doktor çıkması gerekiyordu olsaydı dedi kaldım öyle

Valla doktora demedm bugn akintm çok diye çünkü aldırış etmiyor :63: takmış ilk uç ay ilaç yok diye idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç vermem diyo bol su icecen sıcak tutacn kendini diyo .. :ruh: acaba idrardaki enfeksiyon dan mi kaynaklı akintm ??

yüksek ihtimal canım enfeksiyon olunca akıntı çok oluyor ama hamilelikte normaldede çok oluyomuş benimde çok var akıntım o_Oo_O

Adet oldum bebegimi kaybetim :KK43:(

çok üzüldüm canım. BEnde erken hafta düşüğü yaşadım yakın zamanda allah te zamanda sana bana ve bizim gibi isteyen herkese bebek sevinci yaşatsın sağlıkla hayırlısı ile

Hayırlı cumalar hanımlar

benim düşük kanaması sonrasında kanama kesildi sanırım cok sevindim 1 hafta sürdü
artık önümüzrdeki maçlara bakacağız

Hayırlı cumalar kızlar Nisaberatim Nisaberatim sher33 sher33 okeanoss00 okeanoss00 fatmasecret19 fatmasecret19 yanne yanne B Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim :dua: Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah:dua:

allah razı olsun canım, amin amin Dualarımızla varız burada herkes için elbette senin içinde ...için ferah aklın salim olsun inşallah en kısa sürede hayırlısıyla muratlarımıza ereceğiz...

Back
X