Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta hcg vewrmişmiydin cnm sen.ay üzülme lütfen rabbim hayırlıısnı versinAdet oldum bebegimi kaybetim(
amin inşAmin amin Allah kabul etsin balımmm Allahım 99 ismi hürmetine bizlere hayırlısından tez vakitte evlat nasip etsin inşaallah
Sen bize et biz sana o zaman kuzuB Biravucmutluluk kendımde hep bıseyı farkedıyodum demiştim ya hanı bn bırı ıçın dua ettıgımde hep kabul oluyor bunun coook farkındayım Ham olsun Rabbıme
Ama kendım için ettiğim olmuyor dıye dusunuyrdum ama bişeyi kaçırmışım hayırlısıyla olsun fıyorum ya hep bugun dusundumde olmadıgına gore Rabbım vermıyorsa hayırlısı degıl demekkı illada olsun desem olacaktı dyrm
Bnm kndim için ettgm dyalarda kabul oluyrmş demekkı![]()
beta hcg vewrmişmiydin cnm sen.ay üzülme lütfen rabbim hayırlıısnı versin
Panik yok kuzum, kediciğine de çok geçmiş olsun. Sen o hayvana merhamet ediyorsun Allah da senin yavruna eder hiç korkun olmasınEvet demedi yarin gel dedi. Ama ben bir kadin dogum aciline gittim duramayip. Hicbir sey olmaz dedi. Bebeğe bakti ve kalp atisini duyduk yavruma sevinemedim bile oysaki dun bebek neden gorunmedi diye uzuluyordum. Kalbi gup gup atiyordu kiyamam.
Yine de bir gitsen mi doktora ya üstüne görme gübi birşeyse canım?Yok cnm bugun gidecektik. İdrar teslerile ogrenmistim hamile oldugumu. Nasip degilmis hayirlisi..
Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
İnşallah canım inşallah hayırlı sağlıklı gebelik ve bebekler versin Allahım hepimize şu mübarek günün yüzüsuyu hürmetineYumurtlamayi tespit ettikten sonra sen elinden geleni yapmis oluyosn canim Allahm insallah gayretini cabani bosa cikarmaz hayirli haberler almani burdada mujdelemeni nasip eder insallahhh

Aynen. İnat değil de bıkkınlık. Ha oldum ha olacağım bekliyorum olmuyorDualarimdasiniz hep canim. Insallah rabbim en hayirlisini nasip edecek bizebende hala adet olmadim testler negatif catlatma ignesi vurunmadim olanlar oldu bana da. Inat ettim gitmiyorum doktora senin gibi..biraz kafa dinliyorum.adet olunca gidecem
![]()
18. Gün yaptım canım iğneden sonra. Olsun her güm yaşamıyorsun ama bu hayatının olağan dışı mucizesi olacak inşallahSanki ben hergun olağandışı seyler yasiyorumkiz bu nasip isi. Insallahhhh gelmistir bebissss. Bu kadar karamsar olma en son ne zamn test yaptn?
10 şubat ta vuruldum walla işte biliyorsun bekliyorum hala kan testi vermedim ağrım çok oldum olacağım diye bekliyorum en son 18. Gün evde test yaptım negatif çıktı doktor çıkması gerekiyordu olsaydı dedi kaldım öyle9 şubatta da benim iğne günümdü adetlendim bitti yeni döneme basladim bile. Sen kan testi verdin mi niye öyle gecikmis ki haydaaa
Adet oldum bebegimi kaybetim(
Hayırlı cumalar kızlarNisaberatim
sher33
okeanoss00
fatmasecret19
yanne B Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim
Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
![]()
Canım çok üzüldüm normal adet rengi mi gelenAdet oldum bebegimi kaybetim(
Valla doktora demedm bugn akintm çok diye çünkü aldırış etmiyortakmış ilk uç ay ilaç yok diye idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç vermem diyo bol su icecen sıcak tutacn kendini diyo ..
acaba idrardaki enfeksiyon dan mi kaynaklı akintm ??
Adet oldum bebegimi kaybetim(
Hayırlı cumalar kızlarNisaberatim
sher33
okeanoss00
fatmasecret19
yanne B Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim
![]()