• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar klomenle mi hamile kaldiniz uzun süredir gebe kalmak isteyipde kalanlar.kac kez kullandiniz klomeni kac defaya kadar veriyorlar benim 2 oldu gidince yine klomenle catlatma igensi vericek.esime asilama dedim yok diyor. Bu ayda boyle ilac kullanda dio offf.ya kizlar bebek kaybi cok zor tabi ama en azindan hamile kalabildiginizi goruosunz.

CANIM RABBİM HAYIRLISI İLE SANADA YAŞATSIN İNŞALLAH

Yok enfeksiyon vs yok benim suan zaten leke geliyo hic bisey yapamam canim. Progesteron dusuklugu gebelikte cok mu zararli canim bilgin var mi sen mi ebeydin biri ebeydi burda. Galiba sendin
Progesteronla hcg birlikte artmasi lazim diye biliyorum cnm yok ebe degilim

canım daha rahime daha ulaşmadığından temkinli davranıyorlar. Çünkü biliyorsun yumurtalıklardan Tüpten geçiyor bazen tüpte tıkanıklık olduğunda rahime ulaşamıyor, yumurta gelişimini rahim dışında yani takılı kaldığı yerde devame ettiriyor. Bu dış gebelik... Ama herkese aynı hassasiyeti gösteriyorlar Taki Rahimde Keseyi görene kadar Eğer rahimde keseyi görürse Progesteron ilacı verir çözülür sıkıntın.. Zaten kanda 500-1000 olmadan kese görünmüyor. Sen sağlılı artışı takipcisi ol canım ... zamanı gelince gerekeni yapacaktır dr.

Tam anlayabilecegim sekilde anlatmissin coookkk tesekkur ederim canim... ay Allah razi olsun senden ya... 61 olan deger bir hafta sonra kac olmali saglikli

Kizlar klomenle mi hamile kaldiniz uzun süredir gebe kalmak isteyipde kalanlar.kac kez kullandiniz klomeni kac defaya kadar veriyorlar benim 2 oldu gidince yine klomenle catlatma igensi vericek.esime asilama dedim yok diyor. Bu ayda boyle ilac kullanda dio offf.ya kizlar bebek kaybi cok zor tabi ama en azindan hamile kalabildiginizi goruosunz.

Ben klomen kullanmistim. Ikinci catlatma ignemde oldu

S SUU arkadasimda ilk catlatma ignesinde kaldi sukur saglikli ilerliyo hamisligi. Bugun burdaki arkadasimda klomene basladi oda yanmdaydi hastanede. Allah hayrlsni versn canim

Ben klomen kullanmistim. Ikinci catlatma ignemde oldu

S SUU arkadasimda ilk catlatma ignesinde kaldi sukur saglikli ilerliyo hamisligi. Bugun burdaki arkadasimda klomene basladi oda yanmdaydi hastanede. Allah hayrlsni versn canim
canım hamilesin galiba allah bağışlasın .. kaç yumurtan olmuştu bide kaçıncı gün iğne oldun bende klomen kullandım ilk defa

canım hamilesin galiba allah bağışlasın .. kaç yumurtan olmuştu bide kaçıncı gün iğne oldun bende klomen kullandım ilk defa

4 yumurta olusmustu onceki ay 5. Zaten ortalama 4_5 arasi oluyor. Sayinin onemi yok bitane dollenecek kivamda kaliteli yumurta olsa bile yeter.. klomen bittikten sonra iki gun arayla yumurta takibine gidiyosn doktor yumurtanin boyutuna bakiyo 18 / 20 mm'e yaklasinca igneyi vurunmani soyluyo igneden 36 saat sonrada yumurta catliyomus benm doktor 36 saat sonra iliski oneriyodu hep.. hesaplamama gore klomen bittikten 4 en fazla 5 gun sonra igneyi vurundum ben. Ilk ve son kullanisin olur insallah diledigine kavusursun hayirlica

4 yumurta olusmustu onceki ay 5. Zaten ortalama 4_5 arasi oluyor. Sayinin onemi yok bitane dollenecek kivamda kaliteli yumurta olsa bile yeter.. klomen bittikten sonra iki gun arayla yumurta takibine gidiyosn doktor yumurtanin boyutuna bakiyo 18 / 20 mm'e yaklasinca igneyi vurunmani soyluyo igneden 36 saat sonrada yumurta catliyomus benm doktor 36 saat sonra iliski oneriyodu hep.. hesaplamama gore klomen bittikten 4 en fazla 5 gun sonra igneyi vurundum ben. Ilk ve son kullanisin olur insallah diledigine kavusursun hayirlica
Canım Allah razı olsun cevap yazdığın için .. beni yarın kontrole çağırdı doktor canım 4. Gün oluyo yarın yapabiliriz iğneyi dedi boyutuna bakarak umarım isteyen herkesin bebekleri olsun dolu dolu :anneadayı::KK200: kaç tane içtin canım günde ben bi tane içmiştim

Canım Allah razı olsun cevap yazdığın için .. beni yarın kontrole çağırdı doktor canım 4. Gün oluyo yarın yapabiliriz iğneyi dedi boyutuna bakarak umarım isteyen herkesin bebekleri olsun dolu dolu :anneadayı::KK200: kaç tane içtin canım günde ben bi tane içmiştim

Gunluk sabah aksam iki tane icmistim adetin 5.gunu baslayip... guzel degerlendirin bu onumuzdeki gunleri :) ben bu ay belime yakı yapistirmistim canim yumurtlama doneminde belinde olsun sende yap istersen

canım hiç bilmiyorum ki benim yıllar önce kist sorunum vardı ameliyat olmuştum bi daha başıma gelmedi hamd olsun
Çok şükür canım olmasın tabi seninki ne kisti idi canım bayağı büyükmüş herAlde ameliyat olduğuna göre geçmiş olsun

Gunluk sabah aksam iki tane icmistim adetin 5.gunu baslayip... guzel degerlendirin bu onumuzdeki gunleri :) ben bu ay belime yakı yapistirmistim canim yumurtlama doneminde belinde olsun sende yap istersen
Canım hiç aklıma gelmedi olmazsa diğer ay onu denerim senin durumun netleşti mi canım sanki kanaman vardı okuduğm kadarıyla

Nisaberatim Nisaberatim canım belirtileri şöyle ayırt edebilirsin canım sonuçta vücudunu tanıyorsun ya değişiklikleri ayırt edebilirsin benimde her adet öncesi göğüslerim acırdı bu kez elimi dokunduramayacak kadar acıyordu Yeni yeni hafifledi birde normalde akıntım olurdu adet önceki bu kez tam tersi kupkuruydum bu bendeki belirtiler
Sabahtan beri hiç bırseym yoktu ama sankı adet olcak gıbı kasıgım ve belim agryr ve asırı akıntı var

Back
X