• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

guzell anneee nasılsın ıyımsın meleğın nasıl ?

kalp atıslarını duydun daha ıysıın dımı bu sfer bı skntı cıkmıcak ınssss dıkkat et kendıne
B Biravucmutluluk
Ay çok sağol canm Allah razı olsun çok şükür iyiymis bebis . Bn çok iyi sayilmam . Seni takip ediyorum yazdkca ne kadr kaldı adete ? Tutacak inslh bu ay bol dua et ilaçlarında aksatma

Gttm sabah canim progesteron hormonuna bakmak istedi bide hcg.
Sonuca bakti 27den 61e yukselmis artis guzel dedi. Ama progesteron hamilelikte hcg ile beraber artis gostermeli ve 5 ten yukari olmasi lazim dedi. Benimki 0.52 cikmis.. dis gebelik suphesyle ilac veremycem haftaya cuma gel keseye bakalim saglikli ilerliyosa ilac veririm aksi bi durumun olursa hemen gel dedi... boyle gecti gunum. Yine ikilem. Ve moralim 0. Allaha biraktim nasip kismet iste olacak olan her turlu olur netten baktm polikistikte olabiliyomus bu sans iste yapacak bisey yok
Canım geçmiş olsun hayırlısı olsun inşaallah Allahım gönlündekini sana hayırlı kılsın bebeğim

Hayirli olsuuunnn. Bende cumartesi igne vurunmustum :KK70: gobusten oluyo evet...

Stres yapma yumurtalar gelisiyo yarin sabahtan yaptir sen igneyi. Iliski duzenli olduktan sonra sorun olmaz canimcim. Insallah iki hafta sonra hayirli haberle gelirsin mujdemizi verirsinnnn :))

:KK5: kalpler bır ...yarın vurulucam evet haftasonu ıns sansımda benzerde senın gıbı hamıs olurum bu ay canım yaaa...

yarın ılıskı olur dıye dsunuyorm 4 gundur bekletıyorum adamı :KK70::KK70: vala azalmasınlar bundan sonrakı gunler verımlılık olsun dıye ...:KK19:yarından sonra buralarda goremezsınız benı valaaaaa :KK71:

Allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını

Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)

Simdi okudum canim Allah kabul etsin kaderde ne varsa o yasaniyo biliyosn sadece sabir
tabıkıde bıtanm ve bn inanyrm sonu guzel olck S.S.
okeanoss00 okeanoss00
Rabbbım kabul etsın o meloşlarınızda amın dedı şimdi duydum bn inşallah dualarımız kabulnolcak saglıklıca bebışlerınız gelcek canm
Teyzoşu yesın onları bırsuru yeğnım vaaaar:KK49::KK49:

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z degerin gayet iyi maasallah haftaici istedigin gun gorursun keseyi insallah sali carsamba alabilirsin randevuyu. Senin vucudundaki degisiklikler neler?
İnşallah canım çok sağol
Vücudum da hiç değişiklik yok canım ya sadece sürekli yemek yiyorum bişey dicem çok utanıyorum dün canım kuru patlıcan dolması çekti şöyle acılı bol ekşili 50 tane kuru patlıcan aldım büyük bi iştahla hepsini yaptım kız 30 tane yedim ya dün bugün toplamda :KK70::KK70:
Not: valla dün sadece dolma yedim ne kahvaltı ne bişey hiç bişey yememiştim sadece bi tane de Ayva :oops:

bugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm :KK76:

ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??

bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....
Allahım inşaallah bu ay hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsin

Canım çatlamsı uzun sürüyo 31günde adet oluyorum 19. Gün çatlıyo aşağı yukarı
Olsun oda bisey zamanla duzelecek benim 3 ay gecikmisti sokucu kullandm sonra o ay klomene basladim ignesiz catladi o ay 30.gun geldi. 2.ay bos gecti 28.gun oldum.
3.ay yine klomen igne, 21.gun oldum.
4ay bos gectim 30.gun oldu
5.ay son klomen ve ignede bu haldeyim iste. Adetin duzenli gelmesi bile bisy ben nasil heveslenirdim saati saatine regli gelenlere. Ama yok napalim. Insallah senin mucizen gelir ugrasmazsin boyle. Ara verdigim aylarda bitkisel kurler yaptm pko icin. Hayirlisi bakalim dualarimdasinnn

Kiz kedi yuzunden oldu zaten yine dusecekmis gibime geliyor. Nasil uctu biliyo musun akillara zarar. Neyseki iyi kuzum gözü akiyor darbe almis gececek zamanla cok şükür. Olmemesi mucize kirik cikik yok Allah korudu.
Canum Allah vermesin gecen yil gozumuzun onunde kucuk cocuk dusmustu 4.kattan. o gune gittm Allahm cok kotuydu. Cocuk rahmetli oldu senin kedin iyi yasamis sukur. Oldurmeyen Rabbim öldurmuyor varya. Sende korkma artk lutfen ya biraz sakinlesmen lazm kapat kapiyi peceyi

Ultrasonda olanin ne zarari olacak ki onlar gelismemis yumoslar birikmis oyle dusun sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Bugün bende doktora gittim canım ultrasonda hafif kistik yapı var dedi bi tane büyük bi kist varmış onu adetten sonra kontrol edecek adetle dışarı atılıp atılmadığını bu ay hsg de çekileceğim doktorum ısrarla gerek duymasada ben istediğim için çekecek ve ilk defa gittim bu doktora çokta sevdim gayet ilgili güzel konuştu senin %99 çocuğun olur hiçbir engel Yok dedi

Ay çok sağol canm Allah razı olsun çok şükür iyiymis bebis . Bn çok iyi sayilmam . Seni takip ediyorum yazdkca ne kadr kaldı adete ? Tutacak inslh bu ay bol dua et ilaçlarında aksatma

canım yaa bıanda kesılır bulantıların falan hamıslıgın keyfını sureceksın gor bak sabret bebıs ıyı olsunda...herkes hıc bıtmıcek gıbı gelıyodu hayatım boyunca hep mıde bulantısı yasıckmısım gıbı gelıyordu dıorlar ama gecıyor vala tabı bana demesı kolayda motıve et kendını bole :dua:

benım adetıme daha var cnm ayın 17 sıı gıbı ama adet olmam tabı ınss :)yarından sonra gıtgıtgıdakkk ...:)))
dua hep dılımde tsh ıcın ılaclarımıda alıyorum beslenmeye de dıkkat edıyorm,gecen ay akntım coktu ya cok sukur adacayı fln korudum kendımı hep gayet ıyıyım mshhh bı gobısımde bırsey eksık ıste 10 gune kalmaz oda doldurur yerını ınsssss :dua:

Back
X