- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Eeee cok guzel bıtanmmm artık 1 haftaya kese gornr dımıSlm kızlar kan verdim sonucum çıkmış biraz yüksekmi sizce pazartesi sabah 75.1 bugün akşam 675.6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee cok guzel bıtanmmm artık 1 haftaya kese gornr dımıSlm kızlar kan verdim sonucum çıkmış biraz yüksekmi sizce pazartesi sabah 75.1 bugün akşam 675.6
Çoooooook teşekkür ederim darısı başımaCanim ben 5+3 te girdum keseyi son regl tarihine göre 6+1 de kalbini duydum :)
Siddetli bir bulanti yok canim. Cok hafif oluyor acikinca. Arada kasik agrisi oluyor tabiki halsizlik ve uyku hali.okeanoss00 gozunaydin bugun kendi dr unda da kalp atisini gormussun maasallah. Belirtilerin neler bulantin var mi?
Çok şükür canım evet bi haftaya görünür sanırım okeanostan zorla sorunun cevabını aldım sonunda :)Eeee cok guzel bıtanmmm artık 1 haftaya kese gornr dımı
Anladim canim tekrar ne zaman gideceksin?Siddetli bir bulanti yok canim. Cok hafif oluyor acikinca.
Tez zamanda hem de canim ❤Çoooooook teşekkür ederim darısı başıma![]()
Ay çok sağol canm Allah razı olsun çok şükür iyiymis bebis . Bn çok iyi sayilmam . Seni takip ediyorum yazdkca ne kadr kaldı adete ? Tutacak inslh bu ay bol dua et ilaçlarında aksatmaguzell anneee nasılsın ıyımsın meleğın nasıl ?
kalp atıslarını duydun daha ıysıın dımı bu sfer bı skntı cıkmıcak ınssss dıkkat et kendıne
B Biravucmutluluk
8 Mart'ta cagirdi kalp sesini duymak icin canim. Onceki mesaji guncelledim bir daha bak istersen.Anladim canim tekrar ne zaman gideceksin?
Canım geçmiş olsun hayırlısı olsun inşaallah Allahım gönlündekini sana hayırlı kılsın bebeğimGttm sabah canim progesteron hormonuna bakmak istedi bide hcg.
Sonuca bakti 27den 61e yukselmis artis guzel dedi. Ama progesteron hamilelikte hcg ile beraber artis gostermeli ve 5 ten yukari olmasi lazim dedi. Benimki 0.52 cikmis.. dis gebelik suphesyle ilac veremycem haftaya cuma gel keseye bakalim saglikli ilerliyosa ilac veririm aksi bi durumun olursa hemen gel dedi... boyle gecti gunum. Yine ikilem. Ve moralim 0. Allaha biraktim nasip kismet iste olacak olan her turlu olur netten baktm polikistikte olabiliyomus bu sans iste yapacak bisey yok
Hayirli olsuuunnn. Bende cumartesi igne vurunmustumgobusten oluyo evet...
Stres yapma yumurtalar gelisiyo yarin sabahtan yaptir sen igneyi. Iliski duzenli olduktan sonra sorun olmaz canimcim. Insallah iki hafta sonra hayirli haberle gelirsin mujdemizi verirsinnnn :))
Allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını
Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)
tabıkıde bıtanm ve bn inanyrm sonu guzel olck S.S.Simdi okudum canim Allah kabul etsin kaderde ne varsa o yasaniyo biliyosn sadece sabir
İnşallah canım çok sağolYaKaMoZz-z degerin gayet iyi maasallah haftaici istedigin gun gorursun keseyi insallah sali carsamba alabilirsin randevuyu. Senin vucudundaki degisiklikler neler?
Allahım inşaallah bu ay hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsinbugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm
ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??
bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....
Olsun oda bisey zamanla duzelecek benim 3 ay gecikmisti sokucu kullandm sonra o ay klomene basladim ignesiz catladi o ay 30.gun geldi. 2.ay bos gecti 28.gun oldum.Canım çatlamsı uzun sürüyo 31günde adet oluyorum 19. Gün çatlıyo aşağı yukarı
Cnm ovı. Testın varmıBenim ağrım tek taraflı canım sol kasığım ve çok şiddetli olmayan hareket ettiğimde Batan bir ağrıydı
Canum Allah vermesin gecen yil gozumuzun onunde kucuk cocuk dusmustu 4.kattan. o gune gittm Allahm cok kotuydu. Cocuk rahmetli oldu senin kedin iyi yasamis sukur. Oldurmeyen Rabbim öldurmuyor varya. Sende korkma artk lutfen ya biraz sakinlesmen lazm kapat kapiyi peceyiKiz kedi yuzunden oldu zaten yine dusecekmis gibime geliyor. Nasil uctu biliyo musun akillara zarar. Neyseki iyi kuzum gözü akiyor darbe almis gececek zamanla cok şükür. Olmemesi mucize kirik cikik yok Allah korudu.
Bugün bende doktora gittim canım ultrasonda hafif kistik yapı var dedi bi tane büyük bi kist varmış onu adetten sonra kontrol edecek adetle dışarı atılıp atılmadığını bu ay hsg de çekileceğim doktorum ısrarla gerek duymasada ben istediğim için çekecek ve ilk defa gittim bu doktora çokta sevdim gayet ilgili güzel konuştu senin %99 çocuğun olur hiçbir engel Yok dediUltrasonda olanin ne zarari olacak ki onlar gelismemis yumoslar birikmis oyle dusun sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Ay çok sağol canm Allah razı olsun çok şükür iyiymis bebis . Bn çok iyi sayilmam . Seni takip ediyorum yazdkca ne kadr kaldı adete ? Tutacak inslh bu ay bol dua et ilaçlarında aksatma

Allahım inşaallah bu ay hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsin