Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 saatlık ıdrarla yapyrsn dımı canmokeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim kızlar bugün ki ovu testim sabah 3. Idrarla Yaptım hiçbirşey yemeden içmeden
Şeker hastasıyım canım ben sürekli gidiyorum. :) sabah 11 de ve akşam 8 de falan yaptığımda bu kadar koyu olmuyor . bugün ilk defa sabah yapayım dedim öyle olduO değilse sabah sabah hic bisi icmeden 3 kez nasil idrara çıktın diye aklima gelen ilk sey oldubu daha pozitif sayilmaz:)) T C den koyu yada ayni koyulukta cikmasi lazim kuzum aksam 5 de bi daha yap
canım o kadar tutamam çünkü şeker hastasıyım böbreklerim ağrıyor 2 saatlik falan idrar4 saatlık ıdrarla yapyrsn dımı canm
Sen bu akşamda yap yarında koyulaşmaya başlamış
Lastikli mi daha iyi canm . ? Bide polar tuyleniyomu?Ben iki poları dıkıp bırbırıne kullndm halım 6m dıye
1 ay oncede lastıklılerden aldım tavsıye ederm cnm
Resimlerde de baktm halinin altına vermişler ucunu toplanmasin diye sanırım bakıyorum smdi çok iyi gözüküyor halı boyutuna göre gönderen bir yerde buldum . Seninki lastiklimi?ben kullanıyorum canım evde köpeğim var çok iyi oluyor tertemiz yıkıyorsun hemen de kuruyor ama tam halının ölçüsünde al süpürürken zorlanmazsın.
Daha var canm ama koyulaşms düne Gore :)okeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim kızlar bugün ki ovu testim sabah 3. Idrarla Yaptım hiçbirşey yemeden içmeden
En iyisini yapmissin canm . Ya gerçekten kafa karıştıran şeyler var. Ama o ay doktor bna başka bir jel önermişti bn onu degl presedi kullandm oda su bazliydi fiyatı 50tl idi zararlı olsa vermezdi ya sen içini ferah tut bence hiç bise olmaz bnce o kişiler düşuk yapacakms preseed den bulmuşlar nedenini bn öyle düşünüyorum. Ekim anneleri topignde bir bayan ikinci hamileliginide preseed kullanarak kalmış ilkinde oğlu olms sapa sağlam maşallah. Bn başka br topikte de cocugn alt kısmı oluşmamış bacakları yokmuş preseed den dolayı oldu diyor bayan ama bnce o kromozomla alakalı br durum genede sn bilirsin kullanp kullanmamk konusunu. İki türlü de örnekleri var ama sağlıklı doğan daha çok..Canim preseedi kullandım... Kafami karıştıranlar yüzünden şüphe de oluştu biliyorum konusmustuk bu konuyu kusura bakma icimden sana yazmak geldi. Kullanırken allahim sana emanet dedim dua ederek artik kısmet
Yok canm bnde tuylnme yapmadı lastıklı daha rahat bıde polar ya kaymıyr hiçLastikli mi daha iyi canm . ? Bide polar tuyleniyomu?
Bnm de karnım cok agryr rwglı gelck bı kac gune bnde kan veryrm rahat karsılarım adetımı en azındanS seliforNisaberatim
sher33
fatmasecret19
osay3
Ben de regl oluyoruum lekelenme başladıı
Ahh ahh yine olmadı... galiba başarabilirsem önünüzdeki 5-6 ay ovulasyon falan takip etmeden kendi haline bırakıcam
Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım![]()
Tmm canm sağol :)Yok canm bnde tuylnme yapmadı lastıklı daha rahat bıde polar ya kaymıyr hiç
Şeker hastasıyım canım ben sürekli gidiyorum. :) sabah 11 de ve akşam 8 de falan yaptığımda bu kadar koyu olmuyor . bugün ilk defa sabah yapayım dedim öyle oldu
Daha var canm ama koyulaşms düne Gore :)
S seliforNisaberatim
sher33
fatmasecret19
osay3
Ben de regl oluyoruum lekelenme başladıı
Ahh ahh yine olmadı... galiba başarabilirsem önünüzdeki 5-6 ay ovulasyon falan takip etmeden kendi haline bırakıcam
Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım![]()
Hadi insallah hayirli haberlerle.gelirsin canim.YaKaMoZz-z
okeanoss00
Kanı verdım sonuç 1 saate cıkcak
Bi insan sonucu bıle bıle neden kan verr orası muamma
Duanızı istyrm
Yapmaya devam et canim daha pik olmamış.okeanoss00 B Biravucmutluluk
rabbim yüzüne gülsün inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırsınYaKaMoZz-z
okeanoss00
Kanı verdım sonuç 1 saate cıkcak
Bi insan sonucu bıle bıle neden kan verr orası muamma
Duanızı istyrm
ayyy inşallah bu ay olur hayırlısıyla sağlıklı dualarını eksik etme ne olurYapmaya devam et canim daha pik olmamış.
maşallah canım .. Allah koçağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geldim simdi bebek 5.6 mm olmus büyümüş :)