• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O değilse sabah sabah hic bisi icmeden 3 kez nasil idrara çıktın diye aklima gelen ilk sey oldu :KK70: bu daha pozitif sayilmaz:)) T C den koyu yada ayni koyulukta cikmasi lazim kuzum aksam 5 de bi daha yap
Şeker hastasıyım canım ben sürekli gidiyorum. :) sabah 11 de ve akşam 8 de falan yaptığımda bu kadar koyu olmuyor . bugün ilk defa sabah yapayım dedim öyle oldu

ben kullanıyorum canım evde köpeğim var çok iyi oluyor tertemiz yıkıyorsun hemen de kuruyor ama tam halının ölçüsünde al süpürürken zorlanmazsın.
Resimlerde de baktm halinin altına vermişler ucunu toplanmasin diye sanırım bakıyorum smdi çok iyi gözüküyor halı boyutuna göre gönderen bir yerde buldum . Seninki lastiklimi?

Canim preseedi kullandım... Kafami karıştıranlar yüzünden şüphe de oluştu biliyorum konusmustuk bu konuyu kusura bakma icimden sana yazmak geldi. Kullanırken allahim sana emanet dedim dua ederek artik kısmet
En iyisini yapmissin canm . Ya gerçekten kafa karıştıran şeyler var. Ama o ay doktor bna başka bir jel önermişti bn onu degl presedi kullandm oda su bazliydi fiyatı 50tl idi zararlı olsa vermezdi ya sen içini ferah tut bence hiç bise olmaz bnce o kişiler düşuk yapacakms preseed den bulmuşlar nedenini bn öyle düşünüyorum. Ekim anneleri topignde bir bayan ikinci hamileliginide preseed kullanarak kalmış ilkinde oğlu olms sapa sağlam maşallah. Bn başka br topikte de cocugn alt kısmı oluşmamış bacakları yokmuş preseed den dolayı oldu diyor bayan ama bnce o kromozomla alakalı br durum genede sn bilirsin kullanp kullanmamk konusunu. İki türlü de örnekleri var ama sağlıklı doğan daha çok..

Şeker hastasıyım canım ben sürekli gidiyorum. :) sabah 11 de ve akşam 8 de falan yaptığımda bu kadar koyu olmuyor . bugün ilk defa sabah yapayım dedim öyle oldu

Daha var canm ama koyulaşms düne Gore :)

S selifor Nisaberatim Nisaberatim sher33 sher33 fatmasecret19 fatmasecret19 osay3 osay3
Ben de regl oluyoruum lekelenme başladıı :110:
Ahh ahh yine olmadı... galiba başarabilirsem önünüzdeki 5-6 ay ovulasyon falan takip etmeden kendi haline bırakıcam :bicak:

Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım :KK200:
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z okeanoss00 okeanoss00
Kanı verdım sonuç 1 saate cıkcak
Bi insan sonucu bıle bıle neden kan verr orası muamma
Duanızı istyrm

Back
X