• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ovulasyon testlerim resimdeki gibi sadece 6 ve 9 martta ilişki oldu sence günü kacirmismiyiz bana kacirmisiz gibi geliyor:KK43:
8 martta pik olmuş canım 9 martta da çatlamış ve siz o günü değerlendirmişsiniz bence şansınız çok fazla hadi hayırlısı olsun :) Eğer önümüzdeki aya sarkarsa hem pik olduğu gün hem de çatladığı gün denersiniz.

8 martta pik olmuş canım 9 martta da çatlamış ve siz o günü değerlendirmişsiniz bence şansınız çok fazla hadi hayırlısı olsun :) Eğer önümüzdeki aya sarkarsa hem pik olduğu gün hem de çatladığı gün denersiniz.
ay sağol canım yüreğime su serptin, inşallahhh olur inşallahh dua et olur mu :*

Hangi kurleri yaptin canim bende ilgiliyim otlarla vs
eylülde kürtaj oldum canım ondan sonra iki adet sonra falan soğan suyuna başladım kist vardı reglim düzensizleşmişti kürtaj yüzünden iki ay soğan suyu sonraki iki ayda hormon düzenleyici testere dişli arslan pençesi çayı yaptım. fsh ve e2 de sorun vardı benim e2 soğan suyuyla biraz düzeldi hem de kürtaj sonrası rahim toparlansın diye yaptım. fsh için de diğerini yaptım canım. Şimdi sonuçları karşılaştıracağım. Senin durumunu da okudum tatlım çok üzüldüm :( inşallah hemen yoluna girer değerlerin moralin de düzelir. Yaşın daha çok genç inşallah seneye bu zamanlar sağlıkla bebeğinin doğumuna gün sayıyor olursun :) çoook geçmiş olsun..

Benimde bu testleri daha önce yaptırmışlığım varda ama adet günü yapıldığından haberim yok.
Dr. böyle istedi. ay cok merak ettim :)
ben de sadece adetin 3. günü yapılır sanıyordum en sağlıklı sonuç için, arkadaş sağ olsun 2,3,4. günleri bakılabilirmiş. Bunlar yumurtan gelişebiliyor mu bir sorun var mı diye bakılıyor sanırım.

eylülde kürtaj oldum canım ondan sonra iki adet sonra falan soğan suyuna başladım kist vardı reglim düzensizleşmişti kürtaj yüzünden iki ay soğan suyu sonraki iki ayda hormon düzenleyici testere dişli arslan pençesi çayı yaptım. fsh ve e2 de sorun vardı benim e2 soğan suyuyla biraz düzeldi hem de kürtaj sonrası rahim toparlansın diye yaptım. fsh için de diğerini yaptım canım. Şimdi sonuçları karşılaştıracağım. Senin durumunu da okudum tatlım çok üzüldüm :KK43: inşallah hemen yoluna girer değerlerin moralin de düzelir. Yaşın daha çok genç inşallah seneye bu zamanlar sağlıkla bebeğinin doğumuna gün sayıyor olursun :) çoook geçmiş olsun..

:) Allah razi olsun canim benim. Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin. Benimki cok yeni daha 1 hafta olmadi okumussun malum.. gecen ay bende hayit tohumu, aslan pencesi, civanpercemi icmistim. Bu ay sogan suyuyla beraber baslayacagim. Rahmim pert halen lekelenme devam ediyor. Bakalim.. bi.kac aya kalmaz burdan hamislik haberi verirsin sende insallah :) Alah yardimcin olsun...

Olsun canım inşallah bundan sonrası güzel olsun da geç olsun. Korun derse de kafanı dinlersin biraz bu süreç seni yordu. Her şey güzel olacak şu değerlerin de tez zamanda sıfırlansın inşallah canım.

Bulantı devam ediyor. Bugün biraz daha iyiyim aslında. Genelde hamilelerin sabah bulantısı olur geçer benimkisi gece uyurken bile devam ediyor :işsiz:

Sagol canim deger 60 ken artsin diye dua ettigim deger simdi dussun diye dua ediyorum :)) hayat iste Rabbim hayr etsin....

Benim iki hamis arkadasin biri sabah digeri aksam oluyodu bulantisi. Bunye meselesi. Bebis saglikli olsunda insallah. Cok surmez bulanti donemin gecer bebisin buyudugunu cinsiyetini hareketlerini takip etmekle gecer bi bakmissin kizlar dogum yaklasti cok heyecanliyimmmmm demissin :)):anneadayı::KK46::KK15:

kızlar nasılsınız? bugün ovu. teslerim ikisi de bozuk çıktı :( hemen dağıldı kırmızılar ben de yapmadım

Benm de br boş gebeligm var canm 8.hafta kurtaj oldm. Birde kimyasalm var sni çok iyi anlıyorum yani suan :silah:

Canim benim ya. Benim durum hep tereddutteydi hic hamileyim diye sevinip gezemedim kanama dusuk deger vs derken bekledigmz sondu benimki. Dis gebelik degildi bekledigimiz tabi. Ama kaybedecegimi biliyodum. Haftalari gecirip hamileyim diye sevinip.kaybetmekte zor. Kisaca hepsi zor :)

Rabbim bu yavruna sahip ciksin bebegine sag salim kavus kucagina al insallah:KK200:

Canim benim ya. Benim durum hep tereddutteydi hic hamileyim diye sevinip gezemedim kanama dusuk deger vs derken bekledigmz sondu benimki. Dis gebelik degildi bekledigimiz tabi. Ama kaybedecegimi biliyodum. Haftalari gecirip hamileyim diye sevinip.kaybetmekte zor. Kisaca hepsi zor :)

Rabbim bu yavruna sahip ciksin bebegine sag salim kavus kucagina al insallah:KK200:
İnlsh canm :) Allah ım korusun bütün bebislerimzi inslh.. sen birturlu kendine hamileym diyemedn haklisin . Valla bazen diyor ki insan ileri haftalarda brsey olacağına yada dış gebelk faln olacağına kimyasal olsunda düşsn faln. Daha bizim ki neyki bn kendimi ancak şu şekilde toplamıştım kurtajda Rabbim kayirdi yine ya daha büyük haftalarda gitseydi bebek çok daha zor olacaktı . Geneki böyle oldu yani faln derken toparladm gitti br iki aya hc br acısı kalmadı gerçektn geçiyor Zamanla bu ayda aklıma geldi eğer birsy olmasaydı şuanda kucağımda olacaktı kısmet boyleyms diyorum geçiyorum.

Allah yardimcin olsun canim. Ne olursa olsun hayirlisi olsun insallah...
Hepimizin canm bk bn sennle hiç o konuyla ilgili konuşmak istmyrm hatrlatmk istmyrm sana ama iyisin artık dımı canın acıyor mu agrın sızın varmı :(

canım öncelikle çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili tüplerine baktıracaksın değil mi

IMG_3334.webp Kızlar keseye göre cinsiyet tahmininde bulunan varmı

canım öncelikle çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili tüplerine baktıracaksın değil mi

Sagolasin canim... bi sure rahmi rahat birakmayi dusunuyorum. Ve korunacagim haliyle. Bu sure icerisinde ne tur ot varsa icip hormonlarimi duzene sokmayi dusunuyorum. Bide tupler icin kurler varmis. Onlari deneyecegim insallah. Tamam iyi hos gebelik olustu sorun yokmus ama tupte hafif yapisiklik yada darlik varsada dollenen yumurta ilerleyemeyip tupte kaliyomus.. tabi bilemeyiz rahim filmi cektirmeden. Biraz dogal seyler deneyip. Bebek calismasina gectgmde rahim filmi cektirip asilama yaptirmayi dusunuyorum. Bakalim nasip
Yol uzun..

Senin tupte sorun yok dimi?

Back
X