• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mide yanması için, yatarken başının altına yüksek yastık koy canım bir de galviskon şurup iyi geliyor. Çok şikayetciysen şayet doktoruna danışıp kullanabilirsin
Evet canim doktorum da ayni seyleri onerdi tesekkur ederim yorumun icin.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin

Canm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttı
Olabilir canın eğerki gebe değilsen bugün yarın yunurtan çatlar çünki baya pik testin

Canm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttı
Bana adet gibi gelmedi canim yaşadığın

gelmucizegel gelmucizegel Allah kolaylık versin canım. Bunlar olağan şeyler inşallah zamanla geçecek. Bende gittim doktora iğne vuruldum bu ay da olmazsa artık hsg çekilecek hayırlısı
Amin canım benim cok sağol.senin icinde hayirlisi olur insallah umarim son ignendir sevincli haberi alirsin canim

Canım kan değerun kaç gebelik hormonu olan hcgb iki günde bir iki katı artıyor mu
MERABA ÖNCELİKLE ALLAH HEPIMİZİN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN BENIM İKİNCİ HAMİLELEİGİM BİRİNCİ PROBLEMLİYDİ VE ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM 2. SIDE 6 BUCUK HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA DOKTOR GERİDEN GELİYO DEDİ BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARMI?

Test yapmismiydin ??

Pazar gecesi yumurtam catladi igne vuruldum cnm 1gun once 8 gun sonra yani sali gunu kanda baktirdim 0.84 cikti nrgatif arkadaslar erken baktirmissin dedi ama nedens3 umutsuzum yine cikmadi ya sanki az da olsa kana gecmey3 baslamistir diye dusundum ....suan hic agrim yok ama arada sizliyorrr gelicek yani .uzuluyorum artik kuzumm ne kotu bi psikolojiymisss yaaaaa :(

Canım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavv

Bilemedim cnm, anlam veremedim acikcasi :(

iyi aksamlar beni unuttunuzmu :KK43:

Cvp yazdim, gormedin galiba?

Pazar gecesi yumurtam catladi igne vuruldum cnm 1gun once 8 gun sonra yani sali gunu kanda baktirdim 0.84 cikti nrgatif arkadaslar erken baktirmissin dedi ama nedens3 umutsuzum yine cikmadi ya sanki az da olsa kana gecmey3 baslamistir diye dusundum ....suan hic agrim yok ama arada sizliyorrr gelicek yani .uzuluyorum artik kuzumm ne kotu bi psikolojiymisss yaaaaa :KK43:

Hayirlisi olsun cnm ya, ne zqmandir bekliyorsun

Back
X